Posvojil sem pujsa - HippsY je novi član družine!

Začel/a coyote, Februar 11, 2011, 02:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

coyote

Pozdravljeni!

Naj naju najprej predstavim: za forum Coyote, drugače Darijo iz Kopra in moj hišni ljubljenček Citroen HY - od srede HippsY!
Ker vas je malo, ste najbrž že izvedeli, da se je Toniju paralo srce, meni je srce igralo, ko sva se dogovorila o posvojitvi pujsa.
Dolgoletna želja in sanje (predtem dvanajst let lastnik čudovitega spačka special) danes stoji na dvorišču - smeje se mi tudi rit...
Žal sem bil kar precej let "iz štosa", zato imam kar malo treme pri spoznavanju vozila.
Imam tisoč vprašanj o vzdrževanju, rezervnih delih, samih lastnostih, restavraciji.... vendar o tem kasneje.
Danes sem vam hotel povedati samo to, da SE MI TRGA OD VESELJA!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jagoda

Dober je za kogar je ...

janez

Coyote... dobrodošel med p.... no mal čudno se sliši... raje drugač...

Coyote... dobrodošel na forumu , ti kar vpraši pa  slike gor nadevli, da se še mi mal slinimo...  :BigThumbs::BigThumbs:

Xandrej

Daj malo pofotkaj svijo da vidimo kaj si to domu privleku... Ja poznam tako veselje... :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

garac

Dario srečno vožnjo in dobrodošel na forumu,  a imaš v lasti tudi bel ami?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

coyote

Citat od: garac;91825Dario srečno vožnjo in dobrodošel na forumu,  a imaš v lasti tudi bel ami?

Ne, to pa je drugi Dario, je pa s tem povezano smešno naključje:Enaki imeni, oba se dnevno voziva z najgršim avtom -  Multiplo, boljši polovici vozita C3.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

Nekaj slik - iz spoštovanja do starčka nisem slikal preblizu, saj bi se hitro pokazale gube, ki jih ima kar nekaj.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

vinotoc

Coyote pa ti nisi normalen. A še lahko nabaviš grši avto? :)
Seveda lahko, meharija!
Naj te  tvoj HippsY srečno vozi. Obilo lepih trenutkov v njem in seveda dobrodošel na forumu.
Vinotoc.
PS
Vem da je v tem pujsu veliko ljubezni, čuvaj ga!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

coyote

Hvala vsem za želje in sprejem!
No, v bližnji prihodnosti imam namen prebarvati platišča in zamenjati vse gume - tesnila vrat in prtljažnika (če jih bom našel). Več mi družinski proračun ne dovoljuje, zato bo tak še kar nekaj časa. Sicer pa je potreben kleparske in ličarske obnove. In the future...
V bistvu se prav nič ne spoznam na motor, menjalnik ter ostalo mehaniko - prvi vtis je OK.
Letnik je 1979, notranjost kar ohranjena, o voznih lastnostih pa ne bi...
Prebral sem ogromno o HY, doživel še čisto nič... Mislim, da žival ne bo počivala!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

tistale slika ob čolnu mi je všeč zelooo, prav za koledar bi bila
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

coyote

Slikano danes, kar s telefonom, medtem ko sem čakal nečaka, ki je ribič. Sem pa prosil kolegico, ki se ukvarja s fotografijo, da poslika HippsYja. More to come
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

gule

Lep je...super je...všeč mi je ker je kratek...deluje nekako športno...

andraž