Posvojil sem pujsa - HippsY je novi član družine!

Začel/a coyote, Februar 11, 2011, 02:37:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

coyote

Citat od: Zeko124;94800Jst mam tut Nobby Nic :AngelPray:

Citat od: pubi2cv;94798:AngelPray:Coyote.....gume imaš pa take kot jaz:BigThumbs:.....mislim....na biciklu...hehe

Ja, na bicikel sem "ušlatan" tako kot na prasca - na žalost se zadnja dva meseca nisem vozil, ker sem imel zlomljeno nihajko. Zdaj je rešeno.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

amipick

Èe si mahnjen na bičiklo,pol pa moraš konec tedna na goro oljko(CE)-povzpneš se lahko z biciklom.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vinotoc

Brisalec? Jaz na žalost ne vem za pujsa. Dvomim da je ista dolžina ročke kot za spačka, če pa je, imam par novih kromanih in še metlice bi se našle.
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

pubi2cv

Citat od: amipick;94845Èe si mahnjen na bičiklo,pol pa moraš konec tedna na goro oljko(CE)-povzpneš se lahko z biciklom.

Tako je :BigThumbs:

Jaz sem jo mahnil včeraj gor (nočna, ob 9h zvečer). Sem moral preverit, če zdrži gleženj (sem imel namreč pošten zvin). No, z nekaj muke je šlo, torej bo v soboto na Gori Oljki spust in vzpon voden...hehe:AngelPray:

Srečal sem enega psa, močerada, dve mački, srno in na poti nazaj skoraj povozil krastačo. Sicer pa ni bilo žive duše. V soboto bo pa povsem drugače....hehe:funny34d:

pubi2cv

Citat od: vinotoc;94849Brisalec? Jaz na žalost ne vem za pujsa. Dvomim da je ista dolžina ročke kot za spačka, če pa je, imam par novih kromanih in še metlice bi se našle.
LP vinotoc.

Za tele sem pa jaz kandidat. Imam namreč tudi že zlizano ležišče in sem levo že večkrat izgubil. Sicer je mir, odgar sem noter zatlačil kos mokrega papirja, ampak ti ni ravno trajna rešitev...hehe. Torej...jaz bi jih vzel, kdaj in koliko pa....mi sporoči na PS, prosim.

Thnx

coyote

Včeraj sem dobil brisalce - spaček- in žal niso primerni. Prekratka ročka. Med vožnjo se mi je ponovila ista zgodba, le da sem tokrat prej ustavil in pritrdil brisalec. Očitno je mehanizem zglodan.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

sasaljut

Če moje skromno mnenje šteje(in če sem prav razumel,seveda) mogoče bodo brisalci od Dyane OK..

coyote

Citat od: sasaljut;94899Èe moje skromno mnenje šteje(in če sem prav razumel,seveda) mogoče bodo brisalci od Dyane OK..

Danes sem klical nekaj znancev, da mi posodijo brisalec - testni!- zaenkrat neuspešno.
Žal sem bil predolgo iz "citroen štosa", tako da je teh znancev.... dva!:emot0::emot96:
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

garac

a dianin misliš? Morda ima kdo od pujsarjev kaj v rezervi original za prasca, samo potem boš moral rešit pritrditev, da ne bo spet končal na cesti.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rok.si

Ojla, Coyote, poskusi ebay, tale prodajalec je specializiran za HY:

http://stores.ebay.co.uk/HY-SPARES/GLACES-GLASS-/_i.html?_fsub=1727070&_sid=176611630&_trksid=p4634.c0.m322

Novi brisalci verjetno ne bodo spet odfrčali ? ( ti je odletela samo metlica ali tudi noga?)

janez

ÈE ti je odletel celi brisalec boš moral porihtat tist nastavek z zobi na mehanizmu...

coyote

Brisalec je brisal, kar naenkrat mi je zbrisal - pa ni odletel v južne kraje, kadaver leži ob cesti... Odletel je pa cel brisalec.
Včasih smo težavo rešili tako, da smo zavrtali luknjico v ročko in z knipingom pritrdili.... Ko ga dobim, ponovim vajo.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Jagoda

Citat od: rok.si;94976Ojla, Coyote, poskusi ebay, tale prodajalec je specializiran za HY:

http://stores.ebay.co.uk/HY-SPARES/GLACES-GLASS-/_i.html?_fsub=1727070&_sid=176611630&_trksid=p4634.c0.m322

Novi brisalci verjetno ne bodo spet odfrčali ? ( ti je odletela samo metlica ali tudi noga?)
Pri nejm kupil 3 komplete Inox (niso vsi zame) in se mi zdi da je solidno razen cene 40€
Dober je za kogar je ...

coyote

Citat od: Jagoda;95070Pri nejm kupil 3 komplete Inox (niso vsi zame) in se mi zdi da je solidno razen cene 40€

Poleg cene še poštnina 10€  - zadeva je pikantno draga. Bom pa vseeno kar naročil, pa še nekaj drobnarij (gumice za sedež...).
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

coyote

PODARIM:

Domek bi rada zapustila dva razposajena brisalčka - Lefty & Dexter. Sonce ju ne moti, v deževnih dnevih pa pokažeta svoj lovski pedigree - polovita čisto vse dežne kaplje na vetrobranskem steklu vsakega Citroen 2CV - spačka!

Sta čistokrvna BOSCH pasma, črna od glave do repa, poreklo Italija.

Sam sem se navezal nanju, a ju ne morem sprehajati (ne pašeta na HY), žena ju ne mara, sin visi na fejsu... Pa naj gresta!

Najraje bi jih pustil v koprskem zavetišču - Snack bar Žusterna, da jih prevzameš, lahko pa jih zapakiram in pošljem v Afriko...
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!