Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

No kola. Zadeva dela. Predvidevam da je prejšnji lastnik nastavil tako, da žre čim manj in kljub temu šlo ok. Vem da se je zavedal tudi pregrevanja ob preslabi mešanici.
Kmalu ga peljem po okna in zimsko obleko. Še 1x zaščita in karoserijski vosek če bo potrebno - čakam na oceno strokovnjaka.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Okna so vgrajena in izdelana po RAL 5024. Danes bo doktor @Spačkolin izvedel operacijo srčnega spodbujevalnika, ker cukanja še nisem odpravil. Pol pa ketne gor pa gasa domov na limanje izolacije...
Dober je za kogar je ...

Lenko

Èe bo kaj časa pridem pogledat doktorja Spačkolina pri delu. Pa da mal težim, da bo kaj zafušal.

Jagoda

Citat od: Lenko;117606Èe bo kaj časa pridem pogledat doktorja Spačkolina pri delu. Pa da mal težim, da bo kaj zafušal.

Ne vrjamem da lahko še kej?
Dober je za kogar je ...

Lenko

Sem poskušal pa se ni dal motiti. Ga je blo pa zanimivo videti z novimi okni. Dobr zgledajo.

janez

Spačkolin z novimi okni al pujs z novimi okni ?   :)

Jagoda daj slike, me zanimajo okna... pa kje in kolk si dal za njih... Sej veš, vsaj tu imava nekaj skupnega, stare AD jajce.

Jagoda

Ne morem pozabit štiklov...
PS: Janez okna v živo...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Ketna med glavno in odmično gredjo zamenjana, frgazar sešraufan, spedenan 123 vžig (nova kapa) vse po zaslugi Spačkolina. Hvala Spačkolin. Ostaja samo še ena napaka na elektriki, katere še nisem uspel odkrit, saj motor še vedno izgubi moč brez pravega vzroka.
Dober je za kogar je ...

batzajla

lahko ti zavore na vsake kvatre ribnejo se ne vračajo, problem je lahko glavni cilinder če nima zračnosti. Èe pedal postane trd je to to.

vinotoc

Ne se bat zajla, pri njem je vse kaj drugega bolj trdo kot pa pedal!
LP Vintoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

batzajla

sem pa ponoč :Hammer3:razmišljal o tvoji napaki. Pa sem se spomnil da sem imel iste težave. pa sem popi....il pa sem se spravil na vžig in kaj sem ugotovil? Občasno je normalno delal na tri cilindre, brez kakršnih vidnih znakov. to sem opazil, ko sem začel pulit kable od svečk. Poberi svečke ven sigurno bo  ena črna. pojdi v trgovino dobi približno dolge kable menjaj.( tudi sveče )

Jagoda

Citat od: batzajla;120538lahko ti zavore na vsake kvatre ribnejo se ne vračajo, problem je lahko glavni cilinder če nima zračnosti. Èe pedal postane trd je to to.

Ne more bit neki na štromu, ker takrat tudi zelo težko vžge, oz. vžiga kot bi bil slab akumulator.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: batzajla;120604sem pa ponoč :Hammer3:razmišljal o tvoji napaki. Pa sem se spomnil da sem imel iste težave. pa sem popi....il pa sem se spravil na vžig in kaj sem ugotovil? Občasno je normalno delal na tri cilindre, brez kakršnih vidnih znakov. to sem opazil, ko sem začel pulit kable od svečk. Poberi svečke ven sigurno bo  ena črna. pojdi v trgovino dobi približno dolge kable menjaj.( tudi sveče )

Že pred tem menjal svečke in kable, ni to. Vseeno hvala.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Ali ima kdo kakšne skice, slike ali podobno od Hy podvozja, po možnosti z dimenzijami?
Dober je za kogar je ...

ami8

Je morda zabasan izpušni lonec?Sem doživel,da smo zmontirali nov izpušni lonec,pa je avto komaj vžgal,kaj šele da bi dobil obrate.