Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Kamm ma precej robe. Najdeš jih v BTC v Ljubljani ali pa v Šenčurju. Ko sem iskal za spačka sem dobil tudi M7. Majo pa cinkane pa tudi RF se dobi. Edino včasih kaj ni na zalogi v Lj, pa potem naslednji dan dobijo iz Šenčurja.
LP

garac

naj kar jagoda piči na AC do Šenčurja, bo dal za rundo. Izvoz Kranj vzhod, trgovina pa pač v industrijski coni cca 100m stran
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gorcha

Pedantno, nema šta :BigThumbs:
Ovde se polako privodi završnica limariji.
Ja sam počeo sa limarijom na HY-u i mogu da kažem... :Hammer3:

Jagoda

Citat od: Gorcha;99600Pedantno, nema šta :BigThumbs:
Ovde se polako privodi završnica limariji.
Ja sam počeo sa limarijom na HY-u i mogu da kažem... :Hammer3:

Verjamem... Žal je to ena od temnih plati obnove.
Dober je za kogar je ...

janez

Tu se motiš... to je svetla plat obnove... men se vedno bliska ko švasam.

Jagoda

No tako. Vijaki gredo na cinkanje. Dobil sem vse po zaslugi Vinotoča in Amipicka. Še kdo drug mi je hotel pomagat pa mu nisem dovolil... Haha. Vinotoč mi je vijake pripeljal kar na dom. 100% servis ni kaj. Kar pa nisem dobil od Vinotoča sem šel iskat še k Amipicku. HVALA OBEMA
Zdaj samo še počakam kako bo zadeva cinkana. Cinkal bo Blisk d.o.o. Dolenjska cesta, kateri cinka elemente ki niso manjši od 2,5mm. Idealno saj je nekaj vijakov zelo majhnih. Žal pa ne vem če bo to takoj, saj ni robe za cel boben....?!

PS: Veliko sem dobil tudi v Rf Kamm BTC (žal Vrtnar prepozno omenil da me vabi na pijačo), MDM Brnčičeva pa roko na srce je čista tema!!! Kar dobiš ti prodajo samo po 50 oz. 100 kos *??"LSKK_:;:_:##Y>
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;99636Tu se motiš... to je svetla plat obnove... men se vedno bliska ko švasam.

To si pa glih tko napisal kot da ostali živimo v jami in temi ???? :)
Dober je za kogar je ...

janez

Ma ne, jaz imam v garaži temo pa če čem kaj videt morm bliskat - švasat ... in to je pol svetla plat obnove, a ne?

Jagoda

Citat od: janez;99643Ma ne, jaz imam v garaži temo pa če čem kaj videt morm bliskat - švasat ... in to je pol svetla plat obnove, a ne?

Lepo da to tako gledaš. Kapo dol vsem, ki znate dobro "švasat". Se mi zdi da ta del obnove zahteva polek znanja največ živcev in potrplenja. Pri avtih kakršen je pujs pa ličanje tudi ni daleč od tega.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Hasan iz Bliska nateguje PMM s cinkanjem mojih lepih vijakov?! Dobit če on svoje. Alah sve vidi.

Sej ne morem verjet, zgornje sem napisal na forum, čez minuto me kliče kdo drug kot Hasan... Alah hvala... :) HAHAHAHAHAHAHA Èe kdo kaj rabi naj mi sporoči, očitno mam veze pri...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Prejel novico da so v Srbiji prevzeli paket z vijaki. Poslal sem jim cinkane in Rf kar sem dobil seveda. Včeraj sem jih poslal po avtobusu, od doma sem štartal ob 19.28, avtobus je pa speljal iz glavne ob 19.45. Ujel sem ga tako da sem prevozil dve rdeči in eno rumeno, vozil po pasu za avtobuse, polne črte, da o hitrosti ne govorim... Ne hvalim se s tem samo upam da ne bo posledic iz policijskih ali redarskih vrst, hkrati pa se sprašujem kaj vse sem še pripravljen tvegat za moj HY?
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Kaj vse si pripravljen tvegati?
To kar si napisal je že preveč!
LP Jernej.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

sebi

Citat od: Jagoda;100352Prejel novico da so v Srbiji prevzeli paket z vijaki. Poslal sem jim cinkane in Rf kar sem dobil seveda. Včeraj sem jih poslal po avtobusu, od doma sem štartal ob 19.28, avtobus je pa speljal iz glavne ob 19.45. Ujel sem ga tako da sem prevozil dve rdeči in eno rumeno, vozil po pasu za avtobuse, polne črte, da o hitrosti ne govorim... Ne hvalim se s tem samo upam da ne bo posledic iz policijskih ali redarskih vrst, hkrati pa se sprašujem kaj vse sem še pripravljen tvegat za moj HY?

:argue1::funny34d:

Jagoda

Citat od: sebi;100570:argue1::funny34d:

Res je ni opravičila za... Vendar vijaki so bili tam kot je bilo dogovorjeno?!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Po polžje gre naprej... Pravijo da bodo šaltal iz reduktorja nazaj v prestave.
Dober je za kogar je ...