CX je ...

Začel/a amipick, December 01, 2010, 09:28:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Citat od: amipick;266393Samo ena NOVA luknja je bila,ostale je prejšnji lastnik saniral.
Vseeno pa če seštejem vse luknje,je pleh v res dobrem stanju.

Fino. Manj stroškov in dela. Se boš lahko še naprej v miru posvetil mehaniki.

Bodo tudi tu kake predelave v stilu DAK-a, ali bo klasika?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

amipick

Nobenih predelav,klasika z čim več serijske opreme.Za dosti opreme ne vem če so jo breaki sploh imeli.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lovro

Citat od: amipick;266412Za dosti opreme ne vem če so jo breaki sploh imeli.

Bo pa zato več prostora. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

info@

Citat od: garac;266400Gule upam, da je tvoj prijatelj s 45 nicki prebral tvoj odgovor in mu je sedaj jasno ;)

Sodeč iz te strani verjetno leti tole na mene. Ma, kot vse nebuloze zadnjih 8-10 let me tudi to ne prizadene,. Vojko, jebelacesta, lepo si se lotil CX-a. Garač... eh... Gule, ne se sekirat, CX kot vsi drugi 40-50 let stari avti so polni lukenj, bog daj, da najde kdo kakšnega povarjenega in kot je Vojkov, rabi samo kako fliko dve. Ante bo zdaj verjetno razpredal dalje in lepil stare komentarje. Pa, če ima veselje naj. Gule, tvoj CX kot vsi ostali rabi " a little bit of TLC" pa bo.
Škoda, ker ne vidim slike (ker sem bil v banovfce vržen in pol ne laufa več) ampak verjamem da se Vojko trudi. Garač, Guletove CXe pa sem v živo videl in... Ja, niso bili poflikani. So se pa delali iz slabih osnov. Kar, vsaka čast "Bosancu" da je imel "kohonas" za take projekte plačat. Pa verjamem, da bo njegov sedanji CX dočakal enaki tretma , enkrat... Ni vse v avtih, je treba tudi živet.

Gule... itak, vse najboljše za R dan... pa sej sva se slišala dan dva prej. Torta pa zmaga :)

Nič slabega iz moje strani v tej temi. Kolkr berem je stvar na nivoju. Žal, slik ne vidim... jbg... (vseeno katerega od "45 niknejmov" vklopim heheheh)...

Gule, če bo korona zdala se letos polet spet z tvojim CXom vozva :)

gule

Naj živi Citroen in dobri prijatelji.

antasi

Sodeč iz te strani verjetno leti tole na mene. Ma, kot vse nebuloze zadnjih 8-10 let me tudi to ne prizadene,.
Vojko, jebelacesta, lepo si se lotil CX-a. Janez in gule... eh... Garač ne se sekirat, CX kot vsi drugi 40-50 let stari avti so polni lukenj, bog daj, da najde kdo kakšnega povarjenega in kot je Vojkov, rabi samo kako fliko dve. Kežmah bo zdaj verjetno razpredal dalje in lepil stare komentarje. Pa, če ima veselje naj. Gule, tvoj CX kot vsi ostali rabi " a little bit of TLC" pa bo. 
Škoda, ker ne vidim slike (ker sem bil v banovfce vržen in pol ne laufa več) ampak verjamem da se Vojko trudi. Janez, Vojkove CXe pa sem v živo videl in... Ja, niso bili poflikani. So se pa delali iz slabih osnov. Kar, vsaka čast Vojkotu,da je imel "kohonas" za take projekte plačat. Pa verjamem, da bo njegov sedanji CX dočakal enaki tretma , enkrat... Ni vse v avtih, je treba tudi živet.

Gule... itak, vse najboljše za R dan... pa sej sva se slišala dan dva prej na forumu.. Torta pa zmaga :)

Nič slabega iz moje strani v tej temi. Kolkr berem je stvar na nivoju. Žal, slik tudi jaz ne vidim... jbg... ( heheheh)...

Brat Hrvat, če bo korona zdala se letos polet spet z tvojim čolnom vozva :)
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

zlikovski

Čojko

Res vse teme posmetite.

garac

Jap predvsem s pivom in čevapi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Citat od: Èojko;266433Res vse teme posmetite.

Res se zelo trudim, žal pa nisem jaz kriv, da me ne dajo v banovce, verjetno imam po kriterijih strokovne etične komisije Citroen foruma premočno konkurenco v otomancih,  srbskemu forumskemu božanstvu in še kom, ki načrtno provocirajo to forumsko komisijo z raznimi temami, ki imajo še veliko manj veze s Citroeni, kot moje teme.
Vi, ki to berete, si sicer ne pridete gor, da smo mi-dva štrirje najboljši frendi in vas samo zavajamo, da vzdržujemo bralnost na forumu. Jaz npr.sploh nisem vegetarijanec, doma imamo govedarejo.
Vaš Ante iz te strani Trojana

P.s. sorry Vojko, ampak saj skrbimo za branost tvoje teme in čudovitega CXa. Samo, da ne boš potem s tem lepim karavanom vozil stare dele za tvojo avtomehanično, ker ti bomo potem certifikat vzeli.

andraž

A ni škoda ene dobre teme o CX-u????????

ZX16V

Zaustavite zemlju, silazim, i citro forum postao bmw forum :Hammer3:

antasi

Citat od: ZX16V;266445Zaustavite zemlju, silazim, i citro forum postao bmw forum :Hammer3:

dolaze šverceri..

ZX16V

gregor

Ajde moderatorji, kar smrdi po mesu, zmečite v mesomeso, ostalo pa v jagode sardelice al kaj je že bila tista tema pred leti.

Èe je potrebno, lahko tudi kaj prispevam za motivacijo. (Ob kakšnem pivu je moderiranje lažje.)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio