Avtomatska klima - pokanje

Začel/a ANDREJ79, Februar 14, 2011, 02:59:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ANDREJ79

Pozdrav vsem na tem forumu.

Od oktobra 2010 sem lastnik Berlingota 1,6 110KM. Z avtom povsem zadovoljen, poraba 6,4l. Zelo uporaben avto, še posebej za družino!

Edino kar opažam pa je to, da mi ob segrevanju kabine nekaj rahlo poka v armaturni (štrkanje). To se pojavi ali je klima odprta in tudi če ni. Ko vklopim ventilator ventilator se čez nekaj časa to pojavi.

Hvala za odgovore.

slepec

to sem tudi jaz ugotovil,mislim ,da je to,ko je avt.klima prižgana,samodejno krmili lopute,da zrak usmerja optimalno,ko se loputa zapre se sliši ta zvok ,to ni nič hudega,to se mi je isto dogajalo, pri espacu

AndryAndro

Citat od: slepec;92049to sem tudi jaz ugotovil,mislim ,da je to,ko je avt.klima prižgana,samodejno krmili lopute,da zrak usmerja optimalno,ko se loputa zapre se sliši ta zvok ,to ni nič hudega,to se mi je isto dogajalo, pri espacu

To ni nič hudega, hehehehe ta je pa dobra!!
Slepec, za tele avtomobile smo plačali dobrih 15 000€ in pričakuješ, da vsaj pri novem ne škriplje in ropota!

Očitno sem naredil napaku, k sm nabavil francoza ali španca,  mar bi ostal pri švabih.

Tudi js sem avto že reklamiral, pa ima borih 400km, nevem kaj me še vse čaka, dejstvo pa je, da sem avto nabavil za uporabljat in prevažat, ne pa za vozit na servise. Ojejej
&REJ

ANDREJ79

No, nism glih hotu pisat oz spraševat pri kateri državi proizvajalki med gretjem kabine ne poka, ampak vseeno.
Ni mi treba razlagati, da obstajajo tudi boljše znamke od Citroena in ni mi treba razlagati, da za 15.000 € več, dobim verjetno boljši avto.

Ampak vseeno, pokanje se sliši in najverjetneje ni pomoči..................no ja, prižgeš radio:)

AndryAndro

Citat od: ANDREJ79;92154No, nism glih hotu pisat oz spraševat pri kateri državi proizvajalki med gretjem kabine ne poka, ampak vseeno.
Ni mi treba razlagati, da obstajajo tudi boljše znamke od Citroena in ni mi treba razlagati, da za 15.000 € več, dobim verjetno boljši avto.

Ampak vseeno, pokanje se sliši in najverjetneje ni pomoči..................no ja, prižgeš radio:)

Oprosti, ampak se nikakor ne morem strinjati stabo, žal!
Ali pa nalahko zaslužiš denar, da tako razmišljaš!
Js sem težko prigaral tok denarja, da sem si prvošču novga berlinga, zato pa tudi pričakujem, da avto funkcionira tako kot mora, ne da se pojavljajo takšne in drugačne hibe. Saj ne živimo več v socializmu, kjer je bilo vse OK, pa čeprav je bil izdelek le polizdelek.
In seveda, radio bom z veseljem prižgal takrat, ko ne bom slišal nobenega pokanja in nobenih čričkov v armaturi.

Okej?
&REJ

slepec

si se pa razjezil
lej če ti poka bolj glasno kot se sliši če se ti lopute zaprejo ali odprejo,pelji lepo na servis
kaj je bilo pa narobe že pri 400km

north

Pelji na servis povej napako in bodo rešli seveda bodo rastavli pol avta in zamenjali cel klima box ali pa samo loputo ali motorček pri katerem je ta napaka...
Citroën - Creative Technology

Xandrej

Kdaj bodo eni dojeli, da so kupili dostavno vozilo...

Povej mi konkurenta za 15 000 jurjev... Pa to je za cement vozit avto pa za mleko po parizu ni to limuzina... Pa saj to ja veš ko kupiš tak avto...

ANDREJ79

Mam občutek, da ta forum ni glih nevem kaj!

Polovico postov manjka, al sm jaz kaj zaj....!

garac

@andrej79, nisi zajebal, ampak tisto pregovarjanje nemški in ne vem kakšni avti pa kvaliteta je bilo pobrisano, da se vsaj približno ostane na temi klima-pokanje

hvala za razumevanje

že tako je tema zakomplicirana, ko se trije andreji spravijo komenitarat, že ne veš več kdo je kdo in kdo komu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ANDREJ79

:)))))
Ok potem pa uredu:))))

Prišli bomo do zaključka, da ni problem v Berlingih ampak v Andrejih:)

garac

malo poglej v temo c4 picasso, tam so neke dodatne grelce al kaj menjali  uporabnikom, morda je tu sistem izveden podobno in je tudi problem identičen
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ANDREJ79

AndryAndro

Citat od: ANDREJ79;92286:)))))
Ok potem pa uredu:))))

Prišli bomo do zaključka, da ni problem v Berlingih ampak v Andrejih:)

:emot112::emot112::emot112:

Js samo hočem povedat, da je zame 15 000€ veliko denarja in pričakujem, da mi bo avto služil TIPI TOP !
Res, da je avto narejen iz dostavnika, ampak to ni izgovor za razno ropotanje, ali pač !?
Je pa res, da za ta denar dobiš veelikoo opreme in veelikoo avta :BigThumbs:
&REJ