Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

north

Poraba se mi pa ne zdi velika glede na to da je bencinar.
Citroën - Creative Technology

dvorjan

Tudi sem se lep cas ni nic zapisalo. No, na zavarovalnici so rekli, da lahko poskodbe od toce reklamiram kadarkoli, sedaj ko sem jih obvestil. Bom pocakal na konec poletja.

Drugace pa sem danes se posebej vesel, saj so mi pri Merlaku koncno odpravili cricka, ki se je skrival v voznikovih vratih (bojda ga imajo vse DS3 letnika 2010 in 2011). Najprej je mojster snel tapeto, pa mi rekel, naj se peljem. Pa se ga je se vedno slisalo. Nato je sel globlje iskat tezavo in jo tudi nasel. Zice, ki peljejo do kljucavnice, so na treh mestih pritrjene s takimi cepi v obliki smrecice. Prav vsi so imeli "luft" in so prav nesramno vibrirali. Cepi so zamenjani, za vsak primer pa se zica podlozena s peno. Vrata so sedaj povsem tiho, jaz pa vesel kot harmonika. Vcasih tudi taksne majhne stvari naredijo veliko veselje.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Jah, se kar pridno vozim, kmalu bo 30.000 km. Vceraj zamenjal obutev, sva na zimskih spet. Ocitno res zadnji trenutek, saj sem se danes prebudil v belo jutro, pa se snezi. Prvi snezni test cez prelaz sledi ze danes.

dvorjan

Po posti sem dobil domov vpoklic za DS3, in sicer naj se oglasim na pooblascenem servisu, kjer bodo preprogramirali racunalnik motorja. Termin v torek, porocam, ce se bo kaj ocitnega poznalo ...

Kaj konkretnega seveda ne pise nic, le da je "poseg nujen za varno uporabo vozila".

Je dobil se kdo s THP motorjem taksno vabilo?

zlikovski

Upam da iztisneš iz njih kaj je tako nujnega, da bomo vedeli, kje so pustili ocvirk.

dvorjan

Citat od: zlikovski;147573Upam da iztisneš iz njih kaj je tako nujnega, da bomo vedeli, kje so pustili ocvirk.

Mislis, da servis to sploh ve?! Dvomim.

MSrougeZX

Da ti ne bojo par kobil pozrli...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

dvorjan

Takole, avto je nazaj iz servisa. Posodobili so motorni racunalnik, kaj natancno pa sprejemnik ni vedel ...

Sem bil pa nadvse presenecen nad dodatnim zimskim pregledom in brezplacnim dolitjem tekocin (olje, vitrex)! In se taksi sem dobil placan!

Tako da, tokrat vse pohvale.

Peljal sem se samo 2 km v mestni gneci, tako da ne vem, ce se avto kakorkoli drugace obnasa, ampak to bom videl v naslednjih dneh.

Cartier25

Na kater servis si ga pa peljal?

zlikovski

Mogoče neupajo naglas povedat ;)

alesz

Ko si nadgradiš vindovse sigurno veš kaj je drugače,pri avtu je pa enako,dobiš nadgradnjo in jo instaliraš.......

dvorjan

Citat od: Cartier25;148004Na kater servis si ga pa peljal?

Avtomerkur, Samova, LJ.

MatejDS

Citat od: dvorjan;147569Po posti sem dobil domov vpoklic za DS3, in sicer naj se oglasim na pooblascenem servisu, kjer bodo preprogramirali racunalnik motorja. Termin v torek, porocam, ce se bo kaj ocitnega poznalo ...

Kaj konkretnega seveda ne pise nic, le da je "poseg nujen za varno uporabo vozila".

Je dobil se kdo s THP motorjem taksno vabilo?

Nisem dobil vabila ampak se mi je prižgala lučka za motor in so mi nato na servisu povedali da je potreben update računalnika.

dvorjan

Takole, leto gre h koncu. Zakljucuje ga s 30.334 km na stevcu ...

Se poraba zadnjih 10k km. Itak laze cel liter ... zaradi veliko mestne voznje.

Podrobnejsa statistika pa jutri, ce se mi bo dalo ubadati z njo. =)