K hiši smo mislili da prihaja C6 ... pa ...

Začel/a Xandrej, September 20, 2011, 04:55:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Evo še slabše! Naročnik novega vozila vztraja pri rdeči C5 ker je vse avte imel rdeče hoče še tega rdečega... Menjalnike imajo, motorje tudi ni pa proizvodne rdečega C5 trenutno... Tak da bog ve kako bo s to C6... Seveda je v igri še drugo vozilo. Bomo vidli ali bomo čakali ali ne... Poročam...

Mike666

Zanimivo. Glih zadnjič sem gledo na eni nemški TV kak pri BMW.ju farbajo avte. Ni več da bi šli serija črnih, pol serija belih, pa pol npr. rdečih. V tisti komori lahko farbajo enega za drugim v različne barve. Zanimivo da citroen nima te tehnologije v tovarni.

Xandrej

Ni mi jasno meni tudi ne kako si lahko privošči ena firma ki človek hoče naročit avto po naročilu nima prvo menjalnikov (ok naravna katastrofa) nato pa nima rdeče barve...

garac

Tisth nekaj kom C6, ki jih prodajo so najbrž že v Januarju izdelali, morda jih sploh ne sestavljajo več, verjetno prodajajo vozila iz zaloge in rdečih ni več?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

psihopat100posto

Citat od: Xandrej;113346Ni mi jasno meni tudi ne kako si lahko privošči ena firma ki človek hoče naročit avto po naročilu nima prvo menjalnikov (ok naravna katastrofa) nato pa nima rdeče barve...
pa še najhuje ko greš vprašat v avtosalon če dajo c6 za testno vožnjo, ker bi ga mogoče kupil kdaj, pravijo da ga nimajo in da naj raje kupim C4, nato pa mi še prodajalec zunaj ponuja pasata rabljenega:emot112::Hammer3:, tak je vsaj v MS.hehe

ModelJT

Citat od: garac;113351Tisth nekaj kom C6, ki jih prodajo so najbrž že v Januarju izdelali, morda jih sploh ne sestavljajo več, verjetno prodajajo vozila iz zaloge in rdečih ni več?

Gospod je naročil C5.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

No, C5 bi pa lahko imeli tudi rdeč na zalogi? Naj ne jamrajo, da ni dela in bo treba odpuščat, evo naj naredijo en rdeč c5
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja gopod bi rad naročil full opš C5 vse kar noter obstaja razen tega da nemara usnja tistega 200 konjskega dizla... Ni dobavljiv zaenkrat rdeč...

Bom pa tak rekel fatje na svetu ni bolj udobnega avta kot je C6...

psihopat100posto

Mike666

Citat od: psihopat100posto;113419XM mogoče?:BigThumbs:

Bi se kar strinjal. Pa še kaka ds. Ker C6 sem vozo in me ni prepričal. K večjemu razočaral.

rok.si

Ti Andrej, a je  lastnik "vašega" C6 profesor na eni izmed tehniških fakultet ? Jaz sem hodil na FERI in na istem parkirnem mestu sem gledal rdečo Xantio Activa, ki jo je čez nekaj let zamenjal rdeč C5, nazadnje, ko sem šel mimo, pa je bil rdeč C6...

deuche

Citat od: Xandrej;113089Ja zdaj je na stvar tako. C6 je tak kolko sem jaz uspel v vsem tem zvedet... Eni delajo eni ne. Problemi so z ležaji na kolesih ki radi crknejo, moraš menjat ceo pesto ni pa poceni... Potem pri 2.7 mootrju je tudi lahko neki problemi z nekimi meserji pa tudi eni delajo drugi imjo težave...

Ali lahko okoli tega kaj več poveš? Ležaji niso dobavljivi ali je kaka tehnološka fora, da se jih ne da menjat? Pa elektronika zavisi od sreče ali sta dva tipa/proizvajalca pa se je potrebno katerega izogibat?

Tega gospoda sicer ne razumem najbolj koji mu k tak princip. Vendar naj mogoče poskusi v tujini. Vem za dva primera iz Belgije, ko so se avtomobili kupovali v Nemčiji, ker se je dotični model avta v Beligiji prodajal samo v temno sivi in črni barvi. Drugih barv se ni dalo dobit, 150km proč pa brez problema, ker je drugo tržišče.

Xandrej

Ne še vedno trdim, da se C6 od vseh pelje najbolje. Pa še ena stvar je če gledaš, da ima gor 18 col gume. Jaz osebno še vedno vstrajam, da je C6 najbolj udoben. Kot žaba ampak žaba nezna udarne jame prenest C6 pa to naredi z lahkoto pa smo imeli C6 ki ima za sabo 200 000 nelepih kilometrov...

@Rok ja C6 je od profesorja prav sklepaš!

Ne tak je glede tega C6 če bi prišel pa če bi vedeli, da bo prišel nebi več premišljevali. Bom kar povedal. V igri je Jaguar XJ 4.2 R kot iz trgovine (celi aluminjast MONOKOG A8,R8, Xj in XK), ni da ni in res avto, da dol padeš. V vseh testih ga primerjajo z velikimi, ima brezčasno obliko in tudi izžareva neko posebnost ko C6, sicer je v ta izbor padel zaradi mene se je pa foter čisto zapalil čeprav z malenkost knedla. Avto ima znano zgodovino in je resnično kot nov seveda tudi dražji od C6. Pri C6 je v prednosti udobje ki ga Jaguar nima v taki meri čeprav ima tudi nastavljivo podvozje. c6 na testih žere nekje 9.5 litra, tudi ta, ki smo ga imeli doma je imel zadnjih 4100 kilmoetrov 9.7 litra. Jaguar z 400 konji pa ima na board kompjuteru zadnjih 3400 kilometrov 9.3, na testih pa pije povprečno 12.2 litra. Je pa res, dai ma preko 5 meterska limuzina 1600 kil z V8 motorjem. Ko sem Jaguarja peljal po avtocesti je imel pri 130 nekje med 8 in 9 litri je kolebal na računalniku. Seveda zna v mestu pihnit 15 litrov brez problema normalno. Bomo vidli. Zdaj pa je na fotru kaj se bo odločil ker tudi sam sem se naučil že v življenju, da nesmem avta za drugega človeka kupovat, četudi gre za fotra... Pol pa kaj crkne bilokje pa si vsega ti kriv brezveze... To sta trenutno dva avtomobila ki sta v igri.

Moje razmišljanje pa je tako C6 in ta jaguar sta zelo zelo redka in oba izžarevata neko posebnost. Na eni strani klasika na drugi vesolje... Nič bomo vidli itak, da vam sporočim kaj bo nagruntal... he he

@deutche
Tak so mi rekli na servisu, ta njihov ima 200 000 pa še do zdajnič ni crknilo, imajo pa stranko ki ima z njim skoz težave pa eno pa drugo pa tretje pa menjava te koesne ležaje  imajo pa tretjega ki spet dela brez problema pa četrtega ki tudi dela. Tisti pa ima ful nesrečo skoz se nekaj dogaja...

Xandrej

Citat od: deuche;113515Tega gospoda sicer ne razumem najbolj koji mu k tak princip. Vendar naj mogoče poskusi v tujini. Vem za dva primera iz Belgije, ko so se avtomobili kupovali v Nemčiji, ker se je dotični model avta v Beligiji prodajal samo v temno sivi in črni barvi. Drugih barv se ni dalo dobit, 150km proč pa brez problema, ker je drugo tržišče.

Ja pač tudi jaz ga nerazumem ali pa! Celo življenje ima rdeče avtomobile in to hidravličarje, seveda ima doma avto ki dela ki ga pelje kot direktorja in tudi sedaj se mora odločit za C5 recimo ker citroen nima avtomobila ki bi ga še lahko kupil s hidravliko... Èakal je na DS5 ampak nebo imel hidravlike kaj češ.... Uvažali ga nekak nebi kaj vem bomo malo pogledali kako pa kaj...

deuche

Citat od: Xandrej;113538Pol pa kaj crkne bilokje pa si vsega ti kriv brezveze...

In vsekakor bo. Tako kot so jaguarji nežno narejeni je groza. Uporaba matrjalov pa v nasprotju z tistimi, ki jih ti vidiš in omenjaš še groznejša. Vse cenene puškice na podvozju itd. Cene delov in servisov katastrofa in v SLO jih preverjeno ne obvlada nihče.

Ni zastonj propadla angleška avto industrija. Aja, saj je menda skupaj z LR že nekaj časa Indijski...