Posvojil sem pujsa - HippsY je novi član družine!

Začel/a coyote, Februar 11, 2011, 02:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Citat od: coyote;106809Slika 1: enaki motorji...

Ta dva motorja nista niti podobna kaj šele enaka...

Drugače pa super slike. Me kar malo nostalgija daje ker že dolgo nisem tam hodil.

coyote

Citat od: deuche;106862Ta dva motorja nista niti podobna kaj šele enaka...

Drugače pa super slike. Me kar malo nostalgija daje ker že dolgo nisem tam hodil.

Pozabil sem dati tekst v narekovaje - s tem sem hotel samo povedati, da ima pujs tudi motor od žabe (ID).Jasno, da nista enaka, sicer me ne bi prehitel...:)
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

Super fotke, na srečanju smo se spraševali al prideš do Salbrisa al ja, pa najbrž niste pripiujsali gor?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Krasne slike, krasno popotovanje! Èe dodam še eno na temo motor... Pujs ima motor od prvih DS-k, to je 1911 ccm, pa naj bo to ID ali pa DS, v katere so ga nehali vgrajevati mislim da 1965 ali 66, ko nastopi nov motor 1985.

coyote

Citat od: garac;106924Super fotke, na srečanju smo se spraševali al prideš do Salbrisa al ja, pa najbrž niste pripiujsali gor?

Seveda je bil namen dopusta Salbris, kjer naj bi nabavil nekaj nujno potrebnih kosov za pujsa... Tudi veselil sem se srečanja, saj sem na zadnjem svetovnem bil na Nizozemskem... Ker nisem bil sam, sem prepustil odločitev o itinerariju ostalim, tako da je žena demokratično odločila - Provansa in ostalo... Happy wife happy life!!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

deuche

Citat od: coyote;107005Happy wife happy life!!

To mi pa tako znano zveni...

andraž

Citat od: deuche;107045To mi pa tako znano zveni...

Ja, kot pri nas... Smo se skupaj odločili... Jaz pa prvič slišim...

janez

mirchi

Kaj cemo. Eni smo copate,drugi pa mislijo da niso
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Jagoda

Citat od: coyote;107005Seveda je bil namen dopusta Salbris, kjer naj bi nabavil nekaj nujno potrebnih kosov za pujsa... Tudi veselil sem se srečanja, saj sem na zadnjem svetovnem bil na Nizozemskem... Ker nisem bil sam, sem prepustil odločitev o itinerariju ostalim, tako da je žena demokratično odločila - Provansa in ostalo... Happy wife happy life!!

My wife can be happy only if I am happy?! ;) Spet bom tepen
Dober je za kogar je ...

coyote

Kaj je novega?
HippsY ima od dneva, ko je dobil svoj prostor na našem dvorišču, 10000 km več...
Èe na poti iz službe nimam postankov, prasec ne pije grozno. Ko se ustavljam, je povprečna poraba šest (6) piv - prasec (jaz) pije... Carpe diem
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Prasec popušča.... Pravzaprav rezervoar vode pušča.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

coyote

Citat od: garac;109677Misliš vode za pranje posode, al vode za motor?

Nekaj časa se ne bom umival in pral posode.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Prasec dobil nagobčnik, tako da "nema zime".... Zimska maska res dovoljuje motorju, da brni kot avgusta, sam prasec pa je še vedno hladen. Ma boli me k., saj imam štedilnik.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!