BX - nakup / prodaja

Začel/a michoBX, April 11, 2007, 09:26:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Hydraulic

Pozdrav vsem.....
Nekaj časa nisem bil na forumu,ker so me v kliničnem,morali spet spraviti v vozno stanje ampak pustmo to :) ............ ?e vedno iščem dobrega Bx-a, tisti Break z ?parovc ma?ino pa je bil žal prodan predno sem ga uhitel kupit. Torej morda kakšna sve?a ponudba na obzorju?
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

michoBX

TZD Turbo je na avto.netu, verjetno si ga ?e videl, poklical, kakšno je njegovo stanje nevem. Malo so videti vbošena vrata, vendar ni videti da bi bil poškodovan lak - drugače videti OK...

Cene ni napisal, ker je Tdizel in je 9 dni ?e objavljen, je lahko ?e prodan...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1469935
Hja, dougcajt mi je ja...

Hydraulic

Ja vprašal za tegale. avto je brezhiben in odlično ohranjen,spredaj je dal popraviti blatnike kr so prjaveli. čezenj je prevlekel z poliestrom in pobarval. Cena je pa fiksna 1000 euritisov. Se mi ga spla?a it pogledat?
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

michoBX

TD za tak denar boš te?ko dobil(seveda ?e je res ohranjen), tako da navali narode! S kje pa je? Glede ?ibkih točk TD ti je pa ?e garač v zgornjih postih povedal.

Hydraulic

Je iz okolice Celja. Kar sm z dežkotom govoru je ?utet bolj starejši. Bo treba narest expedicijo gor do njega. Ma precej opreme. kilometrov pa nima glih malo.... tko de bo vrjetn treba narest kak servis?ek za nadaljno kilometrenje....

michoBX

Olje, filtri sigurno - mogoče menjava LHM tekočine. Nevem, a se pri dizela?ih ?e kaj redno menja?!

Citroenovc

Citat od: michoBX;6818Bx je udoben, in hkrati poskočen. Minus bencinarjev je predvsem poraba(frgazar), katera je ponavadi večja pri 16, kot 15(nedelujo? avtomatski ?ok pri 16).

S tem da se da problem nedelujočega ?oka obi?ajno sanirat s cca 15-25Eur investicije - ki se zaradi zničane porabe povrne v parih polnih tankih ... krivec je skoraj vedno nedelujo? bimetal (pri starejših 16icah) oz waxstat (pri mlaj?ih) - element, ki dolo?a pozicijo lopute za časa hladnega motorja ....

Je pa tak - kot tudi micho sam ve - dober remont vplinja?a sploh ni drag - jaz osebno ga Priporočam vsakomur, ki misli BXa imet in vozit ...
Aja - zvok in občutek pospe?evanja 16ice, ko zagrabi 2. loputa - je ve? kot vreden nekaj investicije in potrebnega dela.
Dobro nastavljena 16ica bo pri me?ani vožnji (AC, mesto, regionalke) čisto zadovoljna s cca 8,5l/100 in to pri uporabi klime!
OK

LP
Primož

Citroenovc

Citat od: psihopat100posto;6852fantje ?e kerega zanima motor za BX-a, bencinski z prevoženimi 39 000 kilometri naj se mi javi na PM, motor je dejansko kot nov, vzet je pa iz vozila zato ker je bixi postal dizela?. :)  Morebiten ogled in test motorja bo v MS.
lp, Vlado

A je to ?e aktualno in kako da ima tako malo km?
OK

LP
Primož

Citroenovc

Citat od: Hydraulic;10606Je iz okolice Celja. Kar sm z dežkotom govoru je ?utet bolj starejši. Bo treba narest expedicijo gor do njega. Ma precej opreme. kilometrov pa nima glih malo.... tko de bo vrjetn treba narest kak servis?ek za nadaljno kilometrenje....

Glede na fletne - sem 99,99% prepričan, da je bil pripeljan enkrat v pretekosti nekje z nem?kogovore?ega trga (tam so ubrisani na tele "?i?nate" lite feltne) ....

255k km - ?e so realni - je to zelo malo za BXa ... je pa važno, da je redno vzdrževan in ne zanemarjen ...

Osebno raje kupim BX z realnimi 250k km, kot takega, ki ima zavrten števec na 150k km (pa je zelo verjetno da jih ima vsaj 2x toliko) ....

Kar se tiče belega 15TGE z GTi opremo - avto poznam; mehansko je tipi topi ... pozna pa se mu malo, da zadnje 1,5 leta ni ve? reg in ga Leon samo vsake toliko zalaufa ina mlo obudi v ?ivljenje .... ?koda, da mu ne znese imeti reg. 2 avtov, ker je BXa mehansko precej prenovil potem pa je zaradi višjih razlogov moral kupiti drug avto :(
OK

LP
Primož

Hydraulic

Citroenovc povej se da kako pridit v stik z tvojim kolegom glede 1.5 Gti-ja ?

Citroenovc

A nima objavljenega nobenega kontaktnega naslova pri oglasu?
OK

LP
Primož

psihopat100posto

tega BX-a je izvohal moj serviser v eni vasi na Gori?kem pri nas, valjda ga je takoj kupil in mu zamenjal motor za dizelski. Nažalost za motor ni bilo nekaj mesecev zanimanja in je romal mislim da v staro šelezo. Se bom pozanimal ?e se sluu?ajno ?e zmeraj ne valja v kakem kotu. Da se izvohat kake stare citroene super ohranjene. V MS občasno vidim starejši par z belim BX-om ki je praktično kot nov. Videvam tudi plavega CX-a prve serije dizel motor, ki je tudi v odličnem stanju-vozi ga pa ena starej?a teta.
lp

Hydraulic

A tud Cx-i so bli naftarji!?

psihopat100posto

garac

svoje čase celo najhitrej?i serijski dizel v verziji 2.5 turbo se mi zdi. Citroenvoc, imam prav?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/