Nakup novega C4P 1,6 16V

Začel/a airbus320, Maj 26, 2011, 08:57:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

airbus320

Citat od: glodalec;104153Po slikah, se mi zdi, da sva soseda. Sam, da ima moj bele letvice in bele kljuke.

Hehehe, ja mislim, da vem kateri je tvoj. Zadnji parkplac pred "bolnico"? Tvoj je po moje Tendance oprema?
lp

masun01

mislim da je ne moreš deaktivrat to so imeli nekako 2008 letniki v meniju  za deaktivacijo

garac

samo prvi letniki so menda imeli to opcijo, kasneje so jo opustili. Ne skrbi, ni panike pozimi. Na zunaj je prav všečen, ker nima vse pobarvano, noter pa pač lepše izgleda ac naprava

pa osvežilec vrži v smeti, se je že zgodilo, da je na soncu eksplodiral in agresiven kot je požrl barvo na pokrovu radia, ali na armaturki xp recimo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: garac;104568pa osvežilec vrži v smeti, se je že zgodilo, da je na soncu eksplodiral in agresiven kot je požrl barvo na pokrovu radia, ali na armaturki xp recimo

Ali pa polomil tele reže za haljenje... Sem klel še pol dneva po tem. Samo pri temu se mi zdi da se to ne more zgotit ,ker se ne premikajo če prav vidim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

airbus320

Pozdravljeni,
avtoček potestiran z vožnjo na Otok Pag (in nazaj), 5 komadov, polni prtljažnik in strešnik kovček. Prevozili cirka 850 km, povprečna poraba po BC 7,8l/100km (po avtocesti tempomat na 120km/h).....
Vtisi: simpatično vozilce, mogoče res malo podhranjen motor, ampak za vožnjo po mestu superca. Malo mi je edino čudno (2x se mi je to že zgodilo), ko tankam polno, toliko da mi 2x pumpa prekine tankanje, mi po cca 40 prevoženih kilometrih, prikazovalnik za gorivo pade za en kvadratek oz za 1 črtico. Mislim, da sem na tem forumu že bral o podobnem "problemu", ki ga je imel en uporabnik z C4P.
Od drugega tedna naprej, bo pa na term forumu sodelovala žena, ker me v ponedeljek čaka GrandEspace :emot66: