Nove gume ...

Začel/a mezy, Januar 12, 2011, 12:15:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Za te soude je prevzem v KP.

Čojko

Citat od: zlomjo;217331Sem gledal Nankang 135 15, so do 190 km/h. Te bi bile za Dyanco. Kako pa kaj držijo?

Po izkušnjah več uporabnikov držijo zelo dobro, vendar naj bi se hitro obrabile. Mezy je en komplet zdrsal v 10.000 km, kar je za moj pogled za te starodobnike s katerimi ne delamo ravno veliko km na leto zelo dobra kombinacija.
Več pa bom napisal ko jih namontiram in sprobam.

Lenko

Citat od: zlomjo;217332Za spačka bi pa kupil tele A se lahko komu priključim pri naročilu v Cassis?
Vozim od lani. Na splošno se mi zdijo kar dobre, edino centrirat jih nikakor nismo mogli dobro, tako da precej tresejo nad 80/90 km/h
LP

andraž

Precej tečna zadeva če tresejo.

Čojko

Gume prispele, premontirane, sprobane. DOT 5015

Po nekaj km suhe ceste lahko napišem, da so zelo udobne (se mi zdi, da bolj kot xzx), držijo tudi ok. Kako bo na mokrem še javnim. Definitivno dimenzijski optimum. Pa tudi cenovni.

dvorjan

Ta profil, le v 135mm sirine imam jaz na spacku ze sesto leto. Prve tri leta so bile super in po suhem in po dezju, sedaj ko so starejse pa se ni vec za hecati z njimi po dezju - so zgleda otrdele in ne drzijo vec enako (tu res ne morem reci, da bi spacka kaj hitreje vozil kot pred leti, kvecjemu obratno). Ampak ja, za ta denar so res super. Ko bom menjal, bodo zagotovo v ozjem izboru.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gtyrant

Zdaj pa še moj oče razmišlja, da bi vzel te gume za svojega 2CV-ja. Èeprav je bil pred tem odločen za nove Michelin. Jaz imam iz svojega amerikanca kar slabe izkušnje z Made in Taiwan gumami. Vendar tele so res poceni pa še hvalite jih. Bi bilo za poizkusiti.

mezy

Pozdravljeni! Kilometri se nabirajo tako da spet kupujem nove gume...zadnjih 10 let kupujem NANKANG na vsake 2 leti, pa me zanima če je slučajno kaj novega na trgu v ponudbi? ali smo še vedno samo pri NANKANG/MICHELIN za dimenzijo 145/80/15...načeloma sem z NANKANG zadovoljen, le obraba je zelo hitra in cena se je tudi precej povečala v zadnjih letih. Kje jih kupujete, preko neta?

Lep pozdrav ;)

gule

Bil je še Vredestein, a v dimenziji 155 in zelo drag.

JureA

Na enem GS-u imam že sedem let gume Toyo S310 155/80 R15:

https://trgovina.span.si/sl/Potniske_1/Toyo-S310/

Z njimi sem prevozil okoli 60.000 km (do Nordkappa, nekaj poti na Nizozemsko, v Nemčijo itd).
Drugo leto bo čas za nove gume in verjetno bom spet kupil enake.

Čojko

Meni pa so to bile prevelike gume (tudi na 1.3 motorju s 4 st menjalniku) oz. so mi pobrale preveč moči avta. Pa tudi oprijema niso imele veliko, so pa bile to stare gume.
Od izbire, ki je ni, bi vzel Nankang

gero

Zlomijo in Lenko, gume MCC 125 R15 iz Casissa res rade tresejo. Ampak to niso nove gume, to so obnovljene, zato je treba vzet v zakup tresenje , bule na profilu, neenakomerno obrabo...Jebiga. Jes raje kupim nove, pa je ziher.

zlomjo

Ja hvala za hitro informacijo. No, medtem sem kupil še enega spačka v kitu, ki ima gor dvojne nalite zimske Marangoni in dvojne x 125. Imam na 2 nevoznih spačkih nove Nangkang, da ne morem niti komentirati ne vožnjo, ne obrabo, upam pa da bosta do prvomajca najmanj ta dva vozila.

gero

...men se zdi da maš ti enga spačka preveč , da je en viška...men pa en manka, pa še počas brez dyane ostajam, je dyana več v Gorici kot doma...jes pa ''footloose''..
:Hammer3:

gero

..kr ugodna cena so tud Milestone Greensport 135 r 15...pa so kr solidne gume..