Vse o prtljažnikih, nosilcih...

Začel/a alesa, Maj 09, 2009, 12:03:55 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

timoc4

A niso te v Hoferjih in Lidlih malo prekratke? A jih je že kdo dal gor na avto?

drejci

Nabavil prečke v lidlu-prekratke-avto je zelo širok.

OGORAZD

Zdravo,

Ja Hofer so prekratke, kupil v leclercu za 35,00 EUR, (5 EUR dobiš nazaj na kartico), so sicer ravno dovolj široke, težava je v vpetju saj so sani na C4GP zelo visoke ampak na koncu je uspelo !

lp

perac

Pozdravljeni,

a ima mogoče kdo za prodati prečke za omenjeni avto?

Nujno bi potreboval. Kontakt na peter.pirc1@gmail.com ali 040/759-533.

Lepa hvala

Peter

marx

jaz sem jih ugodno kupil pri Doop Caru.

OGORAZD

pozdravljeni,

Ali ima kdo kakšno navezo ali pa nosilce za kolesa ki jih ne rabi več ali pa bi jih pogrešal za kakšen teden iz Ljubljane, seveda za proti plačilo...

bingo

Koliko koles?
Strešni ali za kljuko??

OGORAZD

Strešni, čim več koles, upam na štiri :)

altair123

Upam da ne bom označen kot smetilec teme, ampak mam pa eno drugo vprašanje glede nosilcev za kolesa.
In sicer takega ki se montira na vlečno napravo.
Bosal ima enega solidnega, zložljivega, ki ga prodajajo v brežicah.
Tako da bi ga jaz vzel če bi bil 100% da se nosilec da na C4GP nazaj nagnit toliko (seveda s kolesom na nosilcu), da se res da odpret prtljažnik. Tako da če kdo ima podoben nosilec ali razpolaga s tem podatkom na dan z besedo.

Žal sem praktično na čisto drugem koncu Slovenije, kot so Brežice, so pa pri evrokljukah pripravljeni dat nosilec, če se z avtom zapeljem do tja, da poizkusim.
Tako da če nihče nima podatka, kako je s tem nosilcem, bi bil presrečen, če bi se najdel kdo, ki bi si vzel malo časa zame in šel (če ima seveda možnost) zadevščino preverit.

Seveda lahko kdo drug predlaga kakšen drug nosilec, ki je dostopen širše v Sloveniji, pa je podobno zložljiv in ne presega bistveno cene tega (320€). Načeloma rabim za 2 kolesi.
Hvala že vnaprej.

abc

Citat od: altair123;130920Upam da ne bom označen kot smetilec teme, ampak mam pa eno drugo vprašanje glede nosilcev za kolesa.
In sicer takega ki se montira na vlečno napravo.
Bosal ima enega solidnega, zložljivega, ki ga prodajajo v brežicah.
Tako da bi ga jaz vzel če bi bil 100% da se nosilec da na C4GP nazaj nagnit toliko (seveda s kolesom na nosilcu), da se res da odpret prtljažnik. Tako da če kdo ima podoben nosilec ali razpolaga s tem podatkom na dan z besedo.

Žal sem praktično na čisto drugem koncu Slovenije, kot so Brežice, so pa pri evrokljukah pripravljeni dat nosilec, če se z avtom zapeljem do tja, da poizkusim.
Tako da če nihče nima podatka, kako je s tem nosilcem, bi bil presrečen, če bi se najdel kdo, ki bi si vzel malo časa zame in šel (če ima seveda možnost) zadevščino preverit.

Seveda lahko kdo drug predlaga kakšen drug nosilec, ki je dostopen širše v Sloveniji, pa je podobno zložljiv in ne presega bistveno cene tega (320€). Načeloma rabim za 2 kolesi.
Hvala že vnaprej.

Priporočam - Atera Strada Sport 2 - že dve leti zadovoljno uporabljam. Robustna nemška roba, prtljažnik se odpre brez težav. Dobiš ugodno pri doop.si za 314 €.

altair123

Hvala za predlog. Sem ga uvrstil na spisek kandidatov, vendar pa zaenkrat se še nisem pripravljen odpovedat zložljivosti. Imam namreč še dovolj časa za nabavo.

bingo

Jaz ti lahko iz 1 roke povem, da Thule zmaga. Berlingo je podobno škatlast kot pixna (če ne še bolj), pa se brez težav odpira z tremi kolesi gor....
Je pa res da presega tvoj zastavljeni "budget"-ampak je vreden vsakega centa!!

altair123

bingo, hvala.
Zgleda :BigThumbs:
Kater model točno pa je to? Thule sem seveda že prej študiral, kako tudi ne, ko je to verjetno najbolj opevana znamka pri nas. Seveda o kvaliteti ni dvoma, ima celo določeno prednost pred bosalom, tako kot tudi aterin, kot ga je predlagal abc. In sicer bosalovega ni možno podaljšati za dodatno kolo. Ima pa seveda thule minuse, kot sta cena in to, da ni zložljiv do te mere kot bosal.
Tako, da še naprej prosim za pobude in predloge.

Kristijan

Živijo!
Pred kratkim smo kupili citroen c4 picasso. Kmalu gremo na morje in kljub temu, da je avto zelo prostoren bomo potrebovali več prostora. Imamo tudi strešni kovček. Iščemo, pa prtljažnik za c4? A kdo ve kakšni tipi strešnih prtljažnikov pridejo v poštev za ta avto? Kakšna je kaj cena,...?

Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Kristijan

citko1964

Cena prtlažnika c4 Piccaso 141,43€ -15%.

L.P