Posvojil sem pujsa - HippsY je novi član družine!

Začel/a coyote, Februar 11, 2011, 02:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lomi

Hoj Dario,

Kakšno varianto si potem ubral za zimsko masko? Na marktplaatsu.nl, jih neki nizozemec prodaja cel kup, rabljenih po 20€...

coyote

Citat od: lomi;116996Hoj Dario,

Kakšno varianto si potem ubral za zimsko masko? Na marktplaatsu.nl, jih neki nizozemec prodaja cel kup, rabljenih po 20€...

Ciao Lomi!
Dobil sem originalno -rabljeno masko. Potrebna manjših lepotnih popravkov, vendar ko bo zima mimo, saj odlično služi namenu.
Masko mi je bivši lastnik podaril!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Pa je šla zajla od sklopke!
Namesto na sestanek sekcije sem obtičal na črpalki. Poskušal sem improvizirati, celo uspelo je za dobrih petsto metrov. Še slabše... Ker ga nisem hotel pustiti na cesti, sem s pomočjo zaganjača in prve prestave prilezel domov. Grem na pivo.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Prasec spet mobilen! Najprej sem si pomagal z rabljeno zajlo, ki pa je tudi krepala. Naročil sem novo - prišla čisto lepa, še topla. Ker ni snega, nisem slikal. Preblizu vode si pa tudi ne upam, da ne bi končal.... Gule že ve...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Xandrej

Jaz sem ti mahal v petek zvečer v Kopru!!! He he... Pridem iz seminarja na pločnik pa se prvo pripelje coyote pa vsi uau kajpa je to??? sem rekel po domače svija! a je to citroen? Ne saj nima 2 kvadratna metra logota spredaj na gobcu...

He he

coyote

Ja, v petek sem šel v "lajf", v soboto pa na zbor sekcije, kjer smo se vse zmenili, potem pa še malo poklepetali in popili.

V nedeljo je pujs služil kot party-car. Od 14h do 18h nas je bilo v kombiju trinajst. Mala Tina je praznovala rojstni dan s prijateljicami kar v HippsYju: vozil sem jih okoli, pizze niso hoteli jesti v restavraciji, tako da sem jih odpeljal k morju, pa spet vožnja na enega od gričev, kjer je slavljenka razrezala torto. Seveda v pujsu. Potem pa zatemnitev in disco time. Èeprav je bilo zelo hladno pa še burja je pihala, so se na treh kvadratnih metrih imeli super - ena od povabljenih (10 letnica) mi je zatežila, da hoče tudi ona tako praznovati in naj govorim z njenimi starši, da ne bom slučajno zaseden. Praznuje novembra... :AngelPray:

No, za tiste, ki še niste slišali tega komada - jaz sem ga v štirih urah pribl. 50x....:ahh1:
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

Ja pol ga pa znaš na pamet, za naslednjič že znaš.
Èe imajo v tuš planetu praznovanje v oslariji, ga imaš lahko tudi ti v pujsariji ane.
Kolko bo cena najema, si že kaj razmišljal?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Ni slaba ideja. Podaljšan pujs in partymobil iz tega!

andraž

Pa še kot dodatna opcija učenje portugalščine preko glasbe.

Gox

Še dve slikce HippsY-a v družbi novejšega citrota :)

Piše da Pujs prenese lahko še več :BigThumbs:

coyote

Danes sem v mestu naletel na sovraga. Najprej sva se ovohala, potem pa je stekel prijeten pogovor. Mlajši par je bil navdušen nad prascem, jaz pa nad njunim T2.
Dečko je povedal, da je njegov stari spačkist, nato bla bla bla bla... in zaključek: Keža sestavlja njegov furgon. Svet je majhen, čuvajmo ga.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

janez

Poznam, fant se je zelo potrudil s tem kombijem...

coyote

Danes sem našel edino sliko mojega spačka na svetovnem srečanju v Mariboru. Moj je prvi na levi, ob njem pa zdaj 24.letni sin. Nostalgija.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Xandrej

Saj tistemu T2 tudi dosti ne manjka, da bi bil mali prašiček... To je ko **** in Melhijad!

Jaz bi edino ta T2 dal v eno bolj lepo barvo ker zgleda ko da ga je iz kake vojne pripelal s to zeleno edino če je bil oriðinale drugače pa seveda spoštujem lastnikovo odločitev.

Bravo. Tudi če je VW je kulten ko spaček.

Pravi merjasec pa itak zmaga!

:BigThumbs:

sušo

Aaaa zvezdice namest imena prašička iz risanke... To je pa men smešno.

Mal OT