Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

...pa tole tut.

Že čakam komentarje.
Dober je za kogar je ...

janez

Dobr, dobr... se mi dopade ,da se vidi kak odpadek. Pomeni ,da je odrezano ven in se bo novo naredilo.

Jagoda

Citat od: janez;92041Dobr, dobr... se mi dopade ,da se vidi kak odpadek. Pomeni ,da je odrezano ven in se bo novo naredilo.

Ja itak. Samo da do sedaj vsega nisem dajal na forum, ker smeti nerad kažem. So kar nekaj zamenjal, tudi vse štiri profile ob strani, kar se vidi kot luknje od original punktiranja.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Še se dela... ker ona sproti hrusta rusta.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Dober je za kogar je ...

janez

JA tole je dobra varijanta da ga greš pogledat pred barvanjem. Èe kaj ne bo po tvojem okusu - mnenju lahko še popravijo, a ne. Lej, sej pravim, podpiram sto na uro ,če se rihta avto . Ni kaj, zgleda si našu tapravga. Men je žal, da ne morem jaz delat ta vlke avte. No sej mam z malimi tudi dost dela. Sam pa je fajn vsake tolko cajta kaj drugega delat. No pa drugič... al pa ne... mogoč... ma ja kir bo pa plačevau najemnino za plac...

Ajde Repincl, čim več slik da se slinimo...

vinotoc

Sedaj pa resno resno o rustanju. Kako vraga še taka velika karoserija ob toliki rji skupaj stoji? Gledam one prednje stene pri Janezovih obnovah. Same luknje in veliko rje, a vrag se ne sesede. Pri Jagodinem pujsu bi moralo vse striči in in biti iz linij ko renaultov znak. Pa ne. Stal je, kljub dolžini, lepo kompaktno in kar solidno izgledal.
Sedaj se mi je še to posvetilo, ko sem hotel vprašati, do kje se  še splača popravljati. Stvar je v znanju majstra in zagnanosti lastnika, da čim manj menja za nove dele. Seveda, le tako se ohranja prvobitno. Izgleda, da Rokov pujs gre v pravo smer.
LP vinotoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Majstor pa tud... V eni roki trimblic, v drugi švasaparat v tretji kladivo v četrti fotoaparat...

Jagoda

Vrtnar je zgleda s pesticidi hodu po forumu in uniču vso odvečno zelenjavo. Tudi rib ne mara menda? Sporočim ko bo kaj resnega in novega......
Dober je za kogar je ...

pubi2cv

Citat od: janez;92298NAJBOLJŠI AVTO JE TISTI, KI PELJE SREÈNE LJUDI

A tole si pa prebral na rdečemu fičaku, kaj...hehe

janez

Jagoda

Dober je za kogar je ...

Jagoda

Dober je za kogar je ...

vinotoc

Nisem ekspert, ampak zdi se mi, da se trudijo. Mislim da je ona linija profila pod oknom kot se šika!
Lepo!
Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Deli prihajajo takšni drugačni od Hy Spares (Jeff Winterman), Der Franzose in 4A. Naročeno blago v celoti dobavil na enkrat samo 4A. Druga dva nista "uspela". Dobro oceno bi dal repliki "zunanjih" tesnil iz Der Franzose. So boljša vsaj na izgled in obliko kot od 4A. Ostali deli od Der Franzose, čeprav novi, pa so lahko tudi ???. Veliko delov je takih, katerih ni možno več dobit novih ampak samo obnovljene oz. rabljene. Tako je tudi z valovito pločevino. Repliko pločevine je praktično nemogoče izdelat. Posebaj to velja za večje površine. Tako da je edina dobra rešitev kosi starega iz drugega avta. Hvala Sašo GO. Vikend od 11.3.11 do 13.3.11 je predviden ogled pred "šprickitom". Do takrat upam da bom dobil še kakšno novo fotko.
Dober je za kogar je ...