Pomoč pri nakupu C4 Picasso

Začel/a romascenko, Marec 08, 2011, 06:32:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

romascenko

urejeno ma sam wv.. al vw.. hehe  nebom jokal upam d bo dobro kupu ce pa nebom pa pac nebom kaj cem... nimas tle kaj jokat..

dvorjan

Mah, imajo tole kar lepo vsi urejeno, samo do pravega cloveka moras stopit. Meni so za uvozene BMWje in Mercedese dali tako podroben spisek, na katerem je bilo na vecih straneh izpisana najprej vsaj oprema avtomobila nato pa se vsa servisna zgodovina na uradnih servisih.

Mimogrede, ce niste vedeli, interval za obracun storitev je pri Mercedesu 5 minut! Torej ti recimo menjavo zarnice racunajo 5 ali 10 minut in ne pol ure kot na Citroenu ...

No, pa da se vrnemo k temi C4 Picasso. Avto, ki ga je predlagal Lamy, je verjetno eden redkih s pravimi podatki. Tepe pa ga to, da je bencinar in povezan z anemicnim avtomatskim menjalnikom. Kot tak je primeren le za uporabnike, ki vozijo relacije z bolj konstantnimi hitrostmi, saj sicer z njim izgubis zivce v vsakdanjem prometu in cukanju ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dejc

Na Fordu se lahko raztrgaš ne boš dobil podatka kot samo za servise znotraj posamezne države.

romascenko

no ce je kdo k ma cas dons u trbovlih d gre avto pogledat  z mano... serviser mi je reku da avto je ok ampak da nemore garantirat za km... normalno heheh je pa smesn k prav da je mozn d jih ma 300000km,... jebote serviser ce ne loci avta s 300000 al pa s 130000km... bomo vrgl kocke pa bomo vidl :)

romascenko

no.. pa je prisla resnica na dan... avto nima zgodovine... prevrteni km... prodajalec pa prav d to bo nazaj poslal ipd heheh uglavnem poskusu sm iz uvoza.. se skor opeku in evo gledam slovenska vozila :) sicer se lohk zajebem tud tle ampak manj verjetno...

dejc

Hja maš srečo. Kako pa si prišel do podatka, da ima prevrtene kilometre?

romascenko

od fotra znanec ma citroen servis pa je reku d ma zbrisano zgodovino... in rece na to... "pa ti sad misli" heheh  pa sm reku ko ga jebe... nc avto slovensko treba kupt... druge ni...vsaj ves zgodovino...

dejc

A bi lahko za tistega, ki sem ga šel jaz gledat preveril zgodovino na podlagi številke šasije? Torej se očitno da preverit zgodovino avtomobila pri citroenu.

tomazpog

romascenko

ne.. pomoje je racunalniku avta zbrisana zgodovina..

dejc

A se pravi ima sam motorni računalnik zgodovino vpisano? Zanimivo!

romascenko

nevem... predpostavljam... kr pomoje neke baze citroen kot pravjo fantje nima... pa ce jo ma se tm tezko kaj zbrise... pomoje tko k sm reku...

dejc

Da bi se brisal v obstoječih citroen bazah je tudi meni čudno oz. se mi zdi nemogoče. Nisem pa pomislil in me preseneča, de bi motorni ECU nosil servisno zgodovino.

romascenko

sj nevem dejc a je to dejansko blo to.. sam serviser je reku da je zgodovina avta izbrisana... tko d edino to ostane... knjigo pa lahk vsak postemplja zdej servisno za 50€...

dejc

Vem, da se danes da dejansko vse. Na žalost. Še najbolje je, če zadaneš avto, ki ga prodaja lastnik z vsemi računi, ki se poklapajo z datumi v servisni. No pa še takrat ne moreš bit 100%.