Vse o gumah - pneumatikah

Začel/a michoBX, April 24, 2007, 11:10:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Danes je 15. marec  ... počasi se lahko zimske gume zamenja spet z letnimi.

Boste pohiteli?

Jaz bom menjal v začetku aprila, ko kupim nove letne gume.

Lp
Goran

deyo

Jaz bom tudi ?e malo počakal. Zna bit ?e kako sranje od vremena.

dvorjan

Jaz bom tudi menjal sele v zacetku aprila, ampak to le zato, ker me ta vikend ni doma, potem je pa velika noc ... Sicer pa komaj cakam novo obutev ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

deyo

Markolin

Danes namontiral vse 4 nove gume Marangoni Verso 205/65/15 XL 99 H, bomo vidli kako se obnesejo.

VERSOULTRA HIGH PERFORMANCET he essence of driving Marangoni's new tire represents all the essential characteristics of a modern tire and is the result of a long process of product development and improvement.
Verso represents the synthesis of a tyre's essential characteristics, the exaltation of performance that is decisive in a product intended to cover the principal segments of the market. These characteristics are:

Safety
Comfort
Balanced performance
http://www.eurotyreusa.com/verso/verso.shtml

Gox

Ta teden sem naročil po spletu 4 gume Continental.  Danes mi je dostavna slučba dostavila 2 komada ?!

Kli?em trgovca, pravi da je poslal 4gume. In da se dogaja da dostavna slučba na treh vmesnih postajah razdeli paket. (gume so pakirane po dve skupaj)

Dostavljalec je reku, da bodo jutri ?e dve pripeljali ... sem si takoj mislil svoje o tej dostavni službi, ?e ne more pripeljat 4 pnevmatik v enem ?usu ...

Tako da dve gumi imam, ?e dve čakam :-)

So pa DOT- februar 08.

Lp
Goran

gigo

Mene sam firbec matra kje si to naroču. A na GD? Ker sem ?e nekajkrat sližal, da so jim točno na takšen Našin dostavljali pnevmatike na dom. Piece by piece.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

naroču sem pri Gumi centru v Lendavi.

Lp
Goran

aygo

Od včeraj naprej zopet na letnih gumah.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

V?eraj sem prejel še ostali dve pnevmatiki. Gume so vse enake serije in enakega DOT-a. (0708)

Gumi center jih je poslal v eni pošiljki, dostavna slučba pa je paket razdelila na dva kosa in prvi del dostavila v ?etrtek, drugi pa včeraj. (kdo jih razume :-))

Sem pa dobil 4 gume Continental Ecocontact3 155/70-13 za 154?.

V prihodnjih dneh jih peljem montirat, pa bomo videli kako se obnesejo ?e continentalke. S prej?njimi Bridgestone B330Evo sem bil v 4 letih prav zadovoljen.

Lp
Goran

Gox

Danes mi je končno uspelo montirati nove Continentalke.

Strošek na AMZS (ventilčki,uravnoteženje,montaža) 31â,¬ za člane AMZS.

Gume 38â,¬ komad :-)

Zdaj pa bom videl kako bom zadovoljen z njimi. Zaenkrat tečejo neslišno :-)

Lp
Goran

dvorjan

@GoX:
A nimas v blizini nobenega zaupanja vrednega vulkanizerja, da peljes gume menjat na AMZS? 31 EUR za tiste male radirke se meni zdi kraja ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Zaenkrat res nimam blizu nobenega vulkanizerja, ki bi mu zaupal.

Hodim k temu na AMZS, ker ga poznam :-)

Ha, al je guma majhna, al velika (13,14,15,16,17), enako jo da na stroj in zamenja, ventilčke prav tako.  

Se ne obremenjujem za teh 31â,¬.

Lp
Goran

hadei

Slabe gume, pogost vzrok nesreč...
(Kaj je na sliki, ne vem)

[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]