CX je ...

Začel/a amipick, December 01, 2010, 09:28:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

Citat od: alesz;267046Ne želi si YF1234......https://drive.google.com/file/d/1VR7hf__j-VaXT5FZ4tDRaE0JHyT88HYr/view?usp=sharing

Sicer pa kitajec misli na vse........................

Paše tudi adapter med zunanjo jeklenko in polnilno postajo

alesz

Napolnit ni problem,tisti priključki so nekak standardni klimaški priključki.......sliko ki sem jo prilepil sem pa z.........,prikazuje nekaj drugega.MMorebiti so pa še dobavljivi adapterji s katerimi na vozilu predelaš obstoječe,

amipick

Žival je vozna,naslednji teden gre do serviserja za črpalke nafte,ker nekaj ne štima.
Lahko je tudi moje neznanje,ampak se ne bom učil na napakah z novim motorjem,rajši ga peljem tam,kjer so črpalko/injektorje obnavljali.
Peljem ga z vleko,da ne naredim kake neumne na motorju.
Potem sledi še optika in še mali kupček stvari za poštimat,
da bo še dolgo pridno služil.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Žival pridno prede!
V petek sem ga šel iskat k serviserjem,vse poštimano.
Sem jim malo obudil spomine,pravijo,da že vsaj 20 let niso imeli tako vozilo na "popravilu".
Naslednja faza optika,pa nove gume,notranjost počistit,in do jeseni bi moral bit pripravljen za na cesto.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lenko

Vojko do jeseni boš vse zrihtal pol bo korona udarla ti ga bojo pa za rešilca zapleili kljub temu da ni karavan ��

amipick

Lenko,sledi,ta JE karavan ;).
Ma vidi,od kar ga imam,se noben ne upa zbolet,ker se bojijo,da jih pridem iskat....
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Platišča se peskajo,bojo kar kovinska za en čas,vsaj vem,da imajo veliko nosilnost.Glede na to,da bo ta zverina peljala kakšen krat večjo težo,je težko dobit lita platišča z veliko nosilnostjo,katera so istočasno tudi lepa na oko..pa da niso od AR.
Notranjost se počasi čisti.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Čojko

Vojko, postrezi nam s kakšno fotko. Kaj pa originalna lita platišča?

gule

Cx je res posebna sorta vozila.

amipick

Èojko,original platišča so lepa,samo imajo eno majhno napako,ena so 14colska,druga pa 15,3.
Rabil bi pa nekaj vmes-15.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

Trx gume pa niso ravno poceni a ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

Imam 4 platišča Turbo-15,3,ampak za eno pnevmatiko dat 350eur
 pa ne mislim.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

andraž

Zanimivo koliko časa so vztrajali na teh "čudnih" dimenzijah.

ZX16V

Saj niso bile cudne dimenzije, so bile skoraj osnova za danasnje nizkopresecne pnevmatike.
Cena je malo vecja ampak prezivijo tri komplete normalnih pnevmatik saj imajo nekje 12mm profila in zdrzijo vec kot 100tkm.
Ce imas zeljo, ti lahko iz njih naredim 15 ali 16 col.

amipick

Z nekom sem se že menil,ko predeluje aluminijasta platišča,pa pravi,da bi lahko samo 16" naredil iz njih.
Misliš,da bi se dalo naredit 15??
Originalna platišča za CX Turbo benzinar.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak