C5 mk IV

Začel/a garac, Marec 12, 2011, 11:23:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Ni res, da je hidravlika bila samo v Excusive. Bila je povsod za doplačilo dobrega jurja, pri Exclusive pa serijsko oz. tu nisi mogel brez nje. Ko je C5 MK III prišel ven so jim številke zelo upadale oz. so imeli krizo v tem razredu in so poskusili brez hidravlike, če bodo tako dobili več kupcev, znižali stroške ipd. Res so jih, vendar hkrati s tem obsodili hidravliko na propad, ko so jo končno spravili na zavidljivo raven delovanja praktično brez vzdrževanja skozi celotno dobo avtomobila. Morda bi morali imeti hidravliko in fedre za isto ceno avta, pa bi bilo verjetno drugače.

Dr. MadMan

Ne bo držalo. Hidravliko je bilo možno doplačati pri srednjem paketu opreme pri top je bila serijsko pri najcenejšem pa NI bilo možno dobiti hidravliko. In je povsem pričakovano da so prodali več fedrov kot pa hidravlike.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

tomaz555

Citroen postaja manj kot povprečen avto. Izbire ni , ne pri modelih, ne pri mototrjih, za 4x4 praktično še niso slišali ( čeprav je včasih bilo to dokaj zastopana možnost), avtomatika dvomim da sledi nemcem(jo ne poznam, me nezanima). Slava, da so to udobni avti bo zbledela, kmalu se ne bo splačalo delati nič več. Počasi bodo strmoglavili. Talbot, Simca, Citroen, bodo kmalu na isti listi.

Citroenovc

Citat od: tomaz555;204432Citroen postaja manj kot povprečen avto.

Ampak roko na srce - saj ti že cena pove, da je tako. C5 III Exclusive z enim kupom dodatne opreme za ceno enega solidno (ne polno) opremljenega MB A, BMW 1, ipd ...
OK

LP
Primož

gepl83

Kar naj špranjo. Kmalu ne bodo imel več stroškov z izdelavo, ker ga ne bo potrebno več delat. Bomo videli, sam škoda, ker tolk pacajo. Konkurenca meče na par let vsaj facelifte ven, tle pa v celi življenjski dobi zamenajo sam luči. Ne vem če je to prodajna računica. Je pa res, da nisem strokovnjak. Pežoja pa vem, da ne kupim, pa čeprav je psa. Èe bom kupoval avto z malo karakterja, pa rajši vzamem nekaj od nemške trojice.

Citroenovc

Ja tebe pa kar vidim v kaki e39 al pa pogojno e46.
OK

LP
Primož

gepl83

Kako si vedel. Poleg c4p imam še e46 325i. Saj je fajn, sam to ni to.

Citroenovc

Jah XM 2 ti je všeč pa to sta skoraj sodobnika tistega časa zanja pa da sta nemška ... e39 bi bil praktični direktno primerljiv rang, e46 malo manjši. Noter sta pa oba lepa. Eto, tako :-)

325i - bencinar - lepo. Sam da ni dizel.
OK

LP
Primož

andraž

Politika in ekonomija nam bosta uničili tisto bistveno veselje, ki sliši na ime udobje. Ko se enkrat pelješ z hidravličarjem ali pripadnikom serije A, ugotoviš, da ga čez ta komfort ni... Je pa vsaj zame ta komfort mehkobe sinonim za Citroen in mi ne pade na misel, da bi kupil kaken nemški avto vzmeten na tak način, kar naj jih imajo...

Xandrej

Zakaj so potem premium znamke če pa je citroen najbolj udoben pa supeduper? Kaj ljudje si kupijo drag avto da ga pol vse boli ko se pelje al kako?

Zeko124

Ostajamo na starejših modelih dokler se bo dalo (beri, dokler bodo rezervni deli dobavljivi).

Sicer pa je moja druga izbira - Volvo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

CEPETKO

Sicer imam že v treh letih kar precej kilometraže z plovilom ampak za grbine, flike na fliko, luknje, prerezan asfalt, kanalizacijske jaške, razpoke mi hidropvnematika ne more pomagati ko vozim čez to. Posebej ko pelješ počasi čez vse to po mestu, ter izven naselja po SAMAJAMAGUMIFUÈ asfaltu ne more zadušiti zvoka saj je v kabini  tudi bučno kot z mehanskim plovilom istega tipa. Hidro pnevmatika najbolje dela pri visokih hitrostih torej na AC tam pa zadeva plava kot na morju da me me kar v zrak dviguje poleg tega pa še prikimavam gor in dol  z glavo. Po mestu pa kot da se vozim po makadamu z lojtrskim vozom. Saj ublaži ampak največji efekt je pri visokih hitrostih po AC.
Citroen - kreative tehnoloži.

tomaz555

Drag avto se kupi, da se pokaže, pa da se nič ne kvari...

Čojko

Citat od: CEPETKO;204498Sicer imam že v treh letih kar precej kilometraže z plovilom ampak za grbine, flike na fliko, luknje, prerezan asfalt, kanalizacijske jaške, razpoke mi hidropvnematika ne more pomagati ko vozim čez to. Posebej ko pelješ počasi čez vse to po mestu, ter izven naselja po SAMAJAMAGUMIFUÈ asfaltu ne more zadušiti zvoka saj je v kabini  tudi bučno kot z mehanskim plovilom istega tipa. Hidro pnevmatika najbolje dela pri visokih hitrostih torej na AC tam pa zadeva plava kot na morju da me me kar v zrak dviguje poleg tega pa še prikimavam gor in dol  z glavo. Po mestu pa kot da se vozim po makadamu z lojtrskim vozom. Saj ublaži ampak največji efekt je pri visokih hitrostih po AC.

Po tem kar si napisal se mi zdi, da imaš bule za nafilat/zamenjat, ker ko je hidravlika ok je avto praktično negiben.

CEPETKO

Azotne hidro krogle so menjane pred 1,5leta tudi lds.
Citroen - kreative tehnoloži.