Moj C35

Začel/a janko1, Marec 30, 2011, 09:47:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janko1

janko1

... vgradnja,  stebra in popravilo vrat.

janko1

... in še zadnje kleparsko popravilo, ki je vzelo ogromno časa - pokrov motorja.

janko1

janko1

Že kar nekaj časa, nisem nič objavil sem imel težave z čarunalnikom (strela) in konec koncev delam skoraj vsak, dan po službi do poznih ur (dopust je vse bližje) in na koncu nimam več energije, da bi fotografije objavil. V tem času je avto ličarsko dokončan, motor pretesnjen in sestavljen in montaža je v polnem teku. Èakam samo še na semering na levi osi iz menjalnika oziroma reduktorja, ki je tako čudne dimenzije, da ga ni možno dobiti nikjer v specializiranih prodajalnah s tesnili. Na srečo še obstajajo servisi (Novak Lj:BigThumbs:), ki so pripravljen zadevo poiskati, neglede nato, da ne bodo imeli zaslužka in tako sta se celo dva našla nekje na zaprašenih policah na citron servisih v Slo. Ostalo pa naj povedo fotografije...

janko1

janko1

janko1

dvorjan

Super si zrihtal. Naj ti dobro sluzi.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janko1

Še malo podrobnosti, LHM črpalka je bila v celoti razdrena in pretesnjena, prav tako so bile vse LHM cevi in rezervoar ter filtri očiščeni in obe krogli napolnjeni oziroma je bila sprednja (na požarni steni) zamenjana zaradi prebite membrane.

deuche

Kaj pa je razlog, da si motor odpiral? Po cilindrih sodeč ta ni prav veliko prevozil.

garac

Vsa čast, da bi se kdo tako, kot ti lotil obnove C35, pa se res ne spomnim
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janko1

Citat od: deuche;103857Kaj pa je razlog, da si motor odpiral? Po cilindrih sodeč ta ni prav veliko prevozil.

Razlog za odpret motor je bilo rahlo puščanje hladilne tekočine na tesnilu glave, ko je enkrat glava dol se pa zamenjajo še tefloni in ostala tesnila. Prav tako sem zamenjal tudi semeringa, saj je na glavni osi spredaj puščal. Ja sem bil presenečen nad stanjem cilindrov, saj se vidijo še sledi "honanja", avto ima po števcu prevoženih 165.000 km

Jagoda

Lepo ti gre tole...
Dober je za kogar je ...

deuche

Citat od: janko1;103884Ja sem bil presenečen nad stanjem cilindrov, saj se vidijo še sledi "honanja", avto ima po števcu prevoženih 165.000 km

Očitno, kar piše na števcu drži. Ta ti bo še dolgo služil. Super.