DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Avtu manjkajo samo še kromirane obrobe okoli meglenk.

To bom enkrat ob priliki nabavil na servisu.

Vzorci za na streho pa so še malo dragi, 400€ po ceniku opreme.

garac

Gox in njegov anti-retro
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Gox daj še namesto tistih parkirnih v lučeh ene bele žarnice bi bilo lepše... Kaki philips cool white pa je... Lep je ta DS3 včeraj sem spet okoli njega pa po njemu laufal pa gledal. Gorazd ima belega z črno varijanto... 155 thp... Treba pa seveda videt še DS3-R ko pride...

garac

O žarnicah sva že govorila, ker ledice lepo svetlo svetijo, luči pa rumeno. To se bo menda zrihtalo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Ja ene LED pozicije že imam (nabavljene v Italiji), bom ta vikend poskusil zamenjat, da vidim, če bo avto kaj protestiral. Èe ne, pa kake druge žarnice dam noter.

Pa še ena predstavitev mojega DS3 >> kar v videu ... lani poleti se je potepal po Sarajevu, so še v navigaciji shranjene destinacije.

http://www.youtube.com/watch?v=w0eEcD7RBwY&feature=related

Gox

Tako prvih 1000km je prevoženih :)

Poraba po BC-ju kaže, 7,1L/100km.

Danes sem peljal moje doma na en izlet, prevozili 250km ... mama pravi da je avto trd, da se čuti vsako luknjo, še posebej zadaj. Pa ko se pri -3 usedeš na zadnji usnjen sedež, da je mrzel. Drugače je avto OK. (to so njeni vtisi)
Aja, pa žensko v navigaciji je pohvalila, da je bolj prijazna od Garminove tete. (pa nič ne utruja s "preračunavam" če izbereš drugo pot ... ampak tiho preračuna in vodi dalje, kot da ni nič.

Oče tudi pravi da je avto mal trši, samo da je pač to to, velika kolesa za lepši izgled, pa trpi udobje. Ni kaj. Po ovinkasti cesti občutek, da greš hitreje kot je v resnici po števcu ... po AC tudi 140km/h vse mirno, pa dokaj tiho.

Drugače vsi zadovoljni z avtom.

Navigacija s kartami 2010/2011, ki mi jih je Madman posredoval (oz.povedal kako naj uštimam) deluje ok, me je pripeljala točno do hiše prijateljev v Desklah. (NovaGorica)

Ko sem pripeljal do kolegov, pa pravijo: "Ki to je citroen? Ma nismo še vidli takega"
Drugače od novega leta dalje vozijo C3 Picasso in so zelo zadovoljni. (prej vozili Zx-a, 18let)

Kar sem še opazil odkar imam DS3 ... povečini ljudje gledajo kak model avta je to, in mislijo da je čisto nov model. (na parkingu, sem že 2x dobil ljudi ki gledajo okoli avta) Ni jih dosti videt na cesti, jaz sem nazadnje srečal enega v decembru, potem pa nič več.

ax_rider

A na drugi sliki ste imeli mini Citroen srečanje  :emot77:

Taki "redki" modeli vedno pritegnejo pozornost, tudi od tistih, ki sicer niso neki avtomobilski navdušenci.

Gox

Danes sem na servisu iskal kromirane obrobe okoli meglenk ... pa jih še ni za prodajo. Tak odgovor sem dobil.

V računalniku so sicer kot del dodatne opreme, ni pa še cene za kos.

Tako da mi je bilo rečeno, da se trenutno dajo dobiti samo pri nakupu novega DS-a, pri izboru dodatne opreme, posebej pa še ne.
Naj preverim še 1x čez mesec, ali dva, naj bi pol že bilo na voljo.

(čakam še info, koliko bi bila poštnina iz UK, pa če bo dovolj ugodno, naročim na Ebayu. Trenutno je brez poštnine cca 38€ za par.)

Te obrobe meglenk bi še dal na avto (da lepše izgledajo meglenke in odbijač) ... krom letvica vsenaokoli maske pa mi ni všeč ...

garac

bo treba do Trsta ali Celovca
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Sem za test poslal 7 italijanskim serviserjem (ki so na njihovi strani objavljeni kot uradni prodajalci rezervnih delov) povpraševanje za kromirane obrobe meglenk.

Do sedaj sem dobil 2 odgovora, obrob ni na zalogi, jih je potrebno naročiti. Cena pa cca 42€ +30€ montaža.

Bom verjetno kar na Ebayu nabavil, v Angliji so pri Citroen parts dealerju 33 funtov. (cca 38€) + poštnina.

Gox

Danes je bil lep sončen dan, pa preko 12 stopinj ... tako da sem lepo zaščitil sedeže v avtu.

Uporabil sem "Gliptone" čistilec in kremo za nego usnja ... z rezultatom sem zadovoljen.

(Gliptone nabavljen preko Ebay-a iz Anglije, cena cca 14€, dostava hitra, nekje v 5 dneh je bil izdelek pri meni)

Še nekaj :take_picture:

MSrougeZX

gliptone je zakon...sedaj ti pa cel avto diši po ledru...hhehe
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Citat od: MSrougeZX;91406gliptone je zakon...sedaj ti pa cel avto diši po ledru...hhehe

To pa res ... ima močen vonj po usnju. Me pa to ne moti :)

Gox

Na Facebooku, sem dobil en predlog za črna platišča. Gumi center Gabrje, predlaga tako :take_picture:

dvorjan

Jaz bi pustil srebrna, ali pa vzel bela. Pac mora biti kontrast ... Crno na crno ni kul.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!