Pomoč pri nakupu C4 Picasso

Začel/a romascenko, Marec 08, 2011, 06:32:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

Citat od: garac;95376@lamy, a ti si svoj c4 pic prodal?

Jap, odšel je u Gorico
[SIGPIC][/SIGPIC]

drejci

Po servisni knjigi je za modelu od letnika 2010 servis za 2.0 na 30kkm za 1.6 pa na 15kkm-govorim o hdi motorjih.Podatek vzel iz servisne knjige.

romascenko

evo se eno moje porociloo :) bil sem na ogledu slovenskega vozila 1.8 benz.. 28k prevozenih.. avto res zgleda ok.. se malo pogovarjamo nikakor ni za neko kompenzacijo v ceni npr. govori mi avto ma nove gume poglej profil.. guma je pa ketnik 07 HALOOO!!! Ne popousca za mojga c2 mi zbija ceno... mal govorimo o nategih pa tko.. mu povem da mu nisem ravno prijazen ce se me nategne :) malo prebledi... dobi klic kao novega kupca.. recem d naj ga kr njemu pokaze pa bom vidu jutr ce bo se avto ce ne pac nic... dogovoriva se za to d ga peljeva v celje na citroen ce ga ne proda d se ga da na racunalnik itd... in kaj dobim klic.. avto je kao prodan a se vedno na avtonetu hehheh proklet nateguni ej,...

dejc

Hja. Sreča a ne! Pa da ne boš mislu! Nategunijo tudi prodajalci v večjih firmah!

Naš primer. Gremo testirat megana (avto je drugač res TOP) in jaz najdem notr račun za vlečno kljuko gor pa podatke o lastniku in njegov telefon. Ga prec pokličem, se predstavim in povem zakaj ga kličem. Lastnik vesel, da sem poklical mi vse razloži in na koncu pove, da ima avto 4 leta tovarniške garancije (prodajalec v Renaultovem salonu je dejal, da ima samo še eno leto - avto star pa dobro leto).
Pridemo nazaj iz testa, prtisnemo na prodajalca in na koncu "kamuflirano" prizna, da ima avto 4 leta garancije, ko je preveril. No na koncu smo se zdilal za dobro ceno in opremo zraven avtomobila.

Sicer žalostno, da je tako ampak prodajalec bi moral biti tvoj svetovalec ne pa nekdo, ki samo čaka kako te bo brez kondoma na suho nategnil :argue1:

dvorjan

No, mogoce je pa samo pozabil odstranit olgas iz avto-neta. Meni so prejsnji teden tudi prodali en avto pred nosom, pa je bil oglas se dodaten dan na spletnem oglasniku ... Na strani od leasing hise je pa se danes!!
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

romascenko

ma ne.. neverjamem d se je prodal... sj ves bo jutr en drug kolega poklicu pa bom kuj vedu al je bil nateg z avtom al se je un usrou k ve d z avtom je neki narobe ceprov je ves cas zatrjeval da avto je u nulo...

dvorjan

@romascenko:
Ti bos res tezko kupil rabljen avto, ce prav nikomur ne zaupas. Varcuj se malo pa kupi novega.

romascenko

plazarig

Ja težko je kupiti avto dandanes. Vsak bi te rad nat... Sploh pa prodajajo pod oznakami ki sploh ne držijo. Naprimer polovica jih sploh ni exclusive, čeprav tak piše

fantom1

Tudi sam kupujem rabljen c4p. Ogledal sem si  http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6797695&show=1.
Zgleda v redu in tudi cena ni previsoka. Nisem pa nikjer zasledil modela elegance. Kakšen model je to.

dvorjan

Citat od: fantom1;149494Nisem pa nikjer zasledil modela elegance. Kakšen model je to.
Iz uvoza ...

fantom1

Da je iz uvoza mi je jasno. Vendar je to edini tak model. Ne vem niti v kakšen razred spada po opremljenosti.

MSrougeZX

Èe koga zanima...bo verjetno moj oče prodajal svojega c4 picasso 1.6 VTi dynamique l. 8/2009, 60.000km, brezhiben, lep.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

smartboy82

Za avtohišo MIK sem slišal dosti slabih mnenj, ko sem še sam kupoval avto. Malo se pozanimaj po forumih kako je s tem. Ni vse v lepoti in opranem avtu :)

STONEKART

Pozdravljeni vsi,

Pravtako se odlocam za nakup C4 Picasso in bi potreboval malo pomoci ali vasega mnenja glede prodajalca in samega vozila. Zanimam se predvsem za naslednje oglase. Hvala vnaprej, ter lep vikend.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6867550&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6664405&show=1