K hiši smo mislili da prihaja C6 ... pa ...

Začel/a Xandrej, September 20, 2011, 04:55:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

A te zanima, kaj je zame "vesoljska ladja na 4ih kolesih"?

Od sedanjih zagotovo (in brez konkurence) RR Phantom.

Od kakih polpreteklih pa meni osebno fantastična Lagonda.

Od meni ljube znamke pa zagotovo tris DS/CX/XM tudi precej izpolni pogoje za ta atribut.

XJ je pa ZELO lep in eleganten avto. Ampak ni pa nek superioren čudež. Tudi XJem se usnje znuca, strga, obrabi, ipd. Nič bat. Pač je tal, ki te tako rajca,  bil v res skrbnih rokah. Super zate, če ga boste kupili. The end.
OK

LP
Primož

Xandrej

Govorim o avtih ki so dosegljivi če je tebi RR pa pol svaka čast! Meni ni pa če prodam vse kaj mam si vzamem kredit pa ledvico pa pljučno krilo pa še vedno nisem tam... O teh avtih se jaz niti pogovarjam ne...

Zeko124

Citat od: Citroenovc;113957XJ je pa ZELO lep in eleganten avto. Ampak ni pa nek superioren čudež. Tudi XJem se usnje znuca, strga, obrabi, ipd. Nič bat. Pač je tal, ki te tako rajca,  bil v res skrbnih rokah. Super zate, če ga boste kupili. The end.

Kot so zapisali v enem testu: v vožnji in pogledih množice boste neizmerno uživali, vendar pa nikakor ne omenite, koliko ste za vozilo odšteli (o novem Jaguarju XJ, žal se ne spomnim, čigav je bil test).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

deuche

Citat od: Xandrej;113963Govorim o avtih ki so dosegljivi če je tebi RR pa pol svaka čast! Meni ni pa če prodam vse kaj mam si vzamem kredit pa ledvico pa pljučno krilo pa še vedno nisem tam... O teh avtih se jaz niti pogovarjam ne...
Ajde ne pretiravaj. So avti tudi s tako ceno, vendar RRja bi (tudi novega) povprečen slovenec kupil, če bi vse premoženje prodal, če smo že pri tem.
Samo, kaj boš z njim, če vse drugo nimaš kar gre zraven?

Xandrej

No bom komentiral soboto namenjeno gledanju, kupovanju avtov...

Njprej sva šla s fotrom pogledat enega BMW 525i na vrhniko. Avto piše v oglasu kot iz trgovine, ni da ni, samo 52 000 kilometrov, pisna garancija na kilometre... Tudi po telefonu vse lepo pa prav...

Pridema tja avto stoji v gruči avtomobilov, začnemo gledat... Ja barvan po celi dolžini avta po desni stran... Noter znucan, na sprednjih obeh blatnikih so vijaki ki držijo blatnike rjavi (to je baje normalno pravi prodajalec), in še in še... Aja peljemo avto na probo bi šli na probo??? Ja valjda butl če sem prišel avto kupit! Vžgemo že neke lučke, pravi prodajalec hja je dolgo stal pa bi bilo treba to pobrisat na servisu, sprednji žarometi so postali megleni ... Najraje bi ga na gobec! Pol pa vprašamo za hec čuj kaj pa menjava za peugeota? Pravi ja 2500€ vam lahko damo za njega... IDIOT! Za 2500 ga jaz v dravo vržem... (pri drugi avtohiši so nam v sekundi dali za peugeota 6000€)...

Drugo: Peljala sva se mimo špana tam je bilo vse lepo in prav tudi korektni in zelo prijazni, naj bi šlo za enega Mercedesa E klase 4.0 V8 diesel... Avto stal celo premoženje kaj je to xenon pa razni dodatki ki jih ima Peugeot 607 že od leta 2002 in bil je pol bol poceni od tega... Vglavnem pri španu so rekli, da bi se peugeot brez problema vzel noter nekje 6000€ bi lahko dali za njega ker je lep pa ima edini realnih 115 000 kilometrov... Vglavnem OK nisva se odločila ker sem vseeno pritisnil na fotra, da to ni to.

V tistem se vržem na net vidim en lep E klasa od prvega lastnika, kupljen na avtokomercu, tam tudi registriran, pokličem 4 kilometre od špana...

Greva tja, avto lep vsi servisi vse tak kot mora bit ampak: Kaj je to usnjen volan, kaj je to el. nastavljivi sedeži da o digitalni klimi le sanjaš, kaj šele o park senzorjih, navigaciji, Xenonu in še pa još samo sanjaš... Gospod je dal za avto 54 000€ WTF?!?!?!

No nekek sam pri sebi razmišljam svaka čast folku, da kupuje te uber ales avte ki mene osebno odvrnejo že v prvi sekundo do fundamenta, suhoparno, nobene duše nič opreme pa še drgo ko svinja... Ko sem domov peljal Peugetoa sem mislil, da sem precednik!

Še vedno foter ostaja pri C6 ki si ga zelo močno želi...

:BigThumbs:

superca13

Najboljši avto je NOVI avto :) Jaz sem pred 5 leti obupal nad rabljenimi vozili, nad preprodajalci rabljenih vozil, nad zgoraj opisanimi izjavami lastnikov/prodajalcev in nad vsem kar smrdi po rabljenem avtu za vsakodnevne vožnje.

Xandrej

Kaj nea vse ludi prodajajo pa kupujejo... Včeraj sem videl oglas: BMW 530D z 320 000 ilometri.... Pa oni piše kot iz trgovine! Cena pa 15 000 pa kak moraš bit to vsekan da taki avto za tak denar kupiš po moje, da glava peče! nato Audi allroad 3.0 Tdi z 200 000 kilometri pa cena 32 000€ WTF?!?!?!?!  Potem pa se mi poraja ideja... Koji pimpek sploh tak pazimo, rihtamo pa čuvamo avte, če pa itak sploh nihče avta ne pogleda samo letnik jih zanima to je to... Nihče več ne celi lepega rabljenega avtomobila... Nažalost gre vse to v maloro!

Jogador

Citat od: Xandrej;115546Kaj nea vse ludi prodajajo pa kupujejo... Včeraj sem videl oglas: BMW 530D z 320 000 ilometri.... Pa oni piše kot iz trgovine! Cena pa 15 000 pa kak moraš bit to vsekan da taki avto za tak denar kupiš po moje, da glava peče! nato Audi allroad 3.0 Tdi z 200 000 kilometri pa cena 32 000€ WTF?!?!?!?!  Potem pa se mi poraja ideja... Koji pimpek sploh tak pazimo, rihtamo pa čuvamo avte, če pa itak sploh nihče avta ne pogleda samo letnik jih zanima to je to... Nihče več ne celi lepega rabljenega avtomobila... Nažalost gre vse to v maloro!

Važn da ma 4 kroge gor, al pa zvedico, al pa belo-moder rotorček, vse ostalo ni pomembno, že sama značka (v glavah nekaterih) ceno dvigne za cca 120%, ne glede na to, a kej raste iz blatnikov vn...

Glupost totalna, samo tko je, sploh pr nas, k if it ain't german it ain't right:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

mlubej

Se strinjam popolnoma. Kolega zadnjič kaže na en avto, pa pravi, lej, takega Passata iščem, samo so dragi kot pes. Pa sem mu povedal, pol pa poglej za kako C5-ko, se boš vozil kot gospodin čovek. Pa je povedal, da to je ja Citroen!! Na moje IN??? sem ostal potem brez podanega odgovora...

Xandrej

Ljudje še vedno kupujejo Passate? Nemorš vrjet pa to ja ma vsak... To je isto ko da bi vsi hotli met blontno z vlkimi joškami! :Hammer3:

vinotoc

Citat od: Xandrej;115585Ljudje še vedno kupujejo Passate? Nemorš vrjet pa to ja ma vsak... To je isto ko da bi vsi hotli met blontno z vlkimi joškami! :Hammer3:

Izjava meseca! :emot112:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

gule

Jaz prodajam nove Citroene in po resnici povem, da bi včasih najrajši nekomu, ki veliča VW in ostale nemške avte, najrajši odgovoril: "Citroen i nije auto za svakoga". Ampak ne smem, ker je to moj ljubi kruhek...

gule

Lahko rečem samo to...danes ni slabih avtomobilov, so samo varijacije na temo, res pa je da v BiH novi Golf stane 32.500 KM, jaz pa prodajam C4 za 27.000 KM in to z ogromno opreme(Tendance, 1.6 HDi 92 KM)...TO JE TO!

Xandrej

Citat od: dvorjan;115693@Xandrej:
Ti se kar naprej isci malce eksoticne avtomobile. Prej ali slej se bo nasel tak z vestnim lastnikom. Avtohise pa itak uvozijo ves "zmatran klump", za Slovenclje je ze dovolj dober ...

Ja saj bomo. Saj pravim tisti Jaguar je bil kot NOV ki sva ga gledala. Resnično kot iz trgovine za avto ki ima 100 000 kilometrov. Drugače pa bi foter še vedno najraje C6. Danes sem glih srečal človeka ki ga vozi pa sem mu rekel da jaz čakam na njegov avto pa je rekel, da z veseljem pa če pa nimajo rdeče pač človek želi rdečega C5 pa ga citroen ni sposoben pobarvat človeku ki bi jim rad dal ohoho denarja... Saj si bo jo nafilal z vso možno dodatno opremo kar jo citroen C5 zmožen vgradit razen usnja ker ga nemara...

deuche

Citat od: Xandrej;115695Ja saj bomo. Saj pravim tisti Jaguar je bil kot NOV ki sva ga gledala. Resnično kot iz trgovine za avto ki ima 100 000 kilometrov. Drugače pa bi foter še vedno najraje C6. Danes sem glih srečal človeka ki ga vozi pa sem mu rekel da jaz čakam na njegov avto pa je rekel, da z veseljem pa če pa nimajo rdeče pač človek želi rdečega C5 pa ga citroen ni sposoben pobarvat človeku ki bi jim rad dal ohoho denarja... Saj si bo jo nafilal z vso možno dodatno opremo kar jo citroen C5 zmožen vgradit razen usnja ker ga nemara...

Jaz še vedno ne morem razumet ne njega s to rdečo, ne njih, da mu nekaj ne rešijo glede te rdeče.

Samo zakaj pa sedaj tolko forsirate za nov avto, če ma oče dobrega leva pa počakte magari še par mescov pa je. Brez veze forsirat, če nimaste sile za avto in veste, da je ta C6 dober nakup.