Zamenjava iz treh vijakov na štiri :)

Začel/a TICKO, Maj 20, 2011, 08:21:55 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

TICKO

kot že v naslovu piše me zanima zamenjava na štiri vijake ( za platišča). Sedaj imam na tri, na zadnjem mostu se sam pokrovi od bremz zamenjajo z tistimi k imajo na štiri vijake,ali je kako drugače?

kako se uredi za sprednji del?  

je pri teh menjavah potrebno zamenjati ploščice, ali kaj drugega.......

hvala za odgovore

masun01

mislim da se ti ne bo splačalo ker  za spredaj moraš zamenjati pesto z ležajem in diske da pa je bp pa še ploščice

TICKO

no tak odgovor sem potreboval, da saem prišel na realna tla :argue1:. hvala

TICKO

no ker sem malo bolj trmaste sorte se bo sedaj vseeno delalo predelavo iz 13 col na 15col  širino feltne pa 7J:emot68::emot68:

ax_rider

Citat od: TICKO;113883no ker sem malo bolj trmaste sorte se bo sedaj vseeno delalo predelavo iz 13 col na 15col  širino feltne pa 7J:emot68::emot68:

A boš potem predelal na 4 vijake ali si našel kakšno drugo rešitev?

7J  :emot22:

mirchi

Kak motor pa mas v avtu da se bo to pol sploh premikalo po cesti?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

TICKO

na platiščih se bo zavarilo luknje in jih nato ponovno urezalo. izdelal se bo tudi distančnik 2cm iz aluminija. motor je 1.0 nič posebnega. drugače pa bojo gor prišle gume širine 165/50/15 tko da kotalnega upora bistvenega ne bo :)

Xandrej

Kaj bote? Zavarili luknje pa nove naredili? No svaka čast!

TICKO

je tako razmak med vijaki na alu platišču se bo spremenil. to se nisem jaz spomnil, to je že prakticirano pri nas in v tujini . je pa tudi ena firma v okolici ljubljane ki take in podobne zadeve dela.

superca13

Citat od: TICKO;114204na platiščih se bo zavarilo luknje in jih nato ponovno urezalo. izdelal se bo tudi distančnik 2cm iz aluminija. motor je 1.0 nič posebnega. drugače pa bojo gor prišle gume širine 165/50/15 tko da kotalnega upora bistvenega ne bo :)

Joj joj, ne počet tega! Èe to ni smrtno nevarno potem pa res grem na luno krompir sadit.

TICKO

in zakaj bi bilo nevarno??? ko ti pa iz polovice cele feltne sešvasajo (naredijo novo ) a to pa ni.....

garac

@ticko, saj tudi na drug način lahko prideš v časopise, nikar v črno kroniko, prosim
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

masun01

ajoj  kaj bodo delal pol se pa čudmo o raznih neustreznih homologacijah haha:Hammer3:

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ModelJT

Meni se zdi boljši tisti predlog iz drugega posta, pa čeprav je lahko težji proces. Saj če ti bo tole delal nekdo, ki zna in ima izkušnje potem pomoje ne bi smelo biti problemov, samo nikoli pa še nisem slišal, da bi se kdo tega lotil.
[SIGPIC][/SIGPIC]