C5 Tourer by Lamy

Začel/a Lamy, Junij 25, 2011, 12:11:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Evo,

pa smo ga nabavli. Prvi občutki so zelo pozitivni, je osnovni model 1.6 hdi, star dve leti, oprema confort. Več informacij in verjetno tudi vprašanj pa bo možno po več prevoženih kilometrih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Èestitke, pa da ti bo služil, slik pa tudi ne pozabi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

spotocn7

čestitke pa veliko varnih kilometrov in seveda da ti bo sluzil

Gox

Èestitke za nakup, pa lepo vožnjo ...

kako to pa da si spet zamenjal?

Se nisi še "našel" v tapravem Citroenu?

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dexterboy

Èestitke še z moje strani, naj ti služi še veeeeliko kilometrov.
Naslike pa le ne pozabi :-)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gigo

Èestitam. Naj ti zdrži 400.000km pol pa naj ti crkne. ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

U madona čestitke tudi iz moje strani to moram videt čimprej...

mislim, da bodo slike danes ali pa jutri ker po moje je celi vikend glancal... ;)

naj ti služi!:BigThumbs:

superca13

Slišal včeraj s prve roke, videl pa ga še nisem. Hitro slike gor :)
Èestitke še enkrat!

LP
S

Lamy

Hvala hvala vsem za čestitke. Prvi vtisi po 300 prevoženih so zelo pozitivni. Predvsem me ja navdušilo to, da lukne in grbine požira brez problema, kljub temu da ni hidravlike, tako da sem glede tega zelo pozitivno presenečen. Trenutna poraba je 4,5 l. Bom verjetno pogrešal šesto prestavno predvsem na AC, glede na to da se več ne vozim tolko po AC bom tudi to preživel. Glede na to da je disel, sem presenečen nad njegovo(ne)glasnostjo. Motor se komaj kaj sliši (v kabini skoraj nič) od zunaj pa tudi tolko da slišiš, da lavfa.

Slike bodo, takoj ko mi bo čas dopuščal. Ne obljubim pa kdaj. Avto sem prevzel zglancan od znotraj in od zunaj tako, da ni potrebe po dodatnem čiščenju. Bom ga pa verjetno, dal kemično očistiti (ob priliki)

P.S.: Ena zadeva me še zanima: nekaj sem se igral z menijem in sem verjetno izklopil dnevne luči (tiste male pozicijske, ki gorijo podnevi)in pa izklopil sem avtomatsko prižiganje luči ko je na AUTO. Kak se ta zadeva naštima?

Pa še to: jezik je Francoščina, kje se nastavi jezik (nimam knjige, na forumu pa tudi nisem našel navodil)

Hvala za pomoč
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: Gox;104417kako to pa da si spet zamenjal?

Se nisi še "našel" v tapravem Citroenu?

Picassota nimam že dobre 4 mesece. Razlog: Avtu ni manjkalo nič imel je vse kar sem si želel imet v avtu in še več. Razlog prodaje je bil samo ta, da od prodajalca (ki naj bi bil tvoj prijatel) ne kupim več avta. :argue1: To si pa lahko razlagaš po svoje.

Zdaj sem se našel, brez skrbi, sem si ga želel imeti že pred nakupom Picassota pa takrat ni bilo kaj pametnega. Saj tudi sedaj je vse šlo malo bolj na hitro vse skupaj. Upam, da bo zdaj nekaj časa mir :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

Oglasi se pri meni, ti bom dal SLO knjigo.
LP
S

GSclub

Lamy, srečno vožnjo. kako pa je z zmogljivostmi, glede katerih je večina, ko gre za motorje v C5, skeptična? po moje, glede na precej nižjo težo od 140 konjskega, ne bi smelo biti tako zelo drastične razlike (nisem pa še vozil 1,6hdi)?