CX je ...

Začel/a amipick, December 01, 2010, 09:28:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

info@

Citat od: antasi;266447dolaze šverceri..

kul

gule

Vojko, a ta avto ima številko šasije od tistega, ko si odrezal sprednji kraj. Ali si stari pleh izrezal in ga privaril?

amipick

Gule.to je drugi CX.
Na prejšnjemu-limuzini sem menjal prednji del,brez tikat številk.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Torej su na prejšnjemu številke od odrezanega našvasal na novega? Pa to je zdaj drugi? Mi ni veæ jasno, pa sledim temi.

andraž

Poštar

Citat od: gule;266582Torej su na prejšnjemu številke od odrezanega našvasal na novega? Pa to je zdaj drugi? Mi ni veæ jasno, pa sledim temi.

"Zdej pa tako,zgodila se je sprememba,ta motor je dizel Turbo2,moja limuzina pa je Turbo1.
In,ker je motor drugačen je tudi avto drugačen,namreč vse to se dela za Cxa break,torej menjava vozila/projekta.
Break se pred limuzino skrije,limuzina je 100krat lepša,žal pa popolnoma neuporaben avto,ker imam večkrat kaj večjega za peljat.
Torej,če bi koga zanimalo ali pozna koga,ki bi ga zanimalo,je CX limuzina TRD1 na prodaj,ugodno.
Avto je kleparsko popravljen,potrebno ga je prebarvati in naredit motor,ter vse skupaj sestavit.Notranjost je kot nova.
Èe nimate nič proti,bom nadaljeval poročila kar v tej temi."

amipick

Končno dobil še drugo cev za dovod goriva.
Zdej ima pravi rezervoar-plehnat,kot se za dizla spodobi.
Montiral nazaj izpuh,na vse gumi nosilce kjer morajo bit.
Sledi montaža motorja...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dvorjan

Se malo pa bo rohnel ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Saj bencinar tudi ima plehnat tank.

gule

Pa daj te slike, da se začne debata.

garac

Vojko, marsikaj za Cx se dobi se pri nas od  zajl za rocno, stevec...ne kupuvat v tujini, kar se lahko ugodno dobi v Sloveniji
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

Zaspanec se je prebudil.
Dvignil se je brez dosti moledovanja,zdaj stoji na svojih nogah,zaenkrat še starih zguljenih opankah,kmalu pa dobi nove čevlje.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

andraž

:emot112:e:emot112::emot112:

cikocx

Citat od: A.T.K;265261..imam pa vl. kljuko za cxaono na dva vijaka, staro

Koliko bi pa hotel za kljuko
Cx za zmeraj:BigThumbs:

JureA

Citat od: amipick;266817Zaspanec se je prebudil.
Dvignil se je brez dosti moledovanja,zdaj stoji na svojih nogah,zaenkrat še starih zguljenih opankah,kmalu pa dobi nove čevlje.

Odlično, Vojko!
CX je avto za ljudi, ki imajo radi izzive.