Avtomatska klima - pokanje

Začel/a ANDREJ79, Februar 14, 2011, 02:59:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

slepec

saj jaz ti dam čist prov,sam se zavedi ,bolj se boš sekiral slabi bo,avto je za ta denar več kot odličen,pred berlingotom sem hotel kupiti vw caddy,pa bi dal z vso opremo 22.oooeu,to je pa 7000eu razlike, tako da tudi kakšen čriček preslišiš,pa ne misli da jih vw nima

AndryAndro

Citat od: slepec;92342saj jaz ti dam čist prov,sam se zavedi ,bolj se boš sekiral slabi bo,avto je za ta denar več kot odličen,pred berlingotom sem hotel kupiti vw caddy,pa bi dal z vso opremo 22.oooeu,to je pa 7000eu razlike, tako da tudi kakšen čriček preslišiš,pa ne misli da jih vw nima

Tudi sam se odločal med VW caddy, pa je bolj ugoden berlingo.
Èe je sam kakšen čriček, ok. Samo da ne bom skoz na servisu, pa bo vredu :BigThumbs:

Napake na mojmu berlingu, prevoženih ima 640km
- čriček nekje v armaturi na šoferski strani, dokler se kabina ne segreje
- ruštanje podvozja (reklamirano)
- desna prva luč zarošena (če se bo še pojavilo, bom reklamiral)
- leva zavesa na oknu (ropota ravno nad ušesom)
&REJ

lerin

nevem kaj koplicirate - lepo pelji na servis, pa naj stvar uredijo. Sicer pa, povejete mi, avtomobile katerih firm ni treba voziti na servise - takih ni. Meni berlingo dela dobro in upam, da se to ne bo spremenilo. Èe pa se mi kdaj kak čriček pojavi bosigavedi kje, ne bo zaradi tega konec sveta.

ANDREJ79

AndryAndro, - leva zavesa na oknu (ropota ravno nad ušesom)
Èe misliš zaveso na zadnjih vratih, je to zato, ker ni pravilno spravljena, oz. je postrani navita.
Praviloma, se v zadnji točki malce zaskoči pa ne bo ropotala.

slepec

kaj so ti na podvozju popravil-zamenjal

franci

Citat od: AndryAndro;92226Js sem težko prigaral tok denarja, da sem si prvošču novga berlinga, zato pa tudi pričakujem, da avto funkcionira tako kot mora Okej?

Z vsem dolžnim spoštovanjem menim, da so tole ene take precej velike, ne samo to, v v bistvu velebuče!
Èe težko prigaraš toliko denarja, si povsem sam kriv, da ga zapraviš na način, ki ti  vzbuja slabo voljo...
Èe želiš za "svoj prigarani" denar dobiti to, po čemer hrepeniš, potem prigaraj za Rolls-Royce!

In po drugi strani, 15000EUR dejansko JE omembe vreden kupček...

AndryAndro

Citat od: franci;92460Z vsem dolžnim spoštovanjem menim, da so tole ene take precej velike, ne samo to, v v bistvu velebuče!
Èe težko prigaraš toliko denarja, si povsem sam kriv, da ga zapraviš na način, ki ti  vzbuja slabo voljo...
Èe želiš za "svoj prigarani" denar dobiti to, po čemer hrepeniš, potem prigaraj za Rolls-Royce!

In po drugi strani, 15000EUR dejansko JE omembe vreden kupček...

ti pa si biser od biserov, škoda kakršne koli besede
&REJ

AndryAndro

Samo trdim, da če kupiš nov artikel ali izdelek, potem mora to funkcionirati kot treba, na da imaš en kup problemov.
&REJ

franci

Ja, razumem. Zdi pa se mi, da so tudi problemi lahko različnih sort... Lahko jih rešiš, lahko pa jamraš, kako je vse grozno in krivično... Skratka, ni nujno, da je problem samo v avtu!

Èeprav večinoma je, a vseeno...

garac

@franci veš kaj je rekel un tip, ki je bil s kakcem namazan pod nosom? Cel svet smrdi!

Brez panike, nima se smisla prerekat, kdo ima prav in kdo ne, življenje je prekratko, da bi si ga oteževali in kot pravim sam, življenje je prekratko, da bi vozil dolgočasen avto, zato vozim Citroën.

Èe je kdo nezadovoljen z avtom in mu tule gor ne znamo pomagat, vsekakor velja obiskati servis.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jossef

Meni so menjali noselce armotizerjev...letnik 2010

Xandrej

Pa saj te nosilce so menjali vsem ki jim je pokalo ob vožnji. Pa saj zato je avto v garanciji... Zakja ni vpoklica? Eni to slišijo nekaterim pa se jebe do pariza... In tukaj firma zasluži...

AndryAndro

Citat od: Xandrej;92854Pa saj te nosilce so menjali vsem ki jim je pokalo ob vožnji. Pa saj zato je avto v garanciji... Zakja ni vpoklica? Eni to slišijo nekaterim pa se jebe do pariza... In tukaj firma zasluži...

Točno tako! Ampak se mi zdi, da so eni kljub temu zelo zadovoljni. FRANCI mi je celo rekel, da samo jamram. Še vedno trdim, da mora biti vsak nov avto TIPI TOP in to ne glede na ceno avtomobila.
Meni bi bilo logično, da bi mi podvozje uštimali, še preden sem avto vplačal, kaj šele prevzel. Še bolj logično pa bi bil vpoklic avtomobilov.
&REJ

slepec

si bom kar tukaj sposodil temo
namreč, ko je avto mrzel, se sliši v armaturni plošči neko rožlanje-šmelcanje,kot bi se segrevala plastika in ob tem pokala, a je kdo že zasledil to težavo,se pa to ne ponavlja vedno
pa še nekaj o avtomatski klimi
moti me ker vozim skoz z prižgano avt.klimo,da že na začetku piha preveč,kajti sedaj dobim mrzel zrak direktno v sebe,zadevo sem rešil tako ,da na začetku zmanjšam ventilacijo na min,ko se pa avto segreje pa preklopim v avto način,sem pa pričakoval ,ko se avto segreva se tudi postopoma zviša hitrost ventilacije,lp

Xandrej

Pa to de dogaja v avtih ki stanejo 60 000 evrov ne pa v dostavniku za 15 000 pa dajte madona bit malo bolj realni. Tak način gretja na auto deluje pri našem Peugeot 607 ki je nov stal kar nekaj pa kdaj vam bo še jasno, da klima ne dela v stopinjah pod lediščem! Sploh pa ne pri minusu!