Pomoč pri nakupu C4 Picasso

Začel/a romascenko, Marec 08, 2011, 06:32:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

romascenko

ja.. in me mine sploh kj kupovat...  zdej bom pa isku sto let slovenskega....  nimas kj :)

dejc

romascenko

ja isku sm tm do 11k ampak dam tud 12k, 13k, d bom vedu kaj mam... seveda lizing  :)

dejc

Za 13k se prodaja v LJ od prvega lastnika, svetlo modre barve. Nekaj manj kot 50k km. Lastnik sam prodaja tko, da bi moral sam urejat za leasing.

romascenko

JA TO TE ŠA ŠRIDE SE ENIH 300€ DA PREKO HISE NRDIS LEASING..

dejc

To pa ne vem. Se nisem nikoli še ukvarjal z leasingom.

alesz

Citat od: romascenko;95189sj nevem dejc a je to dejansko blo to.. sam serviser je reku da je zgodovina avta izbrisana... tko d edino to ostane... knjigo pa lahk vsak postemplja zdej servisno za 50€...
zgodovino preverjaš v citroenovi bazi podatkov,stem dobiš zaporedje kdaj so bili delani servisi in ostala dela.......če je serviser ažuren in je to vse vpisoval..... V avtomobilskem računalniku pa.........ne vem jaz avtomatsko kliknem NE ko me vpraša, če želim zapustiti svojo sled.....................

Lamy

Citat od: romascenko;95198JA TO TE ŠA ŠRIDE SE ENIH 300€ DA PREKO HISE NRDIS LEASING..

Sem že enkrat napisal, pa bom še enkrat. Èe kupuješ avto na leasing in ga boš kupil od fizične osebe, boš moral naredit preko dilera ali pa preko kake avtohiše. Strošek na našem koncu (Štajerska) je med 50 in 100 eur. Se pa te provizije razlikujejo in je verjetno možno tudi do 300 eur, ampak za enkrat še za taki znesek nisem slišal.

Ker tisti kur... papir oz. kupoprodajna pogodba ni vredna 300 eur.
[SIGPIC][/SIGPIC]

romascenko

heheh lamy jst sm vprasal na dveh avtohisah pa so mi rekli 300€... se mi zdi prevec... ampak za dobr avto tud to pozrem :)

dugi

Se opravičujem,ker se nisem prej vključil v debato.Gre se za obrabo kljuk na vratih.Meni se je začelo lupiti po vrhu že pri približno 20k km,prav tako tudi roba prečk na volanu,na najbolj zunanjem delu,tam pač največ držim volan.Avto pa ima sedaj slabih 48k km.Tako,da prevoženi km niso nujni vzrok obrabe,ampak slaba kvaliteta izdelave ali pa imam(o) preveč grobe roke.Delavci pač.Ročaj na vratih in volanski del izgledata,kot da sta lakirana,sedaj pa lak poka in odstopa.Ostajajo lise.

Gox

@dugi .. a lahko narediš eno sliko tega?

dugi

Bom poslikal,da boste videli to čudo.

MSrougeZX

Meni se tudi lušči na C5 ročaj vrat in to pri 25t km, pa pazim kako prijemam...tak da si naj v rit vtaknejo tako barvanje...pa še priznati nočejo pod garancijo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Ne razumem, kaj je pri c4 pic pobavanega? Comfot ima črn ročaj plastičen, ali pa je odvisno od letnika?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Evo nekaj frisnega. Po slikah sodec bi znal biti okej, seveda najvec razkrije ogled v zivo.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4645529&show=1
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!