Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Mah zlomljen/počen je čist gor pri pantu podolgem in se ga ne da prpopat. Sm se neki paču pa limu pa daktejpu pa je isti kakec.
Sm pa že vmes dobil info za servis tko da hvala.

Citroenovc

Citat od: deuche;139483Kako se obnese 123 na tem motorju? Èutiš razliko?

Kaj to samogradnjo sedežev potrdijo strokovnjaki na homologaciji kot sedež?

E viš, to tvoje drugo se tudi jaz sprašujem?

par let nazaj ni bilo šans. In je fotr kupil "a testirano" konstrukcijo - ki je pač koštala v danes bolj popularne Eure preračunano cca 900Eur ... In ni bilo problemov ...
OK

LP
Primož

Jagoda

Citat od: sušo;139514Mah zlomljen/počen je čist gor pri pantu podolgem in se ga ne da prpopat. Sm se neki paču pa limu pa daktejpu pa je isti kakec.
Sm pa že vmes dobil info za servis tko da hvala.

Ne bi rad solil ampak če so celuloidna okna se da spedenat z lepilom za celuloid. Mal poeksperimentiraš pa bo. Najbl je zagaman ker težko poko odpreš da jo zaliješ oz. dobro namažeš z lepilom. 1x sem to že delal pri kamp prikoli. Èe se boš lotil prej zvrti lukno na koncu poke da ne gre naprej!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: Citroenovc;139527E viš, to tvoje drugo se tudi jaz sprašujem?

par let nazaj ni bilo šans. In je fotr kupil "a testirano" konstrukcijo - ki je pač koštala v danes bolj popularne Eure preračunano cca 900Eur ... In ni bilo problemov ...

Morda o tem ob kakšni drugi priliki. Ko me srečaš me spomn. Bi jaz tebe pa ne vem kdo si? :)
Dober je za kogar je ...

sušo

Jah ni tko preprosto s tem oknom. je počen glih tam kjer nosi največ...
Sej pravim mam zdej eno kombinacijo in če se izide bo super če ne pol pa eksperiment.

Kar se pa tiče homologo zicov konstrukcij in vsega. Kukr majo dan tm na homologo  uradu. Kolega je v Adriiii NM kupil konstrukcijo, ki jo vgrajujejo v Adriii in jo natlaču v enak kombi kot oni pa ni šlo skoz. Je pol v MB pelu pa je šlo skoz.

žabec

Ni samo problem v konstrukciji sedeža, ki mora tudi biti homologiran, pri homologaciji še bolj gledajo na pritrdišča sedežev, ki morajo tudi biti preračunana in pravilno ojačana.
Samo ena boginja je prava !

amipick

Pri kamperjih ti na homologaciji če imaš "srečo" naredijo tako glavo,da bi najraje vse skupaj prodal.:Hammer3:Èe je homologator slabo spal,ti bo težil za čisto vsak vijak,videl pri možu,ki je uvozil avtodom iz švice.Za švico je bil dober,za nas pa bi moral imet še tisto,kar niso še izumli.:argue1:
Najboljše je,da je zadeva že registrirana in pol zmečeš not kar ti paše ,pa je.Èe kdo kaj vpraša-takega sem kupil,ne vem nič!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Jagoda

Citat od: amipick;139540Pri kamperjih ti na homologaciji če imaš "srečo" naredijo tako glavo,da bi najraje vse skupaj prodal.:Hammer3:Èe je homologator slabo spal,ti bo težil za čisto vsak vijak,videl pri možu,ki je uvozil avtodom iz švice.Za švico je bil dober,za nas pa bi moral imet še tisto,kar niso še izumli.:argue1:
Najboljše je,da je zadeva že registrirana in pol zmečeš not kar ti paše ,pa je.Èe kdo kaj vpraša-takega sem kupil,ne vem nič!

Dobra ideja! :)
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Hladilnik in izolacija... Na zadnji sliki izolacija se vidi, da imam željo naredit diht zaradi kondenza (levo še nedokončano, desno končano). Takoj v naslednji sapi pa pomislim kako to naredit v kabini, na vratih... Težko bo 100%

PS: Pa hladilnik ma napako...
Dober je za kogar je ...

krtija

Gox

Lep hladilnik .. kolko pride ta zadeva z vsemi popusti? :)

Jagoda

Citat od: krtija;139549Prazen je;)

Bravo Krtija... si me zamerkou!
Krtija VS Keža 1:0 :)
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: Gox;139555Lep hladilnik .. kolko pride ta zadeva z vsemi popusti? :)

Preveč... Malo manj kot povprečna slovenska plača?!
Dober je za kogar je ...

Gorcha

Ovo su sada najlepši poslovi. Jedva čekam da doðe na red i kod mene nešto ovako. Sa zadovoljstvom pratim temu :BigThumbs:

garac

ene par variant razporoditve pohištva, po moje, da so ob hladilniku najbolj važni še bobni, daj veš, če kljuva pa to http://toyotachinook.wordpress.com/tag/hy/

http://shedraws.co.uk/blog/2012/04/18/citroen-h-van-man/
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/