Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

garac

a je slučajno temperatura izpušnih plinov previsoka?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Evo pa maš nove rore!!!

odlično!

Jaz bi tam probal zadevo sedaj malo ojačat oz kaka zaščita s kako zadevo... Ker po moje nov avspuh ni kaj boljše skup narejen!

dvorjan

Citat od: xpuser;162722
Po moje je kakovost enaka prvovgradnji, saj se dobavitelj ni menjal.

Citat od: garaca je slučajno temperatura izpušnih plinov previsoka?

Ni. Pa to nastane zaradi materiala, zelo dovzetnega za rjavenje. Je pa res, da k temu se najvec prispevajo krajse voznje pozimi, ko se zadeva ne segreje dovolj, da bi posusila kondenz.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Citat od: Xandrej;162725Jaz bi tam probal zadevo sedaj malo ojačat oz kaka zaščita s kako zadevo... Ker po moje nov avspuh ni kaj boljše skup narejen!

Res mas, eno barvanje z zascito mu ne bi skodilo.

xpuser

Nardi več škode kot koristi, problem je švas, je samo zgoraj pršvasano spodaj nič.

Gox

Ma to je ker maš dva rora .. pa je lonc težek :)

Èe imaš sam enega je lažji :) :)

dvorjan

Citat od: Gox;162741Ma to je ker maš dva rora .. pa je lonc težek :)

Ja, brez heca, sem pred montazo potezkal, koliko je tezek lonec. In me je presenetil, sem mislil, da bo lazji ...

gule

Ja vidiš kako fina je ta garancija, Citroen pa je res prava firma, da ti tako menjajo izpuh!

xpuser

Citat od: gule;162763Ja vidiš kako fina je ta garancija, Citroen pa je res prava firma, da ti tako menjajo izpuh!

Kaj ti koristi če dobiš isti polizdelek.

MSrougeZX

Meni se je to pred kratkim zgodilo na 5let starem C2...mojster zašvasal in se avto pelje veselo dalje...svaka čast da so ti to menjali pod garancijo...ker lonec je še 100% vredu...en nosilec nov prišvasat in je uporaben dalje.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

north

Omg cev izpuha je pa res rjava še pri meni na 14 let starem cliotu je lepš ...
Citroën - Creative Technology

Xandrej

vidim, da vas rjavi avspuh čisto iz tira vrže. Take zadeve so čisto odvisne od konstrukcije poda od avta. Èe slučajno tako, da vodo meče izpod koles na kakršnikoli del od avta to je hudič. Kot je rec. pri xantijah zadnja vrata kjer od sprednjega kolesa meče direktno v rob zadnjih vrat, pri C6 recimo izpred sprednjega levega kolesa meče direktno na cev vode spodaj, itd itd.. Kaj češ. če avto nebi bil v garanciji bi prvi majster to zavaril v 3 minutah pa bi bilo. Malo saniral in ta avspuh bi še 10 let držal. Ker je avto v garanciji so del nadomestili z novim.

To je to.

Vemo pa vsi, da če se voziš po mestu v službo se ti to nemore zgodit. Glede da dvorjan vozi z avtom po cestah kjer veljajo izredni pogoji je to rezultat. Ali pa mogoče napaka v materijalu. Ne vem sicer če se to vsem dogaja na teh modelih ampak zadeva je sanirana in spet vam ne paše da je citroen menjal celi lonec. Ta lonec firmo kot je citroen stane 3€!

Je pa mogoče skrajni čas, da tudi citroen glede na to, da ima karoserijo dobro zaščiteno se začne posluževat rostfraj  izpišnega sistema kot rec. nekatere znamke.

dvorjan

Pomembno je, da so to resili v okviru garancije in brez kompliciranja. S tem kar najvec naredijo za ugled znamke.

Zdaj pa novim dogodivscinam naproti ...

Gox

Kaj star lonc ti niso dali zraven?  (čez kako leto, bi to malo povarili pa bi bilo dobro za menjavo izven garancije :))