Nadgradnja - Obvestilo!!!

Začel/a Interceptor, Maj 11, 2007, 06:54:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Se mi je zdel de je moglo bit nekaj - jst pa tičast kukr sm, koj gesl menat... Dobr zj dela, interceptor ma vse pod kontrolo!
Hja, dougcajt mi je ja...

Xandrej

Bolj nadgrajujete bol počasi vam vseskup dela. Včasih se prav mote?e vseskup nalaga ko ene 10 let nazaj ko smo meli 32 k modeme.

hadei

Se strinjam, na začetku je dosti hitreje delovalo. Bo treba malo zobnike namazat, da bo ?lo hitreje. Ali pa kakšen tuning naredit....pa ne opti?nega :emot80:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Interceptor

Hitrost je odvisna od serverja in tukaj ne morem narediti nič.
zmotno pa je mišljenje da slo serverji delujejo hitreje.
Ve?ina Naših ponudnikov prostora ima zakupljen prostor pri tujih ponudnikih kar avtomati?no pomeni večji stroček.

nej povem da je Naš forum nastavljen na najhitrej?e delovanje kar sem dosegel z raznimi dodatki.

Preseliti forum na hitrej?i server pa pomeni tudi večje stro?ke (večja najemnina).

deyo

Citat od: Interceptor;9945Ko pridem nazaj bom objavu lestvico, do takrat pa lepo pi?ite...

Ajde objavi, zdej si ?e nazaj :emot80:

A se da Naštimat da bi imel "pri roki" svoje sme?ke (tiste ki jih največkrat uporabljam), ne pa da moreš odpret tisto okno z vsemi, ker se nalagajoo bolj tko tko (beri:počasi).

Interceptor

Lestvica potrebnih postov:

50100 2504008001,5003,000

To za sme?ke je pa potrebno inštalirati script, samo moram preverit ?e obstaja verzija za Naš forum.

mogoče ?e kakva muzi?ka šelja?

deyo

Ala dej Kuguars in Deyo? Prava muzi?ka šelja ha, ha ,ha.

Interceptor

Sej mam komad od njih tud za HADEI-a ,ne sam zate.

deyo

deyo

:BigThumbs: INTERCEPTOR CARE :emot112:
Sli?ana oba

hadei

Auu, to bo super. Jaz rabim samo dva...in to predvsem za DEYO-ta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

@interceptor

Glavna stran nevem a nima naslova - piše sam Mozila Firefox. Tud v explorerju napiše sam //www.citroe...

Mislem da ti manjka v "glavi kode" sam Citroenar; Poglej, poročaj - ni ne? kriti?nga, sam finesa...
Hja, dougcajt mi je ja...

Interceptor

Ja hvala sm vidu.
Nekje manjka ko??ek kode ki vstavi ime.
Bom potihtu k bom imel čas.

deyo

Citat od: hadei;11666Auu, to bo super. Jaz rabim samo dva...in to predvsem za DEYO-ta.

Ko sem mu dal ta predlog, sm mislu nate, ker moram zmeraj tista dva iskat, tako bosta pa oba pri roki :emot155:

Ha, ha, ha imava pa oba enake misli :emot80:

hadei

:emot112:....haha, ti si svetovna faca. Stalno me nasmeji?.
[SIGPIC][/SIGPIC]