Posvojil sem pujsa - HippsY je novi član družine!

Začel/a coyote, Februar 11, 2011, 02:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Citat od: coyote;91841Hvala vsem za želje in sprejem!
No, v bližnji prihodnosti imam namen prebarvati platišča in zamenjati vse gume - tesnila vrat in prtljažnika (če jih bom našel). Več mi družinski proračun ne dovoljuje, zato bo tak še kar nekaj časa. Sicer pa je potreben kleparske in ličarske obnove. In the future...
V bistvu se prav nič ne spoznam na motor, menjalnik ter ostalo mehaniko - prvi vtis je OK.
Letnik je 1979, notranjost kar ohranjena, o voznih lastnostih pa ne bi...
Prebral sem ogromno o HY, doživel še čisto nič... Mislim, da žival ne bo počivala!

Takle na slikah mu nič kaj velik ne fali... Vozi pa uživaj. Zdaj bo sezona in pravi čas si ga kupil. Bravo. :BigThumbs:

Zeko124

Oho, prav lepo prase je! =)

Èestitke, in veliko užitkov v vožnji!! :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

deuche

Citat od: garac;91848tistale slika ob čolnu mi je všeč zelooo, prav za koledar bi bila

Meni tudi. Me kar domotožje prime. :emot112:

gigo

Citat od: coyote;91838Nekaj slik - iz spoštovanja do starčka nisem slikal preblizu, saj bi se hitro pokazale gube, ki jih ima kar nekaj.

Najprej čestitke za tak nakup. Kot drugo pa te moram vprašat, če lahko uporabim zadnjo tvojo sliko za eno darilo. Je preveč lepa, da jo ne bi nekomu podaril.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Èestitke za pujsa :)  Je pa kratek ...

Lepo, da imamo spet take živali na obali :emot112:

coyote

Danes sem imel namen poslikati pujsa, žal se vreme kisa. Mogoče se po kosilu odpravim na trip coast to coast (Ankaran - Portorož).
Sliko pa kar uporabi.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

sop

uuu, lep je ko presica! :)
pa vsec mi je tak kratek. nimam pojma o teh avtih, sam mi je zlo vsec.

deuche

Citat od: coyote;91926Mogoče se po kosilu odpravim na trip coast to coast (Ankaran - Portorož).

V tujino. Iz Dekanov v Piran...

coyote

Nekaj zanimivosti nedeljskega izleta do Portoroža:
- Ko sem se spuščal iz Valete proti Portorožu, sem ugotovil, da bo potrebno štelanje karburatorja in nastavitev predvžiga.Menda je že potekala evakuacija Portorožanov, saj je bilo slišati pokanje s hribov...
- Na srečo se ob nedeljah po obalnih cestah vozijo "vikend" piloti (ITA), tako da nisem delal večjih zastojev in kolon.
- Konji v motorju so najbrž posebne pasme, predvidevam, da so poniji.
- Starejši gospod (Italijan, pribl. 80 let) je trdil, da je to oklepno vozilo, saj se jih spominja... Pritrdil sem mu samo zato, da sem lahko šel naprej.
- Prvič vozil v deževnem vremenu: kot po jajcih, brisalčka sta se 78 premaknila na relaciji PORT. - KP, njun motorček pa je preglasil radio. In to dober radio.
- Gretje je. Kao.
Bilo je lepo.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Jagoda

Citat od: coyote;91838Nekaj slik - iz spoštovanja do starčka nisem slikal preblizu, saj bi se hitro pokazale gube, ki jih ima kar nekaj.

Svinske romantike ti vidim ne manjka. Drugač pa voz že parkrat viden na klubskih srečanjih. Èe se ne motim 2009 jesenc MB. Ni slabo...
Dober je za kogar je ...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Citat od: garac;92096pa kubed pa take

Èe se ne motim je bil takrat na jesencu MB prvič...
Dober je za kogar je ...

coyote

Citat od: Jagoda;92103Èe se ne motim je bil takrat na jesencu MB prvič...

Mislim, da se je na srečanje v MB Toni pripeljal direktno iz Avstrije, kjer je kupil pujsa.
Sam sem se pred leti (desetletji) udeleževal srečanj, tudi nekaj svetovnih. Kako bo naprej, pa bomo videli. Se bomo videli...:)
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Gox

@coyote

Lepe slike :BigThumbs: Še posebej zadnje tri, so ta prave, oldtimerske.

(Bi prosil za originalne velikosti slik pujsa na >> citroenar.forum@gmail.com) Hvala

Pa lep pozdrav
Goran