Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Katera žival se obrne 100x po smrti....???

Pujs (če ma srečo) :)

Tole je blo pa včeri pr Frenku, zdej je pa že pr Zokitu, pol gre na frgazar štele, pa kufr bau, pa pol še na wohnmobel... Jaja naturlih.
Dober je za kogar je ...

vinotoc

No le učite se pri tem majstru. prvo kar naredi je, da pred stranko sname kapo in pozdravi! To cenim! :)
Kar lepa procedura te čaka, si pa kot vidim iz ta hudega ven! Dober je za koga je!
LP Vinotoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Citat od: vinotoc;156745No le učite se pri tem majstru. prvo kar naredi je, da pred stranko sname kapo in pozdravi! To cenim! :)
Kar lepa procedura te čaka, si pa kot vidim iz ta hudega ven! Dober je za koga je!
LP Vinotoc

Kar delo bo ja...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Frgazar naštelan (zamenjan ventil dotoka goriva in ena dihtunga). Ker je bilo očitno preveč goriva na momente se je uničla svečka in je včasih prebijala, zato so mi še to zamenjal. Kar se cene tiče lahko rečem da ni blo pocen ampak zdej gre ko.......... PUJS

Preboji za hladilnik narejeni, pohištvo praktično narejeno - drugi teden barvanje pohištva, začetek junija tapetnik vmes pa še mnogo kaj...
Ko utegnem sledi še kakšna fotka.
Dober je za kogar je ...

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

lomi

če ni skrivnost... Si bil za frgazer v Italiji?

pubi2cv

Glede na to, da maš dolgega s ful placa, pa da bo vsak cajt spimpan do konca....a si kej razmišljal, da bi not uštimal eno sobo za goste...pa pol na srečanjih oddajaš, da si oplemenitiš proračun, natankaš poln kesl....pa to. V časih recesije vse prav pride:Hammer3:

Jagoda

Citat od: pubi2cv;159145Glede na to, da maš dolgega s ful placa, pa da bo vsak cajt spimpan do konca....a si kej razmišljal, da bi not uštimal eno sobo za goste...pa pol na srečanjih oddajaš, da si oplemenitiš proračun, natankaš poln kesl....pa to. V časih recesije vse prav pride:Hammer3:

Hahaha, kapacitete oddane... :)
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: lomi;159076če ni skrivnost... Si bil za frgazer v Italiji?

@Lomi ja v Italiji. Možakar pri cca 60ih letih me je zelo fascineral. Obvlada v piko in vreden denarja kaj takega še nisem videl.
Kako zdaj avto vžge praktično ne morem verjet. Motor v prostem teku nastavljen.... Res mi je povrnil veliko upanja v Pujska. Hkrati pa kar smešno zgleda, da mi je nekaj gramov "nedelujoče" kovine delalo preglavice.
VESEL!
Dober je za kogar je ...

garac

za frgazer je bil pri kovaču v Bistri.
jagodi bo še za svoje placa sfalilo, kaj šele za goste
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Citat od: Jagoda;159153@Lomi ja v Italiji. Možakar pri cca 60ih letih me je zelo fascineral. Obvlada v piko in vreden denarja kaj takega še nisem videl.
Kako zdaj avto vžge praktično ne morem verjet. Motor v prostem teku nastavljen.... Res mi je povrnil veliko upanja v Pujska. Hkrati pa kar smešno zgleda, da mi je nekaj gramov "nedelujoče" kovine delalo preglavice.
VESEL!

... še tole res ne smem pozabit.
Hvala SAŠOTU iz sekcije GO, ker brez njega ne bi šlo. Ne znam si predstavljat kako bi v italijanščini razložu kaj mi(mu) fali, kaj bi naredu ko bi se zgubu če bi sploh najdu...???
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Pohištvo narejeno, petek talne obloge, pol pa še h tapicerju. Seveda če mi bo garač še dva pasova zrihtu?! :)
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Dobu pasove pa še akumulatorje, slednje sicer na posodo. Hvala GARAÈ IN SUŠO...

Še nekaj fotk 15.5.13
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Dober je za kogar je ...

Jagoda

Dober je za kogar je ...