Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Lepo...to bi ga moral sproti...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Ja, rouge, se strinjam, samo pozimi ni sans. Niti motivacije, saj bi bil po dveh voznjah spet nazaj enako umazan ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Odlično lepo delo!

Zdaj je spet kot mora bit!

Ditrich

Enako pri mojem.. Za razliko od platišč.. ;)
Se pa vsako leto pojavijo nadležne rjave pikice po vratih, zadnjem boku in zadnjem odbijaču.. (pri vseh avtih, ki sem jih imel do sedaj).. Z malo volje in polirne paste, gre vse preč, ampak mi gre že počasi na živce.. Bo treba polirko kupit.. ;)

Lepotec pa je, ni kaj..

LP

dvorjan

Danes je bilo pa vroce. Slika je posneta po 2 minutah odprtih vrat (vseh treh, tudi prtljaznih).

Čojko

Kje si ti to videl 45 stopinj? Jaz še nikoli na nobenem avtu, ki ni bil pokvarjen,...

ModelJT

Citat od: Èojko;161645Kje si ti to videl 45 stopinj? Jaz še nikoli na nobenem avtu, ki ni bil pokvarjen,...

Pa kje ti živiš potem, na Finskem? V centru Ljubljane je prejle avto kazal 40°C. Predlani v Bodislavcih na Hidroraidu je bilo vsaj 43°C.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@Cojko: Tole je bilo streljaj iz Ljubljane. Pri voznji po LJ pa se je termometer gibal med 40 in 41C. Vroce je. =)

Čojko

Jao, meni, če ti res tkaže oliko je pa res pokvarjen. Vsedi se v spačka, tam sigurno ne bo kazal toliko,....

Al vas moram malo zezat.

Jogador

Kolegu kaže -40°c na xsari break, poleti=)
Na bjondi je bilo pa včeraj 38°, ko je stala na soncu v Lj...
Kako bom še kdaj brez klime si ne znam predstavljat=)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Čojko

brez klime, brez serva, brez CZ, brez električnh šip,... je prav fajn. Pristen švic, veter v laseh, zvrnjeni prednj sedeži... to ti je život. Ne pa, da si prešvican ko pogledaš na termometer, ki kaže čudne vrednosti in že seštevaš kolikokrat po 100 € bo prišlo popravilo tistega cagarja na -40. Pa takrat ti tudi klima greje, namesto, da bi hladila,...
Smo zašli, sorry.
Ta tvoj DS3 je en prav super avto,.... za se poadrenalinat, pa za v službo.

dvorjan

DS3 je pac avto za vsak dan, kaksen dan se pac se hitreje pelje kot ponavadi. =)

V cetrtek opravil redni servis pri Merlaku, in sicer ze na 35.000 km (ne na 40.000 km). Naslednji bo pa na 50k km.

Zdaj pa novim izzivom naproti.

dvorjan

Kak teden nazaj je zacelo ropotati zadaj ... Po obisku servisa smo ugotovili krivca - prerjavel je nosilec izpuha. Zadeva se je resila v okviru garancije.

garac

Svašta, premium izdelek
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;162720Svašta, premium izdelek

Avto je spodaj se vedno "lep", z izjemo izpusnih cevi, ki so videti slabse kot na 30 let starem spacku. =)

Odlocitev za podaljsano garancijo je bila vec kot pravilna.