C6 - testi, članki, zapisi

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 10:43:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

C6-ka brez naslednika?

Mehanik&Voznik - september 2009

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Ja, saj ena dva crnuha se pa vozita po LJ, ju veckrat vidim (pa nikoli slikam). =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

tct

Od sodelavca C6, stanuje pa na Rudniku pri LeClercu. C6 je najvišja stopnja razočaranja, največ izgubiš pri nabavi in kot pri vseh Citroenih stalne težave in nesposobni servisi. Pa ga prodaj če moreš.

gogip

Hojla!

Ni ravno prava tema pa vendar je nekaj komentarjev v zvezi s kvaliteto in zanesljivostjo.

C6 je zdaj že dopolnil toliko let, da bo aktualen za nabavo. Zanima me zakaj takšno razočaranje, kakšne so težave (serijske) s C6? A imajo serviserji tako malo izkušenj s C6 ali je tako drugačen od ostalih citroenov?

LP

Bobrocks

Sem lastnik C6, avto je odlicen. Serijska napaka je na zavornem sistemu.Vendar ce si ga kupil v Slovenij, tako kot jaz ti to napako brzplacno odpravijo.Tudi ce avto ni vec v garanciji.:BigThumbs:

Gox

@Bobrocks

Pozdravljen,

lahko kaj več napišeš o tvoji C6-ki ... kako ti služi, kakšen motor ima, koliko kilometrov ... kako se ti zdi kvaliteta, udobje ... itd ... si imel kakšno okvaro ... pa še mogoče informacije kako drago je vzdrževanje takega avta.

Zanimajo me informacije s prve roke, kako je imet tak avto.

Lep pozdrav

Goran

Bobrocks

Najdrzja je registracija in kasko, ki ga moras imet. Ostali stroski so podobni kot bi imel recimo C5. Kvaliteta izdelave je visoka. Voznja pa je cisti uzitek. Vsaka voznja se s tem avtom prehitro konca. Motor je diesel 2,7 HDI 24V bi-turbo. Poraba je smesna za tako velik avto.Avtomastki menjalnik deluje hitro in tekoce. Da, o varnosti ne izgubljam besed saj je bil avto po NCAP testu ocenjen kot najbolj varen avtomobil. Udobje v kabini je vrhunsko in rado razvaja. Veliko je tehnoloskih igrac, ki so zelo uporabne, kot je npr. head up display. Dve leti ze imam C6 pa bi se sedaj ponovno odlocu za C6, ce bi ga menjal.

Gox

Super potem, vidim da si zadovoljen z nakupom :BigThumbs:

V C6-ki sem se peljal samo 1x, pa mi je bilo takoj všeč. Kar tiha v kabini med vožnjo.

Lp
Goran

andraž

A je še kaj drugih težav, ki se pojavljajo, ali samo redni servisi? Ker če ni nič drugih težav, da stalno nekaj nagaja, je avto vedno bolj zanimiv za nakup.

michoBX

Se že kaj govori o nasledniku, oz. kakšnemu faceliftu? Nekaj časa smo imeli še upanje da bodo naredili tudi karavana, tako pa je avto praktično isti že od njegovega prihoda.

Edino kar so spremenili, je "polar white" barva namesto rdeče(okt. 08), črtali so manualni menjalnik in V6 benz motor(feb. 09), pa še kakšno malenkost...
Hja, dougcajt mi je ja...

avantgarde

V temi Napovednik novih modelov je uporabnik rs23 napisal, da naj bi bil predstavljen leta 2012.(To pomeni da bodo kmalu kakšne slike na internetu.)

garac

V Ženevi 2011 bo citroen na ogled postavil tudi C6 z oznako noir et blanc.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Bom tole lepo slikico kar k najmlajšemu članu prilimal.
[SIGPIC][/SIGPIC]