C4 mkII prvi kilometri

Začel/a Zeko124, Januar 28, 2011, 09:57:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

CitatHmm - ne vem kako dela C5 - ampak pri Safu si prav slišal, ko si ga ugasnil, ko je po cca kake pol minute zaprl loputo za kroženje zraka in dobesedno "zadihtal" kabino proti vdoru vročega zraka.
to ti naredi pri vsakem citroenu z avtomatsko klimo...lahko pa tudi pri kakem z navadno,naprimer Saxo...

gregorijus

Se v celoti strinjam s postom, ki ga je napisal Citroenovc.

to ti naredi pri vsakem citroenu z avtomatsko klimo...lahko pa tudi pri kakem z navadno,naprimer Saxo...
Pri mojem C5 tega zvoka ni.

alesz

Ko boš pri C5 slišal ta zvok bo to pomenilo,da so ti počili zobniki na pogonu te lopute in bo vreča denarja..................

truman

evo, mene po nekaj časa. Avto mi fajn služi (imam C4 HDI 110 BVM6), se pa vsake toliko še vedno zgubljam v menijih :P

ena stvar mi ni jasna... in sicer barva inštrumentov. Jaz lahko nastavljam samo odtenke modre na zunanjem in notranjem obroču. Kar sem spremenil kar v sivo, ker mi tale modra ni preveč všeč. Po netu pa vidim precej modelov z rdečimi števci - recimo tule. To barvno skalo imajo samo določeni modeli ali spet samo jaz ne najdem preklopa?

gule

Citat od: truman;108584evo, mene po nekaj časa. Avto mi fajn služi (imam C4 HDI 110 BVM6), se pa vsake toliko še vedno zgubljam v menijih :P

ena stvar mi ni jasna... in sicer barva inštrumentov. Jaz lahko nastavljam samo odtenke modre na zunanjem in notranjem obroču. Kar sem spremenil kar v sivo, ker mi tale modra ni preveč všeč. Po netu pa vidim precej modelov z rdečimi števci - recimo tule. To barvno skalo imajo samo določeni modeli ali spet samo jaz ne najdem preklopa?

Res je možnost spreminjanja barv imajo modeli z višjo opremo(eclusiv), oranžni odtenek pa je v nižjih paketih opreme...

yogurt

kakšno "usnje" je pri exclusivkah na sedežih z Tkanina Saint-Cyr Mistral in usnje Claudia
Mistral/Dinamica Tramontane ? umetno , naravno?  zanima me zato ker imam doma še pol flaške Gliptone Liquid Leather Conditioner . Bi šel mal mazat, če je potrebno oz. če ne škodi v kolikor je umetno usnje ? oz po pravici vonj usnja ve zbledel pa bi rad da mal spet po usnju diši.

MSrougeZX

ti kar namaži...škodit ne more...po moje je pravo in ne umetno.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

truman

Citat od: gule;108593Res je možnost spreminjanja barv imajo modeli z višjo opremo(eclusiv), oranžni odtenek pa je v nižjih paketih opreme...

hvala za odgovor, tegale nisem vedel :)

freextr

Citat od: Daniel_H;103111Pozdravljeni. Kar dolgo se nisem javljal, bil malce preveč zaposlen  :)
Tudi sam sem sedaj že 2 tedna ponosen lastnik novega C4, exclusive 120vti :)
Po prevoženih 710km lahko avtomobil samo pohvalim, mislim, sem presenečen. Kvaliteta izdelave, sama vožnja, udobje, malenkosti ...
Kupil ga v AVTO PLUS v MB, odnos trgovcev na maksimumu, "moram malo reklame naredit", ljudje tak se prodaja !!!

Kake dodatne izkušnje pa sledijo, ker ko bo dopust ga malce bolj stestiram :)
Aja, me pa zanima glede neke dodatne opreme, dobil sedaj neko knjižico pa me zanimajo tele stranske okrasno zaščitne letvice - montaža itd.. aja pa tista bas tuba, kao neki hi-fi modul, kako se tole sploh zmontira v avto, je kje kak konektor puščen v prtljažniku ? Je tu kje kak mehanik oz oseba, ki ima dostop do servisnih PDF-ov?
LP

Kmalu bom tudi jst lastnik nowga C4 tendence 120 in me zanima a so kaj kabli ze speljani za zvočnike in sub?

garac

za zvočnike najbrž so, poglej na citroen-service, če že imaš št. šasije, boš lahko pogledal prav za svoj avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

truman

je komu pri avtomatski dvopodročni klimi uspelo najt finto, da z enim knofom reguliraš temperaturo obeh con? Iščem pa ne najdem... mogoče pa tega sploh ni? :)

Gox

Si preveril v navodilih za uporabo?

Ko sem šel na dopust s C4 picasso, sem se v Ljubljani prav ustavil in poiskal v navodilih, kako se reši ta problem :)

(C4 pic ima še tako, da z voznikovega prostora ne dosežeš sopotnikove klime)

Poglej v navodilih, verjetno če ima to funkcijo, bo tudi pisalo o njej.

truman

Citat od: Gox;116697Si preveril v navodilih za uporabo?

Ko sem šel na dopust s C4 picasso, sem se v Ljubljani prav ustavil in poiskal v navodilih, kako se reši ta problem :)

(C4 pic ima še tako, da z voznikovega prostora ne dosežeš sopotnikove klime)

Poglej v navodilih, verjetno če ima to funkcijo, bo tudi pisalo o njej.

Sem, sem. Navodila so precej okleščena se mi zdi. Recimo glede izklopa piskanja funkcije za zaklepanje vrat so mi pomagali forumaši tule, v navodilih ni bilo nič. Isto glede tegale. Skoraj prepričan sem, da se nekako da to urediti, ampak v navodili tega žal ni.

Gox

Mogoče poskusiš po navodilih C4 Picassoja ... lahko da je enaka funkcija ... ali pa je sploh ni, glede na to da sta gumba blizu.

truman

Gox, hvala ti, ampak zgleda te funkcije res ni. Sem pritiskal vse možne gumbe dlje časa pa ne gre.