Pomoč pri nakupu C4 Picasso

Začel/a romascenko, Marec 08, 2011, 06:32:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Itak, da je tak, da je forum namenjen zato, da si pomagamo drug drugemu. Saj zato pa je

@romascenko

Avto boš tak sam izbral! Na tega sem se pač v tistem trenutku takoj spomnil, ker vem kdo ga je delal itd....., ga maš pa tudi na netu.

Na netu maš cca. 23 takšnih komadov, glede na tvoje želje, verjetno si jih že prečekiral. S tem, da pač imajo tam nekje od 80k naprej.

Želim ti uspešno iskanje in nakup. :BigThumbs:Èe pa še rabiš kake inf. pa dobrodošel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

romascenko

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4615017&show=1  Tegale sm sou dans gledat kr blizu delam pa se spotoma mimo peljem domov..   edino kar me je ful zmotlo je blo to ,da je normalno spredi po havbi dobu kako prasko od kamenckov ampak se je nek kreten spravu to zakrivat s čopičem in nekim ne ravno posrecenim odtenkom.. mar bi pustu k je...

drejci

Pozdravljeni-ko gledam ta avto sem opazil,da ima zlomljeno peno v sedalnem delu voznikovega sedeža in je žal brez naslona za roko kar v tem vozilu da še poseben užitek pri vožnji,tudi klima je navadna.

garac

Ne vem, a so se sploh prodajali pri nas avti brez digitalne klime? Èe je sedež hin mora imet pa res precej km, ker vem, poznam C4 pic, ki ima preko 200 jurjev, pa se sedež še ni posedel ali obrabil na zunanjem robu, kot recimo pri C8 ali Berlingu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

romascenko

tam sicer pise, da naj bi bil avto slovenskega porekla??  kako to mislis zlomljeno peno?

Lamy

Avto 100% ni slovenskega porekla, ker na oglasu nikjer nisem zasledil, da bi bil. Èe bi bil bi pri 1. registracija pisalo: 11/2007 kupljen v SLO. Najlažje pa to preveriš na homologaciji, če je SA je slovenski, če je SB je pripeljan iz tujine.
[SIGPIC][/SIGPIC]

romascenko

no jst mislim da ko sm sou gledat tja u zivo , da je pislao slovsensko poreklo-ne bom pa trdil :)  no vidis jst tega s homologacijo npr nism vedu tko da hvala za informacijo!

Lamy

Ni problema, zato pa smo tu.

Te še pa opozorim in tudi druge, ki še ne vejo, ko kupuješ vozilo iz tujine od prodajalca vedno zahtevaj/te potrdilo o plačanem DMV-ju in davkih, ki so povezani z uvozom vozila. Potrdilo mora izdati davčna uprava RS.
[SIGPIC][/SIGPIC]

romascenko

DMV? kaj je to? ti k delas v lizing bajti mam eno vprasanje zate.. npr ce vozilo hoces kupit od fizicne osebe in normalno jst npr nimam 12k nocem pa zato vzet krede, ga raj vzamem na poloznce mogoce bom kdaj se u kaki krizni situaciji rabil kredo.. in ce mas lizing na poloznice tega banka ne vidi itd. uglavnem je mozno se dovorit s prodajalcem da se vozilo kupi prek lizing hise? ce slucajno ves kaj glede tega bi ti bil hvalezen.

Lamy

DMV je davek na motorna vozila, ki ga mora plačati vsak uvoznik oz. prodajalce (hendler), ki uvozi vozilo iz tujine. V prilogi je potrdilo, kako to zgleda.

Kar se pa tiče financiranja vozila je pa ponavadi tak, da imajo ti prodajalci že itak sami sklenjene kake pogodbe z leasing hišami in ti tudi ponudijo to financiranje.

Èe kupuješ vozilo od fizične osebe in bi rad imel leasing za vozilo je potrebno narediti komisijsko prodajo vozila, se pravi, da bo leasing hiša znesek nakazala prodajalcu vozila on pa naprej fizični osebi, seveda bo tudi nekaj zakasiral za to.

Da pa bi leasing hiša direktno nakazala fizični osebi pa ne gre, vsaj pri nas ne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

romascenko

ja normalno da bo lizing hisa hotela nekaj imeti od tega , zanima me koliko priblizno?

Lamy

Ne leasing hiša (oni si že itak obračunajo svoje stroške, ki so lahko v pologu ali pa posebej), ampak prodajalec (posrednik), ki bo to naredil. Ponavadi je to 50-100 eur.
[SIGPIC][/SIGPIC]

romascenko

se pravi en Lojze prodaja c4 pic. in jst mu recem ce je mozno d mi uredi leasing mi bo za to vzel 100€ vec? to pa ni tko hudo ane?

Xandrej

Imam enega slovenskega C5 kot novega avtomatik z 93 000 realnimi kilometri od prvega lastnika za tak dnar ko bi vi dali za čisto zjahano C4 picasso...

C5 pa je 2.0 Hdi

romascenko

ne rabm avtomatika, plus rabim enoprostorca ;)