C5 2.0 bencinar - poraba?

Začel/a mlubej, Marec 24, 2011, 01:17:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

No, srecno voznjo z novo barcico. =)

Za tole debato je pa res skoda, da ni 2.0 bencinar.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mlubej

Prvo hvala vsem za čestitke, drugo pa, da ne odpiram nove teme. Danes sem se pozabaval z tem, Xandrej, hvala še enkrat, da si razjasnil zadevo okoli cene...

staro... to je pri zadnji desni koli, pri levi pa tega sploh več ni bilo :emot61:

novo...

zdaj pa še neumno vprašanje... kaj na prednji premi je to tudi ali ne???

LpM

mlubej

Pa še današnja pridobitev, malo preseravanja...

Xandrej

mi bi se v Mb spet morali kaj dobit, da kako rečemo! Kaj pravite spet na kako srečanje C5-tk?

mlubej

Xandrej

Lubej, daj ti meni kako telefonsko rukni na zasebno pa bomo kako srečanje vžgali pa kaki pir spili... :BigThumbs:

Vidim, da si iz pravega testa!

Citroenovc

Ampak tokrat poskrbi za kako mizo, da ne bomo spet stali na parkingu ko ... ;-)
OK

LP
Primož

Xandrej

Kdo pa bo sedel ob 20 citroenih? Bomo nekaj porihtali. Lani je bilo to bežno pa je prišlo kar nekaj avtov in je bilo čisto na free... bomo si kaj zmislilI!

grega1982

fantje sam povejte kdaj in kje se vam bom z veseljem pridružil in kaki pir prnesu in kakega spil
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

mlubej

Zdaj pa tak, mogoče bom izpadel blesav, samo kot pravijo naši južni sosedje - bolje ispasti glup, nego iz aviona, bom postavil eno vprašanje. In sicer, ne dela mi luč, ko dam v vzvratno prestavo, serviser, ki mi je delal servis pravi, da je fuč stikalo za vzvratno vožnjo... okej, to bomo naročili torej. Mi pa zdaj že dva dni (luč ne dela dlje časa), vedno ko dam v vzvratno prestavo, v avtu zapiska kot takrat, ko se prižge lučka service in ti na sredinskem ekranu izpiše napako/opozorilo. Vendar je tukaj prisoten samo zvok, service se ne prižge, prav tako na ekranu ne izpiše ničesar... zdaj pa, ali je ta zvok normalen pri vzvratni prestavi ali kaj bi lahko pomenil?

LpM

P.S. Xandrej, kaj če bi organizirali kaki dogodek v naravi, zdaj, ko se res začenja lepo vreme - roštiljada in vse kar pač sodi zraven :emot90:

dvorjan

Mogoce je ta zvok povezan z nedelovanjem parkirnih senzorjev?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mlubej

Citat od: dvorjan;100051Mogoce je ta zvok povezan z nedelovanjem parkirnih senzorjev?

Žal, originalnih park senzorjev nimam na avtu...  ;)

mlubej

No, kar sem ugotovil, da mi luč za vzvratno vožnjo misteriozno dela, verjetno od takrat ko je začelo delat, tudi zvok. Tast ma novega Partnerja Tepee, pa njemu baje isti zvok spusti, ko da v vzvratno. Tak je rekla žena, jaz ne vem, se še nisem peljal... torej lastniki C5, kaj vam tudi piska, ko date v vzvratno al ne??

LpM

Megane

Da bi prav piskalo ne, je pa kratko zvočno opozorilo.