Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Citat od: garac;112164Še nikol ni bil problem, da bi kdo imel predolgega. Mislim, to je slaba tolažba, češ, kratek je normalen.

Kdor z majhnim ni zadovoljen, velicga nima... :)
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;112221ZDaj pa dost s to dolžino... Sej ni edini HY pri nas, ki je tako dolg. Sta najmanj še dva... eden v Celju in eden nekje od Vrhnike dalje.  

Kar se mene tiče je edina dobra lastnost HY ,da ima stojno višino v prtljažnem prostoru. In zato se je prijel kot avto za spačkarje s krizo srednjih let .Vse ostalo pa ... stroški in hrup.

... zdaj me pa popljuvajte...

Sem pač menda edini spačkar daleč naokoli, ki ne razmišlja o nakupu HY.

ps. Jagoda, kaj imaš v mislih s stranskimi okni ? Gredo not AD okna ali kakšna navadna varijanta... Jaz bi dal čist nova AD okna... Bi mu pasalo zdaj ko je zrihtan.

Kaj to pomeni AD. Poduči me prosim...
Dober je za kogar je ...

Citroenovc

OK

LP
Primož

janez

Ja, Avto Dom... No to sem mislil, boš dal kakšna okna na boke kot si imel ?

Jagoda

Prva dela ki me čakajo so v bližnji prihodnosti ...
- nakup oken (še zmeri ne vem kaj pomeni AD)
- nakup izolacije
- prenova elektrike
- avtozaščita (pregledati če obstoječa ni OK)
- vgradnja oken
- vgradnja izolacije
- izdelava strešnega prtljažnika
- izdelava prtljažnika za kolesa zadaj
- vgradnja ostalih inštalacij
- izdelava in vgradnja pohištva
- tapetništvo in oblazinjenje
... in še mnogo drugega...
Dober je za kogar je ...

janez

Citat od: Jagoda;112490Prva dela ki me čakajo so v bližnji prihodnosti ...
- nakup oken (še zmeri ne vem kaj pomeni AD)
...
- izdelava strešnega prtljažnika

AVTO DOM ... http://www.mixi-caravaning.si/katalog/index.php?cat_id=125

Strešni prtljažnik ti pa lahko jaz naredim (če ni mišljen iz aluminija ali inoxa...)

Jagoda

Citat od: janez;112494AVTO DOM ... http://www.mixi-caravaning.si/katalog/index.php?cat_id=125

Strešni prtljažnik ti pa lahko jaz naredim (če ni mišljen iz aluminija ali inoxa...)

Ja itak. Original so mi sicer bolj po všeči, samo nimajo nobene druge funkcije razen za čez šipo gledat?
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;112494AVTO DOM ... http://www.mixi-caravaning.si/katalog/index.php?cat_id=125

Kakšen material in vpetje predlagaš?
Dober je za kogar je ...

janez

Imaš na strehi od HY predvidene pritrditve ? Èe ne se lahko v notranjosti naredijo ojačitve ali pa če imaš rob na zunanji strani pa se tja privijači prtljažnik. Lahko nabavim tankostenske cevi, ki so lažje vendar moram preverit kakšne dimenzije so še na voljo. Kako bi izgledal pa si ti zamisliš in zrišeš. Èetko ima tudi neki les gor ... Pa seveda kakšno težo prenese streha in kaj sploh misliš vozit gor. Ali boš imel gor trugo za prtljago ali bo prtljažnik samo za "cir"...

Vglavnem moraš najprej razmislit čemu bo prtljažnik namenjen.

Jagoda

Citat od: janez;112501En dan bom šel v Ljubljano enga spačka gledat za delat pa se lahko dobiva in na licu mesta pogledava Hy pa ostalo...

Fino ja. Sporoči. Pridi na pivo
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Snemam zaganjač. JeMuPaMa... Ne gre pa da ga j. Problem je po moje v el. potencialu med Fe in Al - galvanski člen naredi krčni nased tak, da ne gre več ven. (Uporabno še kje drugje, samo ne vem kaj bi nanesel gor Al ali Fe?)
Dal naredit 76mm viličasti ključ za zaganjač seveda. Morda bo šlo sedaj lažje.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: garac;112967jah, saj zate ni panike, saj si snemalec ane? Sem preveril, pri naši hiši nimamo takega ključa

Hahaha... Sam sem se j... s snemanjem 2dni pa ni šlo. Sam sem ga premaknu za slab mm. Cela zadeva naseda na cca 50mm. @Batzajla mi je pomagu snet zadevo. On si upa udart in polek tega ma še močno roko. Rekapitulacija polek snetega štarterja je še zlomlen kladu, zvit ključ (remek delo Joc) in pa 4,5m2 uničenega hrastovega parketa.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Prej potem...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Ma kdo kaj takega (celega) doma?
Dober je za kogar je ...

garac

Kako je pa to ratalo, da se je ohišje pumpe sesulo? A paše od kakega drugega citroena?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/