K hiši smo mislili da prihaja C6 ... pa ...

Začel/a Xandrej, September 20, 2011, 04:55:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Citat od: ModelJT;115740Ja, zadnje čase so te velike gare samo v nekih srebrnih, črnih, sivih, belih ipd. barvah. Težko vidiš kak zelen C5, novega itak ne moreš ker jih ni. Proizvajalci bi morali začeti ponujati bolj žive barve kot so svetlejša zelena, svetlo modra, rumena, rdeča, oranžna itd. za te bolj družinske avtomobile. Saj počasi se dogaja. Jaz bi z veseljem imel rumen C5 s črno streho.

Še dobro da imam rdečo C5...še malo pa bom jo lahko za več prodal kot sem jo kupil.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Citat od: deuche;115725Jaz še vedno ne morem razumet ne njega s to rdečo, ne njih, da mu nekaj ne rešijo glede te rdeče.

Samo zakaj pa sedaj tolko forsirate za nov avto, če ma oče dobrega leva pa počakte magari še par mescov pa je. Brez veze forsirat, če nimaste sile za avto in veste, da je ta C6 dober nakup.

Saj ne forsiramo pač če bi bil čimprej... Se bi biolo že fajn vozit saj veš človek gleda pa gledapol pa se zapali pa bi moralo bit čimprej!

DR.Madman ja sem slišal isto zgodbo!

Lamy

5 minut nazaj sem ga videl, kaj naja rečem, mislim, da je vredno počakat. Avto zgleda res odlično:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo karte so padle. Ni C6 Avto dobimo v petek, najksneja v Ponedeljek. Peugeot je na prodaj...

2.2 Hdi 115 000 kilometrov, usnje, xenon letnik 2003, ni da ni razen navigacije, dvojne felne (lita 17 in jeklene 16 col... z gumami kolko pač še so...)... cirka 6000€

yamaha20252025

Èestitke in upam, da bo čimprej doma.
Upam tudi, da bodo fotke kaj kmalu objavljene, da lahko pokomentiramo lepotca...

Torekj letnik, motor, kilometri, notranjost,...barva rdeča?

To je zame še vedno in še zeloooo dolgo bo sanjski avto...
Ko sem kupoval pred dobrim mesecem dni, sem cincal med C5 in C6. Nekako je prevladal razum, saj sem želel čim mlajši avto... C6 modela je zelo malo na voljo, vsaj pri nas...

Jap, izjava meseca za Passate je huda... Za enak denar, kot sem plačal c5, bi z lahkoto dobil Passata. Ampak teh avtom je res veliko, preveč... Mi tudi na misel ni prišlo, da bi se vozil z WV-jem
 Sicer je žal tudi c5 III sedaj kar veliko na trgu.
vedno mi je bil zanimiv avto, katerih enostavno ni veliko, oziroma je velika redkost.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Hja na mojo žalost ni C6 pa niti citroen. Izpolnila se mu je večna želja pa naj ima mercedesa! Pa še našel sem mu enega ko je ko iz salona. Gre se za E klaso 230 (2.5 V6) bencin z vso možno opremo razen zračnega vzmetena in navigacije ono pa ni da ni! Pa res je ko nov čeprav 3 leta star!:BigThumbs:

MSrougeZX

Letnik? Aja, 3 leta star...sem spregledal.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

antasi

Andrej
sedaj bo pa treba se prijavit naforum bogatih slovenceljnov
http://mercedes-benz.mojforum.si/mercedes-benz-about121-0-asc-0.html
kjer so ljudje razgledani, pametni in lepi..

drugače pa čestitam za nakup
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

dvorjan

@Xandrej: Cestitaj ocetu se v mojem imenu pa ob priliki ga kaj poslikaj. =)
@antasi: Tole me je pa nasmejalo ... In me spomnilo na tole: http://www.youtube.com/watch?v=aeAljaX_LyA
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lovro

Èestitke za nakup. Pa saj je mečka dobra makina. Foter je čisto dobro izbral.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Uh, 9 strani za nakup C6-ke ... tako dolga tema, na koncu pa izpade iz izbora. Saj to je kot avto leta :), Citroen na koncu izpade.

Jaz bi vseeno čakal C6-ko, saj če je Pežo dober, se ja ne bi pokvaril še v pol leta ... ta cajt pa bi že pofarbali tisto C5-ko ... al pa so za zmeraj izgubili rdečo barvo?

Xandrej

Saj glih to je finta lahko bi se zgodilo, da bi na C6 čakali še kako leto ali več in foter gre v penzijo in to je to... Saj če nebi avto bil kot iz salona ga nebi vzel pa je res bencin kot iz trgovine pa vse vglavnem. Mogoče pa bom pol jaz imel tisto rdečo šestko! Kaj češ... Jaz upam, da mu bo MB služil to je zaenkrat vse. Prevzamemo ga jutri ali pa v ponedeljek... Bomo vidli... Mogoče pa bo tema še vedno da k hiši prihaja.. Ni se izšlo jebiga...

deuche

Pa toliko namenov o extravaganci pa V8+ itd, potem pa najbolj konzervativen izbor kar jih je možno :(   Očitno se zarečenega kruha res največ poje.
Ma važno, da je oče dobil kar praviš, da je dolgo želel.

Xandrej

On onem prvem sem govoril jaz osebno in to so bile in so le moje želje... konc koncev pa foter kupuje avtomobil ki mu je bil želja no ker smo ga našli ga je dobil. Danes grem po njega ali pa jutri...ne vem kje maš ti zarečen kruh ker nisem jaz to kupil je foter tak, da jaz nimam kaj pri tem. Nekaj forsirat pa nima smisla sploh pa ne pri avtomobilu... Èe nisem svoje ženske, da je na koncu kupila Fiata ker je bil best Buy pol sem še pri fotru podlegel kaj češ... Konzervativen pa ni glih saj ima vso možno opremo vključno z 4 področno klimo xenonom in ni da ni... sem mislil, da nihče ni kdajkoli kupil novega takega avta pa na koncu še bencinca ampak očitno sem ga našel pa še slovensko vozilo je...

Kaj pa bom jaz naredil pa nevem še mogoče se kaj prikaže... Mudi pa se mi itak nikamor ne sploh ne...

Xandrej

Citat od: deuche;117571Pa toliko namenov o extravaganci pa V8+ itd, potem pa najbolj konzervativen izbor kar jih je možno :(   Očitno se zarečenega kruha res največ poje.
Ma važno, da je oče dobil kar praviš, da je dolgo želel.

No pa da slišim tvoj izbor za 63 let starega očeta pa izvzami C6... Da vidimo. :BigThumbs: