Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

... partibrejker...

Psi cedijo lačne, dolge sline,
da bi dali mastne jim koline.
Danes je doma še Rok. Ta potep
drži prašiča že ves dan za rep.

amipick

Rok,če nisi zadovoljen ga pa prodaj.Èe ga ne bo prav noben hotel,ga vzamem jaz.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

andraž

Porod je bil dolg in naporen, ampak prasec je pa lep. Zelo lep. Èestitam!

Jagoda

Citat od: amipick;111961Rok,če nisi zadovoljen ga pa prodaj.Èe ga ne bo prav noben hotel,ga vzamem jaz.

Kolk daš?
Dober je za kogar je ...

amipick

Ga noče prov noben??
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

vidobbb

Nisi zadovoljen zato k maš tolk dolcga.
Poglej ostale normalne - vsi bi ga imel.

garac

Še nikol ni bil problem, da bi kdo imel predolgega. Mislim, to je slaba tolažba, češ, kratek je normalen.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

To ni več prasec. Je tok dolg kot en železniški vagon.

amipick

Jaz ga že en čas kličem avtobus.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

ModelJT

Ja, samo ker je dolg ima pa več prostora za predelavo v avtodom.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

ZDaj pa dost s to dolžino... Sej ni edini HY pri nas, ki je tako dolg. Sta najmanj še dva... eden v Celju in eden nekje od Vrhnike dalje.  

Kar se mene tiče je edina dobra lastnost HY ,da ima stojno višino v prtljažnem prostoru. In zato se je prijel kot avto za spačkarje s krizo srednjih let .Vse ostalo pa ... stroški in hrup.

... zdaj me pa popljuvajte...

Sem pač menda edini spačkar daleč naokoli, ki ne razmišlja o nakupu HY.

ps. Jagoda, kaj imaš v mislih s stranskimi okni ? Gredo not AD okna ali kakšna navadna varijanta... Jaz bi dal čist nova AD okna... Bi mu pasalo zdaj ko je zrihtan.

tomaz555

Sem pač menda edini spačkar daleč naokoli, ki ne razmišlja o nakupu HY.

A nimaš ti mogoče avto doma že na dvorišču.  Spačkarska kriza srednjih let je tu, ha,..lp

deuche

Samo Slovenci pa res ne moremo iz svoje kože. Najprej vsi navdušeni, vendar pri tem ne more ostat. Nad nečim se je treba pritoževat, da ne bi lastnik mislil, da je slučajno vse OK. Pa če drugega ne najdete vas pa dolžina jebe. Pa saj ga ni on podaljšal.

janez

@Tomaz555...  Ja res ga imam , sam ni HY.

@Deuche... mi smo vsi zadovoljni. Sam Jagoda ne.

Moj Hymer ni lep in nikoli ne bo, ker v osnovi nisem šel obnavljat z mislijo na lepoto. Mi finance ne dovolijo pa tudi zaradi glatke barve še ne bi bil hitrejši. Jagodov Hy pa je lep, gladek, sveže povarjen in sveže obarvan. Kaj češ lepšega... Èe računaš, da pride obnova povprečne dijane pri nas več kot pa je Hy stal v Srbiji ,je lahko zadovoljen. Sej verjetno je, pa nas mal prca tule.

Je pa Hy nehvaležen za delat na njemu in tudi ,če je vrhunsko narejen je vprašljivo kako dolgo zdrži brez razpok in poškodb na laku. konec koncev je Citroen in še tovornjak povrhu... pa narejen in sestavljen po sistemu iz začetka pedesetih. Ves pleh se maje in premika med spoji npr. V osnovi to ni auto za "Concours d élégance" in s prvimi kilometri naloženimi s prtljago in familijo bo Jagoda pozabu na vse in bo užival v svojem avtu.  

Jagoda, daj se mal oglasi pa povej kakšni so plani za naprej. Kakšna bo notranjost, oprema... Gre na plin ali bo klasika? Okna ? Kakšen strešni prtljažnik ? Kje bodo bicikli... surf...

Razlika med prej in potem je ogromna in očitna... :BigThumbs:

pubi2cv