Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Dobri in argumentirani nasveti vedno prav pridejo...
Dober je za kogar je ...

garac

Danes, rano jutro, ura 3:00. Jagoda je krenila v srbijo na kontrolo obnove svojega prasca. Poprej smo se na vrhniki še okrepčali, da bo zdržal do čevapov.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gorcha

Lepo, lepo. Baš bilo dosta posla. Mnogo toga i mene čeka, mada su radovi u punom jeku i kod mene.

garac

@gorcha, stavi i ti kaku fotku molim te.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gorcha

Ja rekoh da ne smaram i ovde. Èekam da završim jedan krug poslova pa da skockam slike. Mada, kod mene motor je uraðen i još neke sitnice pripremljene, a limarija u toku. Radim više stvari odjednom pa je nekako haotično. Bar da završim sa limarijom, pa da postavim slike po nekoj hronologiji. Ili da postavim kao na CFS-u?

Jagoda

Spet doma. Skupaj tja nazaj cca 1250km. Šel čez H cenejše hitrejše...
Dogovorili še nekaj detailov, in prestavili rok iz konca ferbruarja na konec aprila. Zamenjali so kar zajeten kup pločevine, katerega sem šele sedaj videl, saj iz posredovanih fotk to ni bilo razvidno. Rok pa se je podaljšal predvsem zaradi izdelave vzdolžnih profilov v enem kosu, saj ni veliko mojstrov, ki bi imeli tako dolgo "pig mašino". Na podlagi mojega znanja lahko rečem, da je delo narejeno solidno. Več bodo lahko povedali kleparji in ličarji, ko bo stvar narejena in vidna s prostim očesom. Največ pa bo pokazal čas in njegov zob??? Tudi to še pride in po moje je to veliko oz. edino merilo o kakovosti obnove. Bomo videli....
Slik pa žal ni saj so mi na madžarski meji zaplenili fotoaparat. Baje zaradi državne varnosti, če sem prav razumel, saj smo se pogovarjali z rokami v madžarščini???
Dober je za kogar je ...

garac

A tole s:take_picture:je ena tvoja, al resno?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Èist noben več nč ne vrjame. Pa to ni res.
Dober je za kogar je ...

dvorjan

Citat od: Jagoda;95534Èist noben več nč ne vrjame. Pa to ni res.

Jah, tole moras pa vzeti v racun ob stalni "zajebanciji". Svetnik pac nisi. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Jagoda pusti ti unga celga prasca pa slike. Tisto že verjamem, da bo dobro zrihtano. Povej kaj o mletem prascu pri Slonu. A je še zmer isto? Èe so ti vzel fotoaparat si ziher kaj švercal pa si se jim zdel sumljiv (a si spet pozabu skrit kajmak).

Jagoda

Citat od: Lenko;95543Jagoda pusti ti unga celga prasca pa slike. Tisto že verjamem, da bo dobro zrihtano. Povej kaj o mletem prascu pri Slonu. A je še zmer isto? Èe so ti vzel fotoaparat si ziher kaj švercal pa si se jim zdel sumljiv (a si spet pozabu skrit kajmak).
Prjatu. Vse po starem. Hvala bogu. Vse isto, sam Jelen je 5din dražji. Počasi tudi oni korakajo v EU?!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: dvorjan;95538Jah, tole moras pa vzeti v racun ob stalni "zajebanciji". Svetnik pac nisi. =)

No še dobr da res nisem svetnik, ker se oni tut včasih mal zlažejo pa morda tega sploh ne vejo. Pa se midva poznava Dvorjan? Spak v avatarju mi ni čist znan?
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;95558No še dobr da res nisem svetnik, ker se oni tut včasih mal zlažejo pa morda tega sploh ne vejo. Pa se midva poznava Dvorjan? Spak v avatarju mi ni čist znan?

He, he, he, sedaj te že neznanci poznajo! Prav ti je. Daj slike gor!
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Veliko slik, samo vse tako kar je že bilo videno.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Imam eno vprašanje. Zanima me kaj se lahko zgodi če so povarjeni deli oz. speskani po obdelavi, torej hladni, pobarvani z klasično temeljno barvo in ne dvokomponentno. Kaj je za pričakovat čez čas?
Dober je za kogar je ...