Vse o prtljažnikih, nosilcih...

Začel/a alesa, Maj 09, 2009, 12:03:55 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

drejci

Pozdravljeni-univerzalne prečke v hoferju in lidlu so kar poceni in na njih piše da so univerzalne za vse vrste avtomobilov-to ni res so žal prekratke,L.P.Drejci.

bošti

drži, sem jih pa naše v leclercu 3 tedne nazaj v akciji za 39€ pa so glih prave, pa še aluminij so
:emot112:

timoc4

Jaz pa sem jih ravno danes kupil v Euro Spinu za 30€, najbolj me je presenetilo, da je bil med vsemi naštetimi avtomobili tudi naš Pablo.

primaky

Citat od: bošti;135538drži, sem jih pa naše v leclercu 3 tedne nazaj v akciji za 39€ pa so glih prave, pa še aluminij so

Lahko pošlješ kakšno sliko, tudi jaz jih moram kupiti pa ne vem kako zgledajo..

Prosim prilepi sliko...

bojan11

Moj C4 nima stresnih sani . Kakšne  prečke naj spoh kupim, da bojo šle na avto prosim za kakšno idejo.:Hammer3:

DRIMITANO

Pozdravljeni,

ali mogoče kdo ve, če se da na zadnja (prtljažna) vrata zmontirati kakšen nosilec za kolesa (za dva kolesa). Streho imam namreč polno (dva kolesa + kovček).

lp

Serpentes

Citat od: DRIMITANO;165401Pozdravljeni,

ali mogoče kdo ve, če se da na zadnja (prtljažna) vrata zmontirati kakšen nosilec za kolesa (za dva kolesa). Streho imam namreč polno (dva kolesa + kovček).

lp

Za vsak avto se dobi prtljažnik za zadnja vrata, od cca 70€ -->

zo

Bizi ima nekaj takega baje iz Leclerca. Samo natakneš na zadnja vrata.

damjanb100

Bishop

Citat od: Serpentes;165413Za vsak avto se dobi prtljažnik za zadnja vrata, od cca 70€ -->
Vem, da najbrž ni več aktualno.... tole si pa kiksnil na polno. Thule nima prtljažnika za na zadnja vrata, ga sploh ne delajo. Problem je, ker je pri GP na vrhu prtljažnih vrat plastičen spojler, ki ni najbolj primeren za take vrste vpenjanja. Verjami, če bi ga imeli, bi ga že zdavnaj nabavil... Sem pa res vidu nekje na netu sliko GP-ja s tem prtljažnikom, neke xy firme. Na thuletu in še kje drugje so v glavnem odsvetovali tak prtljažnik.
I didn\'t do it! Lawyer fucked me!

Bishop

garac

Mogoce original? Si gledal katalog original dodatne opreme?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

A ni baje novejši Thule z aerodinamičnimi palicami kompatibilen s Citroenovimi nosilci koles, smuči itd.?
Vsaj tako so mi rekli.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Bishop

Citat od: garac;238967Mogoce original? Si gledal katalog original dodatne opreme?
če sem čist pošten, nisem gledal. Se mi zdi, da je kolega vprašal na servisu in da baje ne obstaja. Nisem pa 100%. Za preverit je.

Bishop

Citat od: Lovro;238977A ni baje novejši Thule z aerodinamičnimi palicami kompatibilen s Citroenovimi nosilci koles, smuči itd.?
Vsaj tako so mi rekli.
Mogoče res, ampak to velja itak za na streho. Jaz ga gor ne dam, ker imam že kufer gor čez celo streho in ne gre zraven še kolo :(