Beli Berlingo

Začel/a janez, Februar 20, 2011, 08:40:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

to je pa res, ampak pol je pa treba pazit ane, pa ne v delovnih cunah not sedat pa to, pa zaščito na sedež haha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ah ja... Zdaj je bilo kar pošteno drago tole čiščenje. Ampak sem zadovoljen. Sam ne bi nikoli tako očistil. Vnaprej pa... Kaj vem. Mogoče si bom eno prevleko sešil za takrat ko sem delavc. Ko sem pa turist pa prevleko dol. je pa vsekakor čiščenje enega sedeža dost pocen, da se ne bom sekiral. Pa kolkr sem opazil tud nisem tolk zamazan po hlačah. Vseeno je avto star in ne verjamem ,da ga je kdo kdaj tako očistil.

Ta berlingo je bil od negdaj delavski in temu primerno zapuščen. Me zanima kolk bi stalo barvanje odzunaj... da se pokita pa zravna pa špricne v ... belo navadno barvo. Mato?

mato

Ti tole je pa stilska preobrazba. Zakaj bi ga barval celega a ti ga niso zunaj nič spoliral. Iz stare barve se da nardit čudo.

janez

Ne polirali ga niso... Na slikah ni videt kako je celi potolčen, malo od toče , veliko pa ima raznoraznih udarcev . Vsepovsod ni enega kosa pleha da ne bi bil vdrt... No sej, bela barva je zlo hvaležna okol videza.

garac

@janez, tebi pa tudi razpoloženje močno niha? Enkrat je vse naprodaj in gre v fond za daka, drugič pa bi metal denar skozi okno in barval berlingo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Ja vse je naprodaj. Razpoloženje je vedno enako...DAK pa njegov fond je tu, en čaka drugi pa se počasi nabira.

Berlingo pa... Veš kaj, gledam kake rje raja vozi Matotu ali pa komu drugemu rihtat , pa gledam kaj se rihta pa prodaja pri lokalnih nazovi avtohendlerjih. Vse razbito pa luknjasto... In ko sem ležal pod mojim Berlingotom in iskal razlog, da ga v bodoče bek vržem - luknje, pirovino, pregnite pode, pragove in robove, pa nič od tega nisem našel ... No , sem začel razmišljat, če je pa tolk dobro preživel zakaj pa ne bi bil pa še lepo ravn po fasadi. Èist tak... pa to še ne pomeni ,da bom ras prebarval voz, sam razmišljam.

Èe februarja ne bo prevelik strošek za tehničnega poštimat bo še naprej pri meni.

mirchi

Dvomim,da se ti barvanje izplaca. Poliranje dela cudeze. Mam pa enga,ki solidno in ugodno ravna jamice na suho.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Ja sam veš, tu pa tam je barva od udarca tud počla... "i tako bezbroj puta"

mirchi

Tam pa lepo marjetice gor nalepis. Roznati Berlingo.:-)
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Èe je kakšen interesent tule na forumu... Prodam dokaj nujno mojega belega Berlinga.

1,4
1998
brez bočnih drsnih vrat
napaka , ki jo nimam več volje odpravljat... je pa normalno vozen, ko se ga navadiš...
Drugače pa dokaj dober za svoja leta.

Prodam zaradi bolezni v familiji... cena poštena, nizka in  po dogovoru.

041 511 626 Janez ... celi dan, če imam pri sebi telefon...

Dosti je pa itak napisano v tejle temi, pa prebertekaj in kako. Jaz sem naredil enih 7000 km z njim letos. Registriran do februarja 2012. Cestnino pustim.

janez

Beli Berlingo je prodan... jutri gre služit drugim. Juhu...

dvorjan

Skoda. Meni se je zdelo, da ti prav pase en tak delovni stroj. No, pa saj tudi DAK bo zvozil kaj materiala.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Ja, pač sem ugotovil...

Nisem za "nove" avte...
Preveč pije za moje pojme...
"Kompliciran" za popravilo...
Denar rabim...
Denar rabim...

Zdaj bom nekaj časa peš. Dokler je lepo vreme delam mojega Hymerja. Ko bo mal časa dokončam kleparijo na DAKu in ga kar doma v garaži prebarvam pa kak bo bo. Šasijo poštimam in zmečem not vse taboljše rabljene dele, zalaufam in ga registriram... če bo posreči še pred novim letom. Itak so me vsi navajeni ,da se vozim z grdim avtom pa da ne pokvarim tradicije. Bo pa zdrav, pa menda prvi odkar vozim spake.

V tem trenutku pač rabim denar in moram vse stroške znižat.

PS. Hymer se dela s kompenzacijami iz preteklosti... in vreme lovim.

garac

A dej no Janez, zdaj si pa že smešen, pred dvemi meseci bi ga pa k Matotu pelja na malanje... iz ene skrajnosti v drugo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

Meni deluješ kot, da ne veš kaj bi sam s sabo.
[SIGPIC][/SIGPIC]