C5 Tourer by Lamy

Začel/a Lamy, Junij 25, 2011, 12:11:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Flukturr

Citat od: MSrougeZX;111919Kaj si pa prej vozil, megana ali laguno?

Megane grandtour privilege lux.
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

superca13

Citat od: Lamy;111902Eno vprašnej za vse lastnike novih C5 III.

Zanima me če tudi pri vaših vozilih dela enako kot meni in sicer za kaj gre.

Èe odprem sprednji predal na sovoznikovi strani (v predalu ni lučke, vsaj jaz je še nisem najdo) se mi prižge zadnja stropna luč? Je to normalno al smo spet odkrili kaj novega.

Moj C5 ima v predalu luč. Ko odprem predal, zasveti luč v predalu. Stropna luč se ne prižge.
Lamy ti imaš novega, pri novih so zgleda že spet šparali in marsikaj ven zmetali. Nazadnje sem videl na salonskem C5, da mu manjka tudi cel kup plastik okoli sprednjih žarometov (gledano pod pokrovom motorja).

LP
S

MSrougeZX

Lamy tvoj je iz uvoza ne? Pa mogoče je lučka pogojena tudi z nivojem opreme...

Ja novi nimajo več plastičnih pokrovov na luči...pa tudi recimo predal pod radiom je odprti, nima več vrat.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Lamy

Citat od: MSrougeZX;112004Lamy tvoj je iz uvoza ne? Pa mogoče je lučka pogojena tudi z nivojem opreme...

Ja, saj prvo kaj mi je na pamet prišlo je to, da je to verjetno zaradi opreme, ki se spreminja ko po tekočem traku.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Po dolgem času mi je uspelo naredit nekaj že zdavnaj obljubljenih fotk.

Èez vikend sem ga dal v nova obuvala. Pa še malo za hec :-) kdo opazi razliko na teh dveh fotkah?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Še od znotraj in nova obuvala za zimske dni
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Ja, en ti je anteno spizd..l ;-)
OK

LP
Primož

Lamy

Sem bil pa na servisu in sem jim povedal glede zadeve predal - stropna lučka in takega primera še niso imeli. So pa poslali poizvedbo in zdaj čakam na odgovor. Ugotovil pa sem še tudi to, da če na senčniku na sovoznikovi strani odpreš ogledelce in kjer bi morala na obeh straneh zasvetiti lučka se le-ta prižge na stropu isto kot, če bi odprl predal. Po mojem mora biti nekje neki feler pri sami povezavi elektrike v avtu.

Drugače pa sma v slabih 5 mesecih naredla 12 k in sem z avtom zelo zadovljen :BigThumbs: Za enkrat BP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Anteno si zamenjal z peugeotovo...

BT-C5

zanimivo,jaz nimam antene na strehi??
verjetno od opreme,ali?
Lp.

mitja12345

mislim da je to novejši model

MSrougeZX

Za antene nimam pojma, eni imajo eni ne (od zunaj), in ni pogojeno z letnikom, moj recimo nima, kolega ima isti letnik onega 90let belega pa ima anteno, isti letnik, motor, oprema.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Lamy, tebi so lučko iz predala na strop dali .. zato ko odpreš predal se prižge na stropu :)

Lamy

Citat od: Xandrej;115473Anteno si zamenjal z peugeotovo...

Kakor vzameš, sem jo dobil na citroen servisu pri Juretu (Avto Merlak), tu v Mariboru je itek nikjer ne dobiš
[SIGPIC][/SIGPIC]