DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Juhu, sem dobil konzerve za na meglenke :)

Po prevzemu in montaži pa sledijo :take_picture:

borut1974

Ja tudi ti imaš lepotca.
Tale celotna DS serija bo kot kaže res božanska!
Se ti poraba ne zdi prevelika?

garac

@gox, 42 minut imaš časa za montažo.
@modeljt, iz kp v kr in nazaj morajo, ker jih dol ne znajo drugače, kot iz prometne naročit robo, pri nas v Sloveniji pa še imamo par mehanikov, ki znajo poiskat tudi brez.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

@borut ... poraba se mi zdi OK ... večji del se furam 4km v mesto in nazaj 4km domov, klima je skozi prižgana na Auto, zjutraj gretje sedežev uporabljam ... tako da vse skupaj porabi dobrega pol litra več, kot 55 konjski AX :)

Ko sem v KP iskal te krom plastike za meglenke, sem kljub prometni s seboj, dobil odgovor, da se lahko naroči samo pri novem avtomobilu, kot dodatna oprema ... posamezno še ne, tako da naj poskusim čez mesec/dva, pa bo mogoče kaj znano ... tako so me odpravili ... (no ja, saj vemo kako je na servisu na obali)

Medtem lahko samo :emot112: Jenkotu, ki je v kratkem času dobil iskani kos, za ugodno ceni.

LP

Citroenovc

Gox - uživaj! In veliko varnih kilometrov ti želim.
OK

LP
Primož

Gox

Hvala ...

včeraj sem prevzel krom dodatke za meglenke. So samolepljivi, v prihodnjih dneh, ko očistim odbijač jih prilepim.

Danes sem samo preveril mero, če je ta prava :)

Dobro bo :)

Gox

Pa še mehanik je bil včeraj na obisku, tako da me je zvečer doma čakal nov obesek za ključe DS.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Danes sem se zapeljal do kolega, da malo preveriva, če bi bilo možno krom okvirčke meglenk z DS3-ja, namestit na navadno C3-ko.

Skoraj da bi šlo, sicer ne sede čisto točno, zaradi malo drugačne krivine, sam s silikonom mislim da bi se jih dalo zalepit. :)

Pri DS3-ki, je krivina od meglenke proti Led lučem malo krajša in krom obroček lepo sede v odprtino. (stoji gor tudi brez zalepit)

Pri C3-ki, pa pade takoj dol ... tako da ugotovitev je, da sta odbijača malenkost različna. Meglenke pa so enake.

več na slikah spodaj :)

Gox

Pa še par slikc črncev :)  :take_picture:

MSrougeZX

Prav beden zgleda C3 poleg DS3...pa še usran...pravo nasprotje...vedno bolj mi je všeč ta tvoj DS...če ne bi imel C5-ke bi si zdaj sigurno takega nabavil. EDINA stvar kar mi pri DS3 ne gre v glavo je to, da NE obstaja xenon žarometov...ali pa vsaj da bi bila leča not...
R5 e-tech 2025

Gox

Danes sem prilepil obročke okoli meglenk.

Obrisal odbijač, odlepil zaščito, naravnal in pritisnil gor. (vse skupaj 10minut dela)

Zdej odbijač lepše izgleda :take_picture:

garac

Evo en lep kos dodatne opreme.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

He he, ta je uštiman kot dnevna soba ... lučka, tepihi, les ...

MSrougeZX

R5 e-tech 2025