Radotova Boginja (DS21)

Začel/a dvorjan, Maj 14, 2011, 11:39:34 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Par "spy shots" omenjene zabice. Jaz sem preprican, da je sla v prave roke ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

aXe-XM fan

oh! zdaj je pa tako blizu, da enostavno moram it pogledat!
LP

garac

No, če zekotu obnova amija ni šla ravno od rok, bo z ds verjetno uspešnejši
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

K sreci obnova ne bo prepuscena Zekotu, temvec pravemu ljubitelju citroenov. Sem vceraj malo poklepetal z njim, pa so nastale se te fotke.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Ehh Dvorjan ti pa tudi nimaš nobenega razumevanja do soCitroenarjev... Bi lahko tudi jaz že objavil fotke, pa sem mislil pustit veselje novemu lastniku. No, se zgodi :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

No poleg oznak na žabi, ki jih je slikal že Dvorjan, mi je bolj zanimiva tale na desni strani... oz. žabini levi... Govorimo pa o DS 21 Pallas.

P.S. bom odprl kar novo temo, pa predlagam da se dosedanji posti in slike od žabe prestavijo kar tja, saj bodo verjetno s strani novega lastnika sledile tudi še slike obnove :). LP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Kaj več o svoji žabi bo napisal kar lastnik Rado (večina ga bolje pozna kot lastnika rumenega Amija 8), jaz pa dodajam nekaj slik, ki sem jih naredil včeraj na obisku pri njem.

www.keramika-genorio.si

MSrougeZX

Uff...ni malo preveč hin za obnovo...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

Citat od: MSrougeZX;100584Uff...ni malo preveč hin za obnovo...

Ni u snu... poden in pragi so že obnovljeni, vrata in blatnike bo treba še porihtat ali pa menjat, pa ostala rja... tehnika je več al manj kompletna, deli so vsi poleg. Notranjost je tudi zelo lepa še. Je pa veliko dela, to je pa res.

www.keramika-genorio.si

janez

Rado si jo je že dolgo želel in evo... po parih poskusih, ko su mo všle je le uspel nabavit eno tako. @MSrougeZX ... vse žabe so v ubogem stanju, sam pri nas se ne rihtajo, oziroma ni tega trenda ,da bi kdo šel obnavljat (klasični razlogi... žena ,otroci, čas, služba,...) . Raje se kupujejo vozne... No Rado, je iskal prav to, za obnovit... tak iz gušta. Bravo Rado... prideva s Sintijo pogledat v kratkem.

deuche

Citat od: janez;100600... vse žabe so v ubogem stanju, sam pri nas se ne rihtajo, oziroma ni tega trenda ,da bi kdo šel obnavljat (klasični razlogi... žena ,otroci, čas, služba,...) .

Ne pri nas, temveč povsod, ker pri obnovi 1 + 1 ni več dva temveč 3 ali pa 4. Kdor to dela za gušt je to OK, kdor pa misli, da bo s tem kaj ušparal, se je pa malo zaj.

andraž

Močno močno dvomim, da se bo s to dalo kaj narediti. Èe se pa bo, bodo stroški astronomski... Pa nisem pesimist.

garac

Mene pa  veseli, da so še ljudje, ki se lotijo obnove. Super, da se bo ob žabčevi obnavljala še ena.
Najlažje je razžagat pa it ven po drugo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rok.si

Zakaj pa ne, iz slik se itak nič pametnega ne vidi - razen tega, da se je nekdo lotil brušenja karoserijskih delov, pa jih ni pobarval in je gola pločevina pač zarjavela.
Malo povariti,prebarvati,poservisirati in sestaviti avto pa tudi niso nujno astronomski stroški, če znaš in imaš čas kaj tudi sam postoriti.
Èe želiš iz take žabe narediti tako za postaviti v Citroenov konservatorij verjetno res rabiš debelo denarnico. Vsi pa tudi nima(m)jo takih standardov in ciljev.

Gorcha

Sviða mi se radio aparat, baš je cool :emot123: