Avtomatska klima - pokanje

Začel/a ANDREJ79, Februar 14, 2011, 02:59:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

1.616v110

Tako je AndryAndro. Pošlji "švabom" takle izdelek. Ti bodo zavrnili celo serijo, ne pa samo dotični izdelek. Nas še vedno smatrajo za balkance, za katere je vsak drek dober, pa četudi je driska. In ljudje božji! Jaz vas ne razumem, ki pravite, da iščemo dlako v jajcu in samo šimfamo... Seveda, želimo si pozornosti in iščemo forume, da lahko šimfamo in jamramo. Prav iskal sem takšen avto, da se bom lahko prvi dve leti ukvarjal samo z reklamacijami in se tresel kaj bo, ko bo garancija potekla.
Pa toliko o tem, da je dostavnik in naj še po možnosti kdo reče, da je narejen za to, da ropota. Kangoo je tudi dostavnik in roko na srce, kar se podvozja tiče, se lahko berlingo skrije. Vem , vozim oba...
Zato pametne glave, 15 000 e ali pa 11 990, koliko je bila najsiromašnejša verzija, še ni razlog, da ti lahko prodajo sklopocalo. Edina razlika o cenovnih razredih je lahko o ponujeni opremi, kvaliteti vgrajenih materialov in znamki. Kvaliteta in kakovost izdelave mora biti enaka, kot je denar s katerim plačaš izdelek.
In, da ne govorim o tistih inšpektorjih, ki so zadolženi za reševanje reklamacij. Navadni gnoji od gnoja. Meni je eden od njih ravno z takšno razlago postregel. Za takšen denar je tak avto. Sami sebi v skledo pljuvajo namesto, da bi se izdatno trudili odpraviti špansko šlamparijo. Mi je žal, da nisem takrat avtomobila na tistem mestu ustavil in ga iz avta nagnal, pa bi naj nazaj do servisa pešačil.
Zato sem prepričan, da nobeden ne išče dlake v jajcu in kdor pravi nasprotno, naj se raje v jezik ugrizne, ker se mu lahko prehitro zgodi, da bodo tedenski obiski na servisu postali njegov vsakdanj.

Xandrej

masun01

vidim da ti si se celo z tem inšpektorjem lahko peljal men so rekli da je protokol da se zapelje on in mehanik sama da UGOTOVITA napako in da ne govorim ko prideta nazaj se je moral  mehanik zagovarjati  namesto njega on je enostavno odšel mimo mene kot da ni nič in ne dober dan ,ne nasvidenje brezKULTURE.Bilo bi super da bi kdaj pa kdaj tudi kej prebrali na tem forumu

Xandrej

Boljše da ne kupim novega avta da onega pedra vun potegnem iz kože...

slepec

lej saj zastopim,da je to dostavnik,samo citroen je z berlingotom 3,stopil v družinski avto,da mi nekaj šmelca pod armaturko ni normalno,imam tudi corso o4 let, z avt. klimo in ni niti sledu o kakšnih čričkih ali kaj podobnega,in tudi pametna je ,če je zunaj mraz ne bo takoj močno začela pohat mrzel zrak in počaka da se motor ogreje in s tem poveča dotok toplega zraka,poleti pa lih obratno,drugače sem pa z citroenom zadovoljen

AndryAndro

Citat od: 1.616v110;94135Tako je AndryAndro. Pošlji "švabom" takle izdelek. Ti bodo zavrnili celo serijo, ne pa samo dotični izdelek. Nas še vedno smatrajo za balkance, za katere je vsak drek dober, pa četudi je driska. In ljudje božji! Jaz vas ne razumem, ki pravite, da iščemo dlako v jajcu in samo šimfamo... Seveda, želimo si pozornosti in iščemo forume, da lahko šimfamo in jamramo. Prav iskal sem takšen avto, da se bom lahko prvi dve leti ukvarjal samo z reklamacijami in se tresel kaj bo, ko bo garancija potekla.
Pa toliko o tem, da je dostavnik in naj še po možnosti kdo reče, da je narejen za to, da ropota. Kangoo je tudi dostavnik in roko na srce, kar se podvozja tiče, se lahko berlingo skrije. Vem , vozim oba...
Zato pametne glave, 15 000 e ali pa 11 990, koliko je bila najsiromašnejša verzija, še ni razlog, da ti lahko prodajo sklopocalo. Edina razlika o cenovnih razredih je lahko o ponujeni opremi, kvaliteti vgrajenih materialov in znamki. Kvaliteta in kakovost izdelave mora biti enaka, kot je denar s katerim plačaš izdelek.
In, da ne govorim o tistih inšpektorjih, ki so zadolženi za reševanje reklamacij. Navadni gnoji od gnoja. Meni je eden od njih ravno z takšno razlago postregel. Za takšen denar je tak avto. Sami sebi v skledo pljuvajo namesto, da bi se izdatno trudili odpraviti špansko šlamparijo. Mi je žal, da nisem takrat avtomobila na tistem mestu ustavil in ga iz avta nagnal, pa bi naj nazaj do servisa pešačil.
Zato sem prepričan, da nobeden ne išče dlake v jajcu in kdor pravi nasprotno, naj se raje v jezik ugrizne, ker se mu lahko prehitro zgodi, da bodo tedenski obiski na servisu postali njegov vsakdanj.

Besede si mi vzel iz ust. Se popolnoma strinjam :BigThumbs:
&REJ

Xandrej

Jebovas švabi ej... Dajte si te posrane švabe kupite pa bo! Pred 50 leti so vam dedke pa babice pobijali zdaj pa jih kujete v zvezde ej... Pa da človeka kozlat pritisne!!! Vidim pa ja po zadnjih ADAC raziskavah kak so vaši posrani švabi zanesljivi kupite si še njihove ovčarje pa bo!

AndryAndro

Citat od: Xandrej;94265Jebovas švabi ej... Dajte si te posrane švabe kupite pa bo! Pred 50 leti so vam dedke pa babice pobijali zdaj pa jih kujete v zvezde ej... Pa da človeka kozlat pritisne!!! Vidim pa ja po zadnjih ADAC raziskavah kak so vaši posrani švabi zanesljivi kupite si še njihove ovčarje pa bo!

Ker nimam financ na razpolago, kot bi si želel, bi sigurno kupil kaj drugega, ne berlinga niti ne nobenega francoza ali italijana nasploh. Res je, da za ta denar dobiš ogromno avtomobila, o tem nihče ne dvomi, je pa kvaliteta same izdelave bolj tako. Zato pa so "švabi" dražji.
Èe ti že od 1km dalje, ropota v armaturni plošči, potem takoj veš kje si. Inžinirji, konstruktorji in razni strokovnjaki tiščijo dolgo glave skup, da izdelajo zadevo kakršna mora biti. Tudi testirajo na vse mogoče načine. Tule, pa so brcnili v temo! Ko sem raziskoval mojega berlingca, mi je padel v oči prostor ali jamica pod prvim sedežem. Super zadeva, za kako stvar odložit, ki je ne potrebuješ prav pogosto. In ko sem poizkusil spravit prvo pomoč tja, sem se urezal na kovinsko konstrukcijo sedeža (upam, da mi otroci ne bojo šarali tam). Ročaj na šoferski strani ima popolnoma neobdelano plastiko, vsakič me pikne ko primeš ročaj. Obdelava ni nikakršna in površna in v tem imajo "švabi" prednost.

Glede na 50 let nazaj pa o tem ne bi komentiral. To je stvar preteklosti in to moramo pustiti za sabo. Pa tudi dvomim, da se ti kaj spominjaš o teh dogodkov.

Lp
&REJ

Xandrej

Aja kar nekaj kolegov ima stare američane... ej to so avti ki so letniki 80 -90 pa noter ni da ni... ne pa v evropi ko si srečen če imaš leta 2005 klimo v avtu... O neuničljivih motorjih pa zastonj nadomestnih delih ne govorim...

1.616v110

Citat od: Xandrej;94138Zdaj pa še kengoru zraven... Res ima dobro podvozje ja!

http://www.youtube.com/watch?v=aAuwd4vrT9E&feature=related

Èe vse teste damo na stran in če upoštevamo normalno mestno vožnjo po malo bolj luknjkastih cestah, kangoo ne ropoče, pa je ravno tako izpeljanka dostavnika. Berlingo pa šklopoče kot lojtrski voz...
Pa da ne bo kdo mislil, da zagovarjam kangooja. Vozim berlinga, kangoo pa je službeni avto.

1.616v110

Citat od: Xandrej;94265Jebovas švabi ej... Dajte si te posrane švabe kupite pa bo! Pred 50 leti so vam dedke pa babice pobijali zdaj pa jih kujete v zvezde ej... Pa da človeka kozlat pritisne!!! Vidim pa ja po zadnjih ADAC raziskavah kak so vaši posrani švabi zanesljivi kupite si še njihove ovčarje pa bo!

Ti si pa res ne znaš stvari prebrati natančno. Nisem zagovarjal švabski avto park ampak njihovo mentaliteto.Ne dopuščajo napak dobaviteljev in to je vse o švabih...

Xandrej

Sicer pa OK. Res je škoda da nekateri berlingoti ropočejo. Mogoče bojo pri fazi 4 to porihtali. Samo ko tisti nebo več stal 15 jurjev...

AndryAndro

Citat od: Xandrej;94437Sicer pa OK. Res je škoda da nekateri berlingoti ropočejo. Mogoče bojo pri fazi 4 to porihtali. Samo ko tisti nebo več stal 15 jurjev...

Mogoče pa! konkurenca je huda.
&REJ

Xandrej

Ja, da pogledamo:

Caddy,
Kangoo,
Berlingo, tepe, pa fiat doblo (to je vse isto),

Kaj še mamo?

alesz

Pa na v povprečju mesečno sto prodanih berlingotov ,pride nekaj drobiža ostalih............................