Moj C35

Začel/a janko1, Marec 30, 2011, 09:47:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Vrhunsko, bravo. Èudovit bo:BigThumbs:

janko1

Pozdravljeni, je že čas, da še malo napišem kako je z C35, ki je od dveletne hčerke dobil novo ime "AJA, PAPA".
No tako v začetku julija, se je avto sestavljal do 7.7.2011 do 17:00, da sem lahko šel na tehnični pregled (opravil brez posebnosti) in da smo se lahko pred odhodom na dopust v Francijo v torek 12.7. lahko opravili vsaj en kratek test po bližnji okolici in se udeležili srečanja v Prlekiji, zato do sedaj ni sem imel časa nič napisati na forumu. Tako smo po opravljenih slabih testnih 400 km se odpravili na dopust na sever Francije (Normandija in delček Bretanije), Paris in sevede svetovca. Avto se je vozil kot nov seveda ne tako hitro kot to zmorejo nevejši kombiji. V treh tednih smo prevozili 4962 km, z povprečno porabo 10,5 l/100km (rekorno nizka poraba po Nemčiji do Luksemburga, 7,9 l/100km). No še nekaj fotografij ena iz svetovca in ostale od včeraj,   avto  je lepo opran in pripravljen za današnjo pot nekam v Kvarner na en mini dopust, da se še malo namočimo, saj namakanja v Antlantiku vreme ni dopuščalo, pa tudi voda je za naše od jadrana razvajena telesca občutno premrzla.

:breaking_pc: Ne gre prilepit fotografij, torej fotografije drugič.

pubi2cv

Vau...nobl...kapo dol

janko1

Tako še obljubljene fotografije.:take_picture:

pubi2cv

Vrhunsko....morem pridit tole enkrat v živo pogledat, ful mi je všeč:BigThumbs:

garac

smrk, smrk pa tolk lepo parcelo je janko zrihtal! Zdak, ko sem videl na sliki imam kar solzne oči. Proklet Hudich!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janko1

Citat od: pubi2cv;107486Vrhunsko....morem pridit tole enkrat v živo pogledat, ful mi je všeč:BigThumbs:

Si vljudno vabljen, se moram pa jaz tudi v kratkem oglasiti, da v živo pogledam tvoj sistem ogrevanja (zalogovnike in sistem krmiljenja), v kolikor še velja.

Garac, kaj boš rekel, da ste se prestavili na slabši prostor. Se je pa prostor kaj kmalu zapolnil in bil v zadovoljstvo drugim.

andraž

Kakšna pa je optimalna potovalna hitrost in koliko se lahko pelješ, če se ti mudi?

garac

Ni vse v prostoru... preselili smo se v Sibirijo, pa pri vas je bla fajn družba! Še enkrat hvala!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janko1

Citat od: andraž;107537Kakšna pa je optimalna potovalna hitrost in koliko se lahko pelješ, če se ti mudi?

Optimalna hitrost po ravnini je 90-95 km/h (tovarniška max hitrost 107 km/h), v hrib pa gre kot s spačkom. Muditi pa se ne ti ne sme, glede nato, da si na dopustu.:emot64:

andraž

To so prava potovanja brez naglice!

deuche

Res ni najhitrejši, vendar če pogledaš leto "rojstva" je bil to jebeno dober kombi. Meni je še danes tehnično zelo zanimiv, vključno s tistimi reduktorji, ki ga upočasnjujejo.

pubi2cv

Citat od: janko1;107535Si vljudno vabljen, se moram pa jaz tudi v kratkem oglasiti, da v živo pogledam tvoj sistem ogrevanja (zalogovnike in sistem krmiljenja), v kolikor še velja.

Seveda velja:BigThumbs: Bom več ali manj skoz doma, imam gradbene podvige pri hiši....

janez

Janko, kaj se dogaja s tvojim AD ? ... si na cesti, laufa... javi se kaj...

janko1

Pozdravljeni,

C35, se pripravlja na poletne dogodivščine, preko zime imam odjavljenega in ga registriram v juniju.
Pred zimskim počitkom, ko sem zamenjam kolesa, sem opazil, da je rahlo pričel puščati desni sprednji zavorni celinder, tako, da sem se ravno danes lotil popravila. Potem je potrebmo še menjati olje v motorju, namestit prava kolesa in smo pripravljeni.