DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Oho, oho, super, gox!!!  Prava piækohvatna kola!! Zdej pa pupe lovit! :BigThumbs:

Srečno vožnjo, AX-a pa le ne zanemari! :BigThumbs:

(P.S., lih zdaj neboš mel več kam parkirat =) )
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

MATEJ2

Pametna odločitev za nakup avta je vsaka, ki se ne začne s F. (Ford, Fiat in Francoz), no ja razen Citroen. Srečno in uživaško vožnjo!!!!

aygo

Zdaj boš hitrejši od burje, srečno vožnjo:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Hvala za čestitke :)

Včeraj sem prevozil nekje 130km, poraba kaže za zdaj na 7,8L (po računalniku)  

Sem zadovoljen z nakupom, avto se lepo pelje, dobro drži cesto. Sicer ni tako udoben kot AX. Èuti se vpliv 17-k, čutiš luknje na cesti, mi je pa všeč odzivnost in vožnja po ovinkasti cesti.

Sicer nisem probal 150THP, samo že z 1.6 Vti (120) se lepo pelje, hitro prehitro :)

Motor mi povsem zadostuje :BigThumbs:

Danes sem prebral navodila za uporabo, nosilnost avta je 404 kg.

Masa avta pripravljenega za vožnjo pa 1150 kg.

Zadaj 2 osebi še kar v redu sedita, za 3 po cca 80kg, pa je že tesno ... (samo nujne vožnje :))

Zaenkrat je to vse :)

Xandrej

Bravo pravi avto si izbral. Lep je! sam bi tudi izbral 155 THP... bravo in srečno vožnjo!!! Ds3 je tudi mene navdušil... Počakajmo še na DS3-R ki je naročen v maribor! ko pride.... Uiiiiii

:emot112::emot112::emot112::emot112:

MatejDS

Zelo lep, srečno vožnjo. Komaj čakam na ponedeljek, da prevzamem svojega.

Gox

Citat od: MatejDS;90255Zelo lep, srečno vožnjo. Komaj čakam na ponedeljek, da prevzamem svojega.

Lepo, kak pa bo?

SEBA78

Èestitke  tudi od mene, avto je prelep in čimveč varnih kilometrov :BigThumbs:

MatejDS

Citat od: Gox;90260Lepo, kak pa bo?

Bel z črno streho in črno belo kombinacijo usnja, edino navija nisem vzel. Motor pa THP.

Gox

Pol bo raketa :emot112:

MSrougeZX

Citat od: MatejDS;90266Bel z črno streho in črno belo kombinacijo usnja, edino navija nisem vzel. Motor pa THP.

Kolko je doplačilo za navi in za usnje?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MatejDS

Za usnje cca. 1000 eur. za navi pa mislim da cca. 500 eur.

Gox

Jaz sem izbral navigacijo samo zaradi večjega displeja ... ta majhen dvobarvni mi ni lep. (v verzijah brez navi)

Pa z navigacijo imaš vedno na zaslonu tudi prikaz nadmorske višine :)

MatejDS

Vbistvu sem se malo narobe izrazil. Jaz sem vzel avto iz zaloge, zato si nisem mogel izbirati opreme. Èe bi ga pa naročil, bi pa jo tudi jaz najverjetneje vzel. =)

xsara1

želim ti srečno vožnjo,pa da bi ti služiv ta lepotec-men se je takoj dopadel ko je prvi prišel v slovenijo-srečno!